Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

biliyorum ki kimi yazdığını duydu bi de onun 3 arkadaşı :)

duygu pardon kaçtın mı true kızlar benimde eşim geliyo az kaldı birazdan damlar ben de kaçar kızlar umutlu olmak zorundayız tmm mutsuz olunca hep böyle deyin kendinize umutlu olmak zorundayımmmmm

hemen degerlendirelim o zaman

evet canım 4 ismi yazdım kocaman yazmışım farkında olmadan resmini çekip atacaktım da neyse dedim komik görünüyo göbeğim bakalım ilk kiminki silinecek

cok sagol gülüm Allah razı olsun cok sagol canımmmmmm.merak ettim bakalım ne olacak Allah herkese nasip etsin insallah bebişin hepimize sans ve ugur getirsin.tamam canım haberdar et bize olurmu..hihi

Cnm folik asiti bende kullanıyorum etkisi oluyo yanlıs degilsem
O akıntı yumurta catlama akıntısı oluyo genelde

Aaaa topicten kimseyi yazmadı mıııı

biliyorum ki kimi yazdığını duydu bi de onun 3 arkadaşı :)
onlar rica ettiler ama o yüzden yazdı canım başka bi zamanda bizi yazar

duydumu hihicanım ben dedim yaz diye bide 3 arkadası yazdırdım bildiğim .siz niye yazdırmadınız:26:sagolsun yazdı işte öyle bir umut kızlar..arkadas cevrim içi ise rica ederseniz yazar sagolsun beni kırmadı göbişe zaten bi sürü isim sıgar hihi

Son düzenleme:
onlar rica ettiler ama o yüzden yazdı canım başka bi zamanda bizi yazar
evet sümeyyecim benim aklımda böyle bişi yoktu arkadaş rica etti ve 4 arkadaş oldukları için araya kimse karışmasın dedim birde kocaman yazmışım koca topiği yazsam karnımda yer kalmazdı hemde bizi tanımayanlarda var ne desin kızlara ''ben çıktım sonra başkabiri senden sonra şu ondan sonra bu silindi'' demesin tanımazlar bizi silinsin isimler sonrada sizleri yazarım kuşummm

cok sagol gülüm Allah razı olsun cok sagol canımmmmmm.merak ettim bakalım ne olacak Allah herkese nasip etsin insallah bebişin hepimize sans ve ugur getirsin.tamam canım haberdar et bize olurmu..hihi
tmm canım haberdar ederim..

canım yukardada açıkladım..sizin arkadaş grubunuzdan bizi tanımayanlar var o yüzden önce sizin grubu yazdım... sonra burdaki kuşları yazarım... birde kendimi önemli imza atan biri sandım galiba kocaman kocaman yazmışım göbeğime
onlar rica etmesede ben yazıcam zaten
merak ettim ikide bir bakıyorum silinen yok göz kalemim mi kaliteli acaba

Nasilsiniz canlarim iyi misiniz.. Ara sira bi bakip gidiyorum..
Bu mubarek gece de dua edelim Allahim bize hayirlisiyla evlatlar versin..

canım biz iyiyizde sen üzülmeee nolurrr bu ay mutluluktan hüngür hüngür akar gözyaşların inş.
aminnn binlercee kez aminn... tek dileğim tek isteğim o.. hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

eşime yemek yaptım hala gelmedi en sevmediğim şey hemen sıcakken yenmeyen ve ısıtılmak zorunda kalan taze yemek... nerde kaldı bu adam karnım gurulduyor yaw acıktım

Aaaa sasırdımm bayadır yoktun
İyiyim cok sükür sen nasılsın

cnm ben fırsat buldukça girebiliyorum bazende bakıp hemen çıkıyorum bende iyiyim çok şükür bugün adet oldum yarın doktora gidicem büyük ihtimal yumurtlama takibine başlayacam senin tedavin nasıl gidiyo tatlım

Hmm anladım ben sadece aksamları girebiliyorum esimin telinden girdigim icin
Bende adet söktürücü iciyorum bu ay tüp bebek yapacaz Allah izin verirse

İnsallahhhh cnmm adana baskentte yaptıracam insallah
Seninde tedavin güzel giderde en kısa zamanda böyle olursun insallah

inş. cnm Rabbim tedavi gören ve çocuk isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş. bende 2,3 ay gidecem doktora eger sonuc alamazsam mayısta tüp yaptıracam hayırlısı Allahtan artık

inş. cnm Rabbim tedavi gören ve çocuk isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş. bende 2,3 ay gidecem doktora eger sonuc alamazsam mayısta tüp yaptıracam hayırlısı Allahtan artık

Hadi yaa insallah tüpe gerek kalmaz yaaa kendiliginden olur
Esimin son testi bes milyon cıktı ileri hızlı 0dı mecbur kaldık bizde hemen yapalım dedik drda yapalım dedi zaten tmm dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…