Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ovülasyon testim yok hiç kullanmadım yumurtlarsan çift çizgimi oluyor yani yumurtan çatlarsamı bende alayım bari pahalı birşeymi doktorun yumurtan gelişmemiş dedi ve teste olumlu çıktı doğrumu anladım bu testler güvenilirmi canım sendedemi pcos var

birde kaçıncı günü gitmiştin doktora yumoş yok dediğinde adetinn kaçıncı günüydü cnm

bendede tüylenme var malesef benm eşimde 182 boyu 90 kilo maşşlh aramızdada 13 yaş var oyüzden zayıflamamı istemiyor ben zayıflayınca yaşımdan küçük oluyorum yüzüm küçük zaten

bende pco yok canım ama geçen ay yumoş oluşmamış rahim filmi çektirdim ondan mı acaba bilmiyorum ki ben ovüye güveniyorum neden diceksin çünkü ben korunmayı bıraktığımdan beridir yumoşlarımın büyüyüp çatladığını hissedebiliyorum zaten geçen ay doktor yok deyince ben ovüyü bıraktım yapmadım sonra ağrı olunca yapayim dedim bi de baktım ki kopkoyu iki çizgi aha dedim yoksa yumurtluyom mu değerlendirdim ama olmadı bi de ben bi önceki ay doktora gittim yumoş var çatlayacak 2 güne demişti o gün ovü yapmıştım kopkoyu iki çizgi vardı yine ondan sebep güveniyorum ovü testi gitti gidiyorda ucuz eczanelerde pahalı ben 20 tl verdim dün aldım yine içinde 25 tane mi ne var laboquik markası da dene istersen

sağol canın bilgi verdiğin için bnemde dün kasıklarım ağrıdı arada batıyor acaba yumurtladımmı diyorum ama akıntı yok sende akıntı vs oluyormuydu

bendede tüylenme var malesef benm eşimde 182 boyu 90 kilo maşşlh aramızdada 13 yaş var oyüzden zayıflamamı istemiyor ben zayıflayınca yaşımdan küçük oluyorum yüzüm küçük zaten

bizimkide 184 bi 85 kilo var :) aramizdada 6 yas var ama ben zaten minyon tipliyim yasimdan kucuk gosteriyorum hep gorsen 16 17 sanarsin

canım bu klomen süper bişeymiş ya kafa yapıyo mutluluk hormonu yüklüyolar galiba

innvooo kafa yapıyo diye devam etme sakın

ayyy kafan rahat oluyo yumoşları büyütüro ya sonuçtaa, aayyyy benim sağlı sollu kıpraşmalarım var 3üüüzz geliyoo invooo napcaam bennnn

kızlarr işler çok yoğun yanınızda olamıyorum her zaman ptesi bende dr gidicem inş bakalım herşey yolundamı. zaten eşimle iyice saldık hemen olsun diye uğraşşmıyoruz yani hakkımızda hayırlısı

canım bendede klomen hiç işe yaramıyordu maalesef...kilomda yoktu bendede pkos vardı...ve biz iğneye geçmek zorunda kaldık yumoş büyüyüncede çatlama iğnesi oldum bu şekilde 3. kez hamile kaldım..2 hüsran yaşadım inş. bu defa sağlıcakla gelir

yani asla kafaya takma klomen olmuyosa hep daha ilerisi daha etkilisi var yanii

Bende anne olmak istiyorum Allah bize de nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
aminnn inşallahhh hepimize nasip etsin

canımmm ayyy mutlaka yaz doktordan sonra ben çok meraklıyımdır inş. hayırlı haberler verirsin ve özletme bu kadar

heeyyyooooo ben burdayım

gun ıcınde bakıyorum ohhh ne guzel kaynatıyosunuz ama ben yazamıyorum kiii :)) ayyyy bugun gune cok kotu basladım dr um sayesınde.. biz anlasmıstık onumuzdekı ay asılama yapacaktı hsg yapmadan ben korkuyorum dıye zorla kabul etmışti amaaaaaaaaaaaa sabah 7 bucukta sekreterı aradı dr benı gorcekmıs 8 de die mubarek ruyasında gordu benı sankııııııı.. neyse gıttım tahlıl sonuclarım cıkmı scok guzel dedi adet ol bıtsın hsg cekelim dedı yıkıldııııımmmmmmmmmmmmm cok korkuyorummmmm narkozla yapmada anlastık amaa cok korkuyorummmm.. deliyle deli olamazmıs hsg sız asılama olmazmıs dedı yaaaa cok mu zor ???

Mrb cnm ben iki hafta önce falan cektirdim hsgyi anesteziye gerek bile yok cok anartıyolar ben bes dk icinde hsg odasından cıktım cekim iki dakika sürmedi beni de cok korkuttular hsg sonrası bu mu yani dedim kadın güldü sen ne sandın dedi

:18: :18: :18: :18: :18: ya kendımı cok kasarsam? yıne de acımaz mı?? bu korkuyla adet de olmam ben bu ay :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…