- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
biliyorum ki kimi yazdığını duydu bi de onun 3 arkadaşı :)
Cnm folik asiti bende kullanıyorum etkisi oluyo yanlıs degilsem
O akıntı yumurta catlama akıntısı oluyo genelde
Aaaa topicten kimseyi yazmadı mıııı
olsun sen değerlendir belki de iki kere yumurtluyon bu 1.si :) canım ya da 3 gün sonra yumurtlarsın akıntını takip et kullandığın şeyin ne olduğunu tam bilmiyorum ama belki bu ay erken yumurtlamış ta olabilirdin bi de ben tam 14 gün sonra regl olduğuna inanmıyorum ben 15.gün yumurtlmıştım 2 ay önce ama gel gör ki yumurtlamadan 16 gün sonra regli oldum
Ne yapıyon kız sulugözzzzz
sen bu aralar çok efkarlısın hiç ii görmüyorum seni
evet canım 4 ismi yazdım kocaman yazmışım farkında olmadanresmini çekip atacaktım da neyse dedim komik görünüyo göbeğim bakalım ilk kiminki silinecek
Nasilsiniz canlarim iyi misiniz.. Ara sira bi bakip gidiyorum..
Bu mubarek gece de dua edelim Allahim bize hayirlisiyla evlatlar versin..
Cnm folik asiti bende kullanıyorum etkisi oluyo yanlıs degilsem
O akıntı yumurta catlama akıntısı oluyo genelde
Aaaa topicten kimseyi yazmadı mıııı
biliyorum ki kimi yazdığını duydu bi de onun 3 arkadaşı :)
onlar rica ettiler ama o yüzden yazdı canım başka bi zamanda bizi yazar
evet sümeyyecim benim aklımda böyle bişi yoktu arkadaş rica etti ve 4 arkadaş oldukları için araya kimse karışmasın dedimonlar rica ettiler ama o yüzden yazdı canım başka bi zamanda bizi yazar
tmm canım haberdar ederim..cok sagol gülüm Allah razı olsun cok sagol canımmmmmm.merak ettim bakalım ne olacak Allah herkese nasip etsin insallah bebişin hepimize sans ve ugur getirsin.tamam canım haberdar et bize olurmu..hihi
duydumu hihicanım ben dedim yaz diye bide 3 arkadası yazdırdım bildiğim .siz niye yazdırmadınız:26:sagolsun yazdı işte öyle bir umut kızlar..arkadas cevrim içi ise rica ederseniz yazar sagolsun beni kırmadı göbişe zaten bi sürü isim sıgar hihi
Nasilsiniz canlarim iyi misiniz.. Ara sira bi bakip gidiyorum..
Bu mubarek gece de dua edelim Allahim bize hayirlisiyla evlatlar versin..
eşime yemek yaptım hala gelmedien sevmediğim şey hemen sıcakken yenmeyen ve ısıtılmak zorunda kalan taze yemek... nerde kaldı bu adam karnım gurulduyor yaw acıktım
Bende hic sevmiyorum ısıtmayı bütün tadı kacıyo sanki kız sen ac kalma atıstır
merhaba cnmm nasılsın
Aaaa sasırdımm bayadır yoktun
İyiyim cok sükür sen nasılsın
cnm ben fırsat buldukça girebiliyorum bazende bakıp hemen çıkıyorum bende iyiyim çok şükür bugün adet oldum yarın doktora gidicem büyük ihtimal yumurtlama takibine başlayacam senin tedavin nasıl gidiyo tatlım
Hmm anladım ben sadece aksamları girebiliyorum esimin telinden girdigim icin
Bende adet söktürücü iciyorum bu ay tüp bebek yapacaz Allah izin verirse
cnm inş. pozitif sonuç alırsın nerde yaptıracaksın
İnsallahhhh cnmm adana baskentte yaptıracam insallah
Seninde tedavin güzel giderde en kısa zamandaböyle olursun insallah
inş. cnm Rabbim tedavi gören ve çocuk isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş. bende 2,3 ay gidecem doktora eger sonuc alamazsam mayısta tüp yaptıracam hayırlısı Allahtan artık
Hadi yaa insallah tüpe gerek kalmaz yaaa kendiliginden olur
Esimin son testi bes milyon cıktı ileri hızlı 0dı mecbur kaldık bizde hemen yapalım dedik drda yapalım dedi zaten tmm dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?