sanırım doktora 10.gün gittiğinde yumoşu büyümüş oluyodu canım pco yoktur zannetmiyorum heray oluyosa zaten söylerdi doktor normal bir bayan yılda 1 kere falan yumoş olmayabiliyomuş canım bu normal yani kasma kendini dicem ama demiyorum çünkü kasıcaksın biliyorum geçen ayda bana dedi doktor yok bu ay yumoş ovü testin var mı ben 20.gün yumurtladım ama hissettim ovüdede çift çizgi gördüm en koyusundan ama doktor yok demişti..ben de anlamadım valla..
ovülasyon testim yok hiç kullanmadım yumurtlarsan çift çizgimi oluyor yani yumurtan çatlarsamı bende alayım bari pahalı birşeymi doktorun yumurtan gelişmemiş dedi ve teste olumlu çıktı doğrumu anladım bu testler güvenilirmi canım sendedemi pcos var
INSALLAH :)
INSALLAH seninde duzene girer canim bendede oluyor bazen gecikmeler bi 10 gun filan bazende gunu gunune oluyorum,
bende asiri tuylenme var birde.. benimde boyum 161 kilom 51 filan zayifim bende oh oh afiyet olsun tostuda severim cayida sekerli icerim zatenkilon cok asiri degil sanki ya ama bi 5 6 kilo fena olmaz verirsin onuda benimde esim yanimda buyuk duruyor bazen disarda sakasina baba diyorum
ovülasyon testim yok hiç kullanmadım yumurtlarsan çift çizgimi oluyor yani yumurtan çatlarsamı bende alayım bari pahalı birşeymi doktorun yumurtan gelişmemiş dedi ve teste olumlu çıktı doğrumu anladım bu testler güvenilirmi canım sendedemi pcos var
birde kaçıncı günü gitmiştin doktora yumoş yok dediğinde adetinn kaçıncı günüydü cnm
bende pco yok canım ama geçen ay yumoş oluşmamış rahim filmi çektirdim ondan mı acaba bilmiyorum ki ben ovüye güveniyorum neden diceksin çünkü ben korunmayı bıraktığımdan beridir yumoşlarımın büyüyüp çatladığını hissedebiliyorum zaten geçen ay doktor yok deyince ben ovüyü bıraktım yapmadım sonra ağrı olunca yapayim dedim bi de baktım ki kopkoyu iki çizgi aha dedim yoksa yumurtluyom mu değerlendirdim ama olmadı bi de ben bi önceki ay doktora gittim yumoş var çatlayacak 2 güne demişti o gün ovü yapmıştım kopkoyu iki çizgi vardı yine ondan sebep güveniyorum ovü testi gitti gidiyorda ucuz eczanelerde pahalı ben 20 tl verdim dün aldım yine içinde 25 tane mi ne var laboquik markası da dene istersen
bendede tüylenme var malesef benm eşimde 182 boyu 90 kilo maşşlh aramızdada 13 yaş var oyüzden zayıflamamı istemiyorben zayıflayınca yaşımdan küçük oluyorum yüzüm küçük zaten
canım bu klomen süper bişeymiş ya kafa yapıyo mutluluk hormonu yüklüyolar galiba
canım bendede klomen hiç işe yaramıyordu maalesef...kilomda yoktu bendede pkos vardı...ve biz iğneye geçmek zorunda kaldık yumoş büyüyüncede çatlama iğnesi oldum bu şekilde 3. kez hamile kaldım..2 hüsran yaşadım inş. bu defa sağlıcakla gelircanım pcos var ya bende bu ay günde 3 doz klomen kullanmama rağmen hiç büyüme olmamış dün gittim doktora 16.günmdü artık büyümez dedi ama yinede ilşki önerdi anlam veremedim benim kafama takılan 3 5 mm de olsa büyümesi lazım değilmi doktorum hiç büyümemiş diyo kiloluda sayılamam
aminnn inşallahhh hepimize nasip etsinBende anne olmak istiyorumAllah bize de nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
kızlarr işler çok yoğun yanınızda olamıyorum her zaman ptesi bende dr gidicem inş bakalım herşey yolundamı. zaten eşimle iyice saldık hemen olsun diye uğraşşmıyoruz yani hakkımızda hayırlısı
heeyyyooooo ben burdayım
gun ıcınde bakıyorum ohhh ne guzel kaynatıyosunuz ama ben yazamıyorum kiii :)) ayyyy bugun gune cok kotu basladım dr um sayesınde.. biz anlasmıstık onumuzdekı ay asılama yapacaktı hsg yapmadan ben korkuyorum dıye zorla kabul etmışti amaaaaaaaaaaaa sabah 7 bucukta sekreterı aradı dr benı gorcekmıs 8 de die mubarek ruyasında gordu benı sankııııııı.. neyse gıttım tahlıl sonuclarım cıkmı scok guzel dedi adet ol bıtsın hsg cekelim dedı yıkıldııııımmmmmmmmmmmmm cok korkuyorummmmm narkozla yapmada anlastık amaa cok korkuyorummmm.. deliyle deli olamazmıs hsg sız asılama olmazmıs dedı yaaaacok mu zor ???
Mrb cnm ben iki hafta önce falan cektirdim hsgyi anesteziye gerek bile yok cok anartıyolar ben bes dk icinde hsg odasından cıktım cekim iki dakika sürmedi beni de cok korkuttular hsg sonrası bu mu yani dedim kadın güldü sen ne sandın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?