Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kiz ben adet oldum aglamiyorum sen niye agliyon ?:26:

Bi aglama geliyo bana durup durup, su asilamadan sonraki gunlerimi neseyle geciremiyorum bi..
Yuzuklerimi kaybettim 1 haftadir bulamiyorum evin icinde eminim ama yok ona sinirlerim bozuldu
Doktora sinirleniyorum bi bazen baska seylere falan filan iste..
O dedigin seyi de yarin yapcam yapamadim mubarek gunde daha iyi olur
Sen nasilsin iyi misin :26:

inş. son olur cnm ne kadar orda tüp fiyatı cnm bende memorial yada brüksel tüp merkezi arasında kaldım nerde yaptıracagıma karar veremiyorum

Sen hangi ildeydin cnm :44:
Adana baskentte hastane 3.000 alıyo ilaclar da 1,500 falan tutuyomus bizim yas kriteri uymadıgı icin özel yaptırıyoruz

Kız sen kendini mutlu hissedecegin zamanlar niye üzülüyon skıyon canını iyi seyler düsün üzmemeye calıs kendini moral cok önemliiiii

yaw aglama ALLAH buyuk nasipte ne varsa o niye uzuyorsun kendini
Tamam canim onemli degil nasil istersen
iyiyim bende dolaniyorum oyle

bence iyiymiş fiyat olarak ben izmitteyim ama istanbulda deneyecegim

Anladım cnm istanbulda umutla bahceci de iyi diye okudum sanki
Benim yapacagım hastane arastırma hastanesi fiyatta uygun olunca orada yaptırayım dedim bi adet olsaydım baslayacaktım da adet olamıyom

Anladım cnm istanbulda umutla bahceci de iyi diye okudum sanki
Benim yapacagım hastane arastırma hastanesi fiyatta uygun olunca orada yaptırayım dedim bi adet olsaydım baslayacaktım da adet olamıyom

aslında her merkeze iyi diyende var kötü diyende açıkcası ben fazla kafamı karıştırmak istemiyorum iki merkez arasında karar verecem artık nasibimde varsa olur burdada araştırma hastanesine gidenler var ama çok kalabalık oluyo diye hic düşünmedim

Kız sen kendini mutlu hissedecegin zamanlar niye üzülüyon skıyon canını iyi seyler düsün üzmemeye calıs kendini moral cok önemliiiii

Haklisin canim yarin gezmeye gitcem tek basima, alip basimi nere olursa
yaw aglama ALLAH buyuk nasipte ne varsa o niye uzuyorsun kendini
Tamam canim onemli degil nasil istersen
iyiyim bende dolaniyorum oyle

Evet oyle de bebek konusundan degil aglamam iste birikiyo bazi seyler..
Mesela bugun kahvaltiyi hazirladim esimi bekliyodum oda erkenden haber vermedi gec haber verdi gelemiycem diye..
Oturdum agladim ona bi gunde saatinde gel be adam diye
Biseyler var bende valla, gecende el sakasi yaparken bilegimi morartti ona agladim
Aman neyse iste, ben bu gece dua etmek kuran okumak istiyorum uyuyp gece yarisi uyanip mesela..
Uyuyup gece yarisi uyanip namaz kilip dua edenin duasi kabul olurmus..
Bi oyun var sinir oldum takildim ona oynaiyp duruyom

merhaba aşılama yaptıralı kac gün oldu inş. Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz pozitif sonuç alırsın inş.

Burası da kalabalık olur zannediyodum hic kalabalık degil tüp bebegi ayrı bi binaya tasımıslar randevu ile calısıyolar gittigimde bes altı ciftten fazlası olmuyo iceri girince de cok ilgileniyo drum uzun uzun anlatıyo herseyi özel hastane gibi
Hepimiz icin hayırlısı olsun cnm vesile o ise olur zaten

merhaba aşılama yaptıralı kac gün oldu inş. Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz pozitif sonuç alırsın inş.

Merhaba canim, pazartesi gunu yaptirdim bugun 3.cu gun.. 14 gun sonra belli olacak..
Ilkinde erkenden testler fln yapmistim hos silikteo lsa cizgi vardi 3 unde de ama olmadi :)
Sendemi tedavi oluyorsun.
Amin insAllah Allahim isteyen herkese nasip eder

sende benim gibi huzunlusun herhalde bugunlerde
bende senin oyununu elinden alacaktim ama nasil yaptiysan 5000 gecemedim

Evet cnm uyuyup tekrar uyanınca kılınan nafile namaz cok sevapmıs Cenabı Allah o saatte yapılan duayı kabul edermis hatta ayetler var mesela yok mu hastalıgı olan sifa vereyim yokmu derdi olan dermanını vereyim diye o saatler icin

cnmm kendini fazla dinleme oluruna bırak inş. Rabbim senin için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin bende tedavi görüyodum 1 sene yakın ara vermiştim yarın tekrar başlayacam inş. bu sefer herşey yolunda gider

cnmm kendini fazla dinleme oluruna bırak inş. Rabbim senin için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin bende tedavi görüyodum 1 sene yakın ara vermiştim yarın tekrar başlayacam inş. bu sefer herşey yolunda gider

InsAllah canim.
Hayirlisi olsun haklarimizda..
Burasida olmasa insan zamani nasil gecirecegini bilmiyo her konuda yardim destek aliyoruz..
Iyi ki boyle bi site var :)
simdi oyunlara sardim kafamdan atiyorum yavas yavas oluruna birakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…