Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

şu an mutfaktan sesleniyorum size eşim biraz geç kalacakmış da gireyim dediydim bi taraftan da yemek yapıyorum

canım bencede en iyisi tüplerin açık değilse tedavin boşa gitmiş olur çektirmen senin için en mantıklısı ve eşinede test yaptır bu süre zarfında garantiye al herşeyi..inan korkulacak bişey yok bende çektirdim 2 kez sıvı verilirken karnımda basınç oldu adet sancısı gibi 5 sn sürmeden geçti bende sümeyyab gibi doktor kalkabilirsin geçmiş olsun dedi bende ne yani bu kadarmı hani can yakıcı şeyler yokmu bittimi dedim doktor güldü kadınlar çok abartıyo eskisi gibi değil artık dedi ve bitti...

Ben celdummmm daaaaaaa

hoşceldun daaa

:18: :18: :18: :18: :18: ya kendımı cok kasarsam? yıne de acımaz mı?? bu korkuyla adet de olmam ben bu ay :18:

Cnm ben sana kendimi anlatayım anla ne kadar kendimi kastıgımı ben korkunca ve kan görünce tansiyonu düsüp bayılan bi insanım beni o kadar korkuttular ki benim hsg öncesi tansiyonum düstü hsg sırasında kastım biraz kendimi ama yine de bana göre adet agrım daha sancılı geciyo hem seninki anestezili olacaksa miye kasıyon ki kendini kız ama ben kim sorarsa anesteziye gerek bile yok diyom

:18: :18: :18: :18: :18: ya kendımı cok kasarsam? yıne de acımaz mı?? bu korkuyla adet de olmam ben bu ay :18:

cesur olun kızlar yaaaa ben hiç düşünmedim kendim dedim ki ben rahim filmi istiyom diye gittim hemen randevu aldım aynı gün hatta bana anestezili mi istersin dediler dedim ki kayıt alan çocuğa (erkekti) çok acırmı bilmem dedi haliyle yok ya dedim lüzum yok yaz sen aneztesisiz bişeycik olmaz bi mutlu olarak çıktım ki ohhhhh dedim çekilecek

tamammmmm sakinledim bıraz teşekkur ederım sizeee... hıhhh hsg de neymıssss narkozda istemem olur cıkarım.. deli cesareti geldi simdi

şu an mutfaktan sesleniyorum size eşim biraz geç kalacakmış da gireyim dediydim bi taraftan da yemek yapıyorum

Ooooooo hamarat gacıya bak ne yemek yapıyon bakem nasılsın nasıl gidiyo
Hos buldimmmm daaaa nasilsun usagummmm

ben anlatayım canım önce yatıyosun böyle makina var röntgen makınası iste sen altına yatıyosun bacaklarımı uaztıyosun sonra doktor vajinana bişey yerleştiriyo ama acımaz ilişkiye giriyon ya öyle agrı falan olmuyo sonraaaaaaaa o sevıyı veriyo tabi o basınçla tüplerde incecik olduğu için haliyle ordan geçene kadar sancı giriyo ama 20 saniye falan adet sancısı gibi ama birden giriyo ve 20 saniye sonra hiçbirşey hissetmiyosun kalkıyosun giyiniyosun ve normal hayata karışıyosun canım kanama olabilir bende oldu az az iki gün sürdü bu normalmiş

tatlım 10 yıl once anneme cekılecektı beraber gıttık.. ıcerde kadına yapıyorlardı bızde beklıyoduk.. aman allahımmmm nasıl cıglık atıyorrrr sankı canlı canlı kesıyorlar bızde korktuk annem yaptırmadan cıktık.. ertesı gun narkozla yaptı anneme ama cok agrısı vardı ve bı sonrakı gun cok kanaması oldu hemen baska dr a goturdum meger ıc kanama gecırıyomus annem delmiş bişeyleri apar topar ameliyat oldu annem tum takım edavat alındı.. bunları yasadım ya cok korkuyorum.. ama tabı yontem değişti artık cok kolaymıs da ıste gelde onu bana anlat

kızlarrrrrrr sımdı de bana su yumurtlama konusunda bı yardım etsenızzz.. ben anlatayım once.. 12. gunu sulu akıntım ve kasıkta batmalarım vardı 13. gun yanı dun gece sumuksu seffaf akıntı oldu.. bugun de goguslerım agrımaya basladıı.. ama ben 20 yıldır adet oluyorum 31-32 gunde.. ben dun yada bugun yumurtalasam erken adet olmam lazım ama ben hıc bu kadar erken adet olmadım.. ınofolıc dıe bısey kullanıyorum acaba ondan olur mu ki ?

olsun sen değerlendir belki de iki kere yumurtluyon bu 1.si :) canım ya da 3 gün sonra yumurtlarsın akıntını takip et kullandığın şeyin ne olduğunu tam bilmiyorum ama belki bu ay erken yumurtlamış ta olabilirdin bi de ben tam 14 gün sonra regl olduğuna inanmıyorum ben 15.gün yumurtlmıştım 2 ay önce ama gel gör ki yumurtlamadan 16 gün sonra regli oldum

Cnm folik asiti bende kullanıyorum etkisi oluyo yanlıs degilsem
O akıntı yumurta catlama akıntısı oluyo genelde
biliyorum ki kimi yazdığını duydu bi de onun 3 arkadaşı :)

Aaaa topicten kimseyi yazmadı mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…