Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ben cıkıyom kızlar 23ünden sonra eskisi kadar aktif olamayacam esim paketini degistiriyo simdiye kadar sınırsızdı yeni paket sınırlı olacak size iyi geceler hepinizi cooookkk seviyorum rüyanızda bebelerinizi görürsünüz insallahhhhhhhh

iyi geceler cnm Allaha emanet ol görüşürüz

evet canım benim her ay 10.günü yumurta oluyor ve büyüyor..bir tane bazen iki tane oluyordu.. 2kere de çatlama iğnesi vuruldum önceki aylarda.. ben 6 aydır devamlı doktora gidiyorum yumurta takibi yapıyor..bu ay yumurta büyümedi doktor bazen olabiliyor dedi..21 günü hormon testi istedi..bakalım bugün sonuçları alacam ne dicek doktor yazarım size..

selam kizlar.. bir kac gün aradan sonra yine geldim.. nasilsiniz? ne var ne yok topicte?
true tatlim gecmis dogum günün kutlu olsun umarim yeni yasinda saglicakla bebisine kavusursun

evet canım 4 ismi yazdım kocaman yazmışım farkında olmadan resmini çekip atacaktım da neyse dedim komik görünüyo göbeğim bakalım ilk kiminki silinecek

canım ya merak ettim benim ismim silindimi cansu ben

selam kizlar.. bir kac gün aradan sonra yine geldim.. nasilsiniz? ne var ne yok topicte?
true tatlim gecmis dogum günün kutlu olsun umarim yeni yasinda saglicakla bebisine kavusursun
aleyküm selam canımmm iyiyizde sen nerelerdesin?? :44: bayadır yoksun canımmm..
ayrıca teşekkür ederimm tatlım inş. yeni yaşımda hem anne ,hemde sizin sayenizde teyze olurum

canım ya merak ettim benim ismim silindimi cansu ben

canım inanırmısın bende tam onu yazacaktım en fazla cansu silinmiş sonra aypala silinmiş blutefe silinmiş duygu daha belirgin bekliyorum hala silinmesini

ay canım çok sevindim hadi bakalım inş bende müjde veririm burda sev göbüşünü benim için

biraz rahatsizdim canim bir hafta boyunca basim agridi doktora falan gittim o yüzden pek giremedim ama simdi daha iyiyim cok sükür..
sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor? minik velet iyidir umarim üzmüyordur annesini? bu arada cikolata kisti hakkinda bilgin varmi canim?

ay canım çok sevindim hadi bakalım inş bende müjde veririm burda sev göbüşünü benim için
inş. canımmm bu ay çok hamiş haberi alırız inş...sende müjde verirsin inş.
çok bulanıyo bugün sürekli elim göbeğimde kussam mı? kusmasam mı? diye savaş veriyorum

geçmiş olsun canım
valla iyi gidiyor ama durdu durdu bu haftalarda bulanmaya başladı...şu an felaket haldeyimm...minik veletin canı sağolsunda varsın bulansın ben her daim şükrederim...
çok duydum ama hiç araştırmadım? hayırdır canım sen neden sordun?? bişeyin yok dimi? :44:

sagol tatlim... insallah gecer bulantilarin bir an önce canim yaa..
merak ettim canim adetim biteli bir hafta oldu ama bugün yine kahverengi akintim oldu.. ama agrim sizim yok.. bilemiyorum :26:
biraz arastirayim belki biseyler bulurum.. yinede sagol canim benim..

selam kızçeler...keyifler nasıl.?
benim kasıklarım batıyor.soğan suyunu içiyorum sabah akşam meryem süreside okuyorum bakalım faydasını görürüm inşallah...
9 gün kaldı regl olmama...
nedense çok heycanlıyım yaaw....

bırak içme canım artık regline son 9 gün kalmış sakıncalı son 10 gün

inş. canım..canım kahve akıntıyla çikolata kistinin arasında bi bağlantımı var :26: bendede sürekli kahve lekelenmeler oluyordu kistim falan yoktu inş. sendede yoktur canım

aleyküm selam canım..keyifler yerindee sen nasılsın? inş. faydasını görürsün ve güzel haberleri verirsin canım bu ay

benim de 8 gün kaldı

bırak içme canım artık regline son 9 gün kalmış sakıncalı son 10 gün

aaa öylemi...:26:ben niye yanlış biliyorum ya adetine 15 gün kala başlanılmıcakmı..?

aleyküm selam canım..keyifler yerindee sen nasılsın? inş. faydasını görürsün ve güzel haberleri verirsin canım bu ay

iyiyim bende canım kasık ağrılarım dışında..:)
inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
bu ay olmasa bile önümüzde ki aydan çok umutluyum...
sen ne zamandır istiyorsun bebek canım..?

benim de 8 gün kaldı

aa iyi aramızda bir gün var bitterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…