kızlarrrrrrrrrr yatak odasının dolabını boşaltıyorum taşınıcam çok iş var halıları yıkamaya verdim bugün napıyonuzzzzz diye bi bakayım dediydim ama kimsecikler yok
bu arada aybizim regl oldun mu bacım ya hiçbişe yazmıyon slm deyip çıkıyosun test yaptın mı niye bu kadar gecikti reglin bence sende doktora git canım ihmal etme
ben ggeldim kızlar günaydınnnn
sümeyyab canım inş sıkıntısız,güzel bir tedavi olur senin için ve bebeğine kavuşursunYarın dr randevum var dua edin bana kızlar dr ne dicek yüzde kac sansımız var ne zaman baslıcaz rahim filmimin sonucu ne hepsini cok merak ediyorum hayırlı dualarınızı bekliyorum hepinizi cooook seviyorum
günaydın herkese
günaydınnn canımm nbr ?
sümeyyab canım inş sıkıntısız,güzel bir tedavi olur senin için ve bebeğine kavuşursun
etrafta sürekli hamile haberleri alıyorum,çok heyecanlanıyorumAllahım bize de nasip etsin inşallah
bende kırmızlar geldi
günaydınnnnnnn
neler yapıyorsunuz bakalım hanımlar, ben oğlumu ve eşimi yolladım çay keyfindeyimYeni bir hafta yeni umutların başlayacağı bir hafta benim için Allah herkesin gönlüne göre versin kısacası
bende kırmızlar geldi
oh ne güzel keyif yapiyorsun.. ben calisiyorum canim isler yogun
amin insallah..
mrb. kıslarr
bende birgün anne olmak istiyorum tüm kalbimle diliyorum inş, tüm isteyenlere tattırır rabbim bu duyguyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?