Ben cıkıyom kızlar 23ünden sonra eskisi kadar aktif olamayacam esim paketini degistiriyo simdiye kadar sınırsızdı yeni paket sınırlı olacaksize iyi geceler hepinizi cooookkk seviyorum rüyanızda bebelerinizi görürsünüz insallahhhhhhhh
sanırım doktora 10.gün gittiğinde yumoşu büyümüş oluyodu canım pco yoktur zannetmiyorum heray oluyosa zaten söylerdi doktor normal bir bayan yılda 1 kere falan yumoş olmayabiliyomuş canım bu normal yani kasma kendini dicem ama demiyorum çünkü kasıcaksın biliyorum geçen ayda bana dedi doktor yok bu ay yumoş ovü testin var mı ben 20.gün yumurtladım ama hissettim ovüdede çift çizgi gördüm en koyusundan ama doktor yok demişti..ben de anlamadım valla..
evet canım 4 ismi yazdım kocaman yazmışım farkında olmadanresmini çekip atacaktım da neyse dedim komik görünüyo göbeğim bakalım ilk kiminki silinecek
aleyküm selam canımmm iyiyizde sen nerelerdesin?? :44: bayadır yoksun canımmm..selam kizlar.. bir kac gün aradan sonra yine geldim.. nasilsiniz? ne var ne yok topicte?
true tatlim gecmis dogum günün kutlu olsun umarim yeni yasinda saglicakla bebisine kavusursun
canım ya merak ettim benim ismim silindimi cansu ben
aleyküm selam canımmm iyiyizde sen nerelerdesin?? :44: bayadır yoksun canımmm..
ayrıca teşekkür ederimm tatlım inş. yeni yaşımda hem anne ,hemde sizin sayenizde teyze olurum
canım inanırmısın bende tam onu yazacaktım en fazla cansu silinmiş sonra aypala silinmiş blutefe silinmiş duygu daha belirgin bekliyorum hala silinmesini
aleyküm selam canımmm iyiyizde sen nerelerdesin?? :44: bayadır yoksun canımmm..
ayrıca teşekkür ederimm tatlım inş. yeni yaşımda hem anne ,hemde sizin sayenizde teyze olurum
canım inanırmısın bende tam onu yazacaktım en fazla cansu silinmiş sonra aypala silinmiş blutefe silinmiş duygu daha belirgin bekliyorum hala silinmesini
ay canım çok sevindim hadi bakalım inşbende müjde veririm burda sev göbüşünü benim için
biraz rahatsizdim canim bir hafta boyunca basim agridi doktora falan gittim o yüzden pek giremedim ama simdi daha iyiyim cok sükür..
sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor? minik velet iyidir umarim üzmüyordur annesini?bu arada cikolata kisti hakkinda bilgin varmi canim?
inş. canımmm bu ay çok hamiş haberi alırız inş...sende müjde verirsin inş.
çok bulanıyo bugün sürekli elim göbeğimde kussam mı? kusmasam mı? diye savaş veriyorum
geçmiş olsun canım
valla iyi gidiyor ama durdu durdu bu haftalarda bulanmaya başladı...şu an felaket haldeyimm...minik veletin canı sağolsunda varsın bulansın ben her daim şükrederim...
çok duydum ama hiç araştırmadım? hayırdır canım sen neden sordun?? bişeyin yok dimi? :44:
selam kızçeler...keyifler nasıl.?
benim kasıklarım batıyor.soğan suyunu içiyorum sabah akşam meryem süreside okuyorum bakalım faydasını görürüm inşallah...
9 gün kaldı regl olmama...
nedense çok heycanlıyım yaaw....
sagol tatlim... insallah gecer bulantilarin bir an önce canim yaa..
merak ettim canim adetim biteli bir hafta oldu ama bugün yine kahverengi akintim oldu.. ama agrim sizim yok.. bilemiyorum :26:
biraz arastirayim belki biseyler bulurum.. yinede sagol canim benim..
benim kasıklarım batıyor.soğan suyunu içiyorum sabah akşam meryem süreside okuyorum bakalım faydasını görürüm inşallah...
kızlarrrr slm offf bugün çok yoğundu
bırak içme canım artık regline son 9 gün kalmış sakıncalı son 10 gün
aleyküm selam canım..keyifler yerindee sen nasılsın? inş. faydasını görürsün ve güzel haberleri verirsin canım bu ay
benim de 8 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?