gun ıcınde bakıyorum ohhh ne guzel kaynatıyosunuz ama ben yazamıyorum kiii :)) ayyyy bugun gune cok kotu basladım dr um sayesınde.. biz anlasmıstık onumuzdekı ay asılama yapacaktı hsg yapmadan ben korkuyorum dıye zorla kabul etmışti amaaaaaaaaaaaa sabah 7 bucukta sekreterı aradı dr benı gorcekmıs 8 de die mubarek ruyasında gordu benı sankııııııı.. neyse gıttım tahlıl sonuclarım cıkmı scok guzel dedi adet ol bıtsın hsg cekelim dedı yıkıldııııımmmmmmmmmmmmm cok korkuyorummmmm narkozla yapmada anlastık amaa cok korkuyorummmm.. deliyle deli olamazmıs hsg sız asılama olmazmıs dedı yaaaacok mu zor ???
Ben celdummmm daaaaaaa
:18: :18: :18: :18: :18: ya kendımı cok kasarsam? yıne de acımaz mı?? bu korkuyla adet de olmam ben bu ay :18:
canım yazdınmı göbüşe
:18: :18: :18: :18: :18: ya kendımı cok kasarsam? yıne de acımaz mı?? bu korkuyla adet de olmam ben bu ay :18:
canımbencede en iyisi tüplerin açık değilse tedavin boşa gitmiş olur çektirmen senin için en mantıklısı ve eşinede test yaptır bu süre zarfında garantiye al herşeyi..inan korkulacak bişey yok bende çektirdim 2 kez sıvı verilirken karnımda basınç oldu adet sancısı gibi 5 sn sürmeden geçti bende sümeyyab gibi doktor kalkabilirsin geçmiş olsun dedi bende ne yani bu kadarmı hani can yakıcı şeyler yokmu bittimi dedim doktor güldü kadınlar çok abartıyo eskisi gibi değil artık dedi ve bitti...
hoşceldun daaa
şu an mutfaktan sesleniyorum size eşim biraz geç kalacakmış da gireyim dediydim bi taraftan da yemek yapıyorum
Hos buldimmmm daaaa nasilsun usagummmmcanımbencede en iyisi tüplerin açık değilse tedavin boşa gitmiş olur çektirmen senin için en mantıklısı ve eşinede test yaptır bu süre zarfında garantiye al herşeyi..inan korkulacak bişey yok bende çektirdim 2 kez sıvı verilirken karnımda basınç oldu adet sancısı gibi 5 sn sürmeden geçti bende sümeyyab gibi doktor kalkabilirsin geçmiş olsun dedi bende ne yani bu kadarmı hani can yakıcı şeyler yokmu bittimi dedim doktor güldü kadınlar çok abartıyo eskisi gibi değil artık dedi ve bitti...
hoşceldun daaa
şu an mutfaktan sesleniyorum size eşim biraz geç kalacakmış da gireyim dediydim bi taraftan da yemek yapıyorum
tamammmmm sakinledim bıraz teşekkur ederım sizeee... hıhhh hsg de neymıssss narkozda istemem olur cıkarım.. deli cesareti geldi simdi
cesur olun kızlar yaaaa ben hiç düşünmedim kendim dedim ki ben rahim filmi istiyom diye gittim hemen randevu aldım aynı gün hatta bana anestezili mi istersin dediler dedim ki kayıt alan çocuğa (erkekti)çok acırmı bilmem dedi haliyle yok ya dedim lüzum yok yaz sen aneztesisiz bişeycik olmaz bi mutlu olarak çıktım ki ohhhhh dedim çekilecek
evet canım 4 ismi yazdım kocaman yazmışım farkında olmadanresmini çekip atacaktım da neyse dedim komik görünüyo göbeğim bakalım ilk kiminki silinecek
Kimi yazdın kimi yazdınnn
kızlarrrrrrr sımdı de bana su yumurtlama konusunda bı yardım etsenızzz.. ben anlatayım once..12. gunu sulu akıntım ve kasıkta batmalarım vardı 13. gun yanı dun gece sumuksu seffaf akıntı oldu.. bugun de goguslerım agrımaya basladıı.. ama ben 20 yıldır adet oluyorum 31-32 gunde.. ben dun yada bugun yumurtalasam erken adet olmam lazım ama ben hıc bu kadar erken adet olmadım.. ınofolıc dıe bısey kullanıyorum acaba ondan olur mu ki ?
kızlarrrrrrr sımdı de bana su yumurtlama konusunda bı yardım etsenızzz.. ben anlatayım once..12. gunu sulu akıntım ve kasıkta batmalarım vardı 13. gun yanı dun gece sumuksu seffaf akıntı oldu.. bugun de goguslerım agrımaya basladıı.. ama ben 20 yıldır adet oluyorum 31-32 gunde.. ben dun yada bugun yumurtalasam erken adet olmam lazım ama ben hıc bu kadar erken adet olmadım.. ınofolıc dıe bısey kullanıyorum acaba ondan olur mu ki ?
biliyorum ki kimi yazdığını duydu bi de onun 3 arkadaşı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?