Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hayırdır kızlar bugün herkes kayıplarda çalışmamı var nedir sesi çıkmıyo kimsenin ben istirahat dönemindeyim malum kibbbbb yarın doktor ne derse ii dinşe bacım bize de aktarırsın klomeni sormayı da unutma bir zararı var mı normal ayda bir kere yumurtlayanlarda kullanabilir mi? sümeyyabım evet zor ama kafa dağıtıcam ii gelir bana umarım belki bu ay daha az stres yaparım diye olumlu bakıyorum duruma zaten nakliyeci taşıyacak annemde yardım edecek sağolsun bana çok yük düşmüyo içine gireyim yavaş yavaş yaparım herşeyi

bu arada aybizim regl oldun mu bacım ya hiçbişe yazmıyon slm deyip çıkıyosun test yaptın mı niye bu kadar gecikti reglin bence sende doktora git canım ihmal etme

Yarın dr randevum var dua edin bana kızlar dr ne dicek yüzde kac sansımız var ne zaman baslıcaz rahim filmimin sonucu ne hepsini cok merak ediyorum hayırlı dualarınızı bekliyorum hepinizi cooook seviyorum

bu arada aybizim regl oldun mu bacım ya hiçbişe yazmıyon slm deyip çıkıyosun test yaptın mı niye bu kadar gecikti reglin bence sende doktora git canım ihmal etme

geliyorum da sız bırsey yazmıyorsun bacılarm gitmeme gerek kalmadı saolsunn geldi misafirlerimm hayırlısı olsun bagalımm sız napıyorsunuz

günaydın herkese

Yarın dr randevum var dua edin bana kızlar dr ne dicek yüzde kac sansımız var ne zaman baslıcaz rahim filmimin sonucu ne hepsini cok merak ediyorum hayırlı dualarınızı bekliyorum hepinizi cooook seviyorum
sümeyyab canım inş sıkıntısız,güzel bir tedavi olur senin için ve bebeğine kavuşursun

etrafta sürekli hamile haberleri alıyorum,çok heyecanlanıyorum Allahım bize de nasip etsin inşallah

neler yapıyorsunuz bakalım hanımlar, ben oğlumu ve eşimi yolladım çay keyfindeyim Yeni bir hafta yeni umutların başlayacağı bir hafta benim için Allah herkesin gönlüne göre versin kısacası

mrb. kıslarr

bende birgün anne olmak istiyorum tüm kalbimle diliyorum inş, tüm isteyenlere tattırır rabbim bu duyguyuu

neler yapıyorsunuz bakalım hanımlar, ben oğlumu ve eşimi yolladım çay keyfindeyim Yeni bir hafta yeni umutların başlayacağı bir hafta benim için Allah herkesin gönlüne göre versin kısacası

oh ne güzel keyif yapiyorsun.. ben calisiyorum canim isler yogun
amin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…