Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben de unutuyorum hayıtı içmeyi gerçi ama içmiyim bari şu günlerde.hormonları düzenlesin gebeliğe engel olmasın diye içiyordum.ama bebek olsa zarar verir mi acaba

bu arada true hamiş ya canım 2 aylık:)

iyiyim canım sen nasılsın? kaç gündr topikte in cin top oynuyor? neden? birşey mı oldu ?

bişi olduğu yok kanımca :)

selam canımm belli sen yoksun.... topik bugün baya bi sessiz ne yaptın yerleştin mi evine canım

bu arada aybizimde girmez oldu :44: nerde acebe

yok canım ben haftaiçi çalışıyrum yarın taşınıcaz yatak odasının dolabını indiricem birazdan bişe kalmadı zaten gerisini nakliyeciler halledicekler aybizim geliyo arada ama birden kayboluyo gerçi bu aralar herkes aynı çabuk gidiyo gelenler pek konuşmuyo herkes beklemede ama benim bata daha çokkkkkkk var yumurtlama haftam olacak bu hafta bakalım pazartesi de doktora gidicem

günaydın berre canım araştır saraçoğlu öyle demiş 15 gün önce diye ama rahmi temizliyo ya bebişe zararı olabilir bence topiklerden bak bakalım kızlar nasıl yapıyolar

iyiyim canım sen nasılsın? kaç gündr topikte in cin top oynuyor? neden? birşey mı oldu ?

bende çok sık giremiyorum yoğun oluyor işler...

bende bu ara papatya çayına sardım rahatlatma etkisi var ya içiyorum aklıma geldikçe kibbbb nerelerdesin bacım üçüz anasıııı

günaydın berre canım araştır saraçoğlu öyle demiş 15 gün önce diye ama rahmi temizliyo ya bebişe zararı olabilir bence topiklerden bak bakalım kızlar nasıl yapıyolar

canım kk bi arkadaş sormuş hocaya bu şekilde cevap vermiş..
kızlar soğan kürü için ibrahim beye mesaj yazdım bilginize.................sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 3.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .

Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun.

kızlar meryem suresiyle ilgili link atsanıza türkçe mi okuyosunuz yoksa kurandan arapçamı türkçesini buldum da kurandan nasıl bulurum ki sayfasını bilmiyom

içebiliyosan helal valla ben bir kere içtim ve bütün gün midem bulandı keşke içebilsem ya çok istiyorum

kızlar meryem suresiyle ilgili link atsanıza türkçe mi okuyosunuz yoksa kurandan arapçamı türkçesini buldum da kurandan nasıl bulurum ki sayfasını bilmiyom

içebiliyosan helal valla ben bir kere içtim ve bütün gün midem bulandı keşke içebilsem ya çok istiyorum

KURAN'I KERM ARAPA: MERYEM SURES

canım tadı çok kötü değil ya burnumu kapatıyorum bebeği düşünüp içiyorum valla evde çok kokuyor ama inşallah faydası olur...

sağol canım buldum kuranda 306.sayfada allahım şifamızı versin inşallah

amin canım inşallah bende bugün 6. okudum 35 günüm var daha...
ben soğan kürü bitince incire başlıcam hemen ardından..:26:

benim de 8 gün kaldı
oooooyyyy bir an evvel 1 aralık gelseee

benimde son bir gün :18:
heyecan doruktaaaa muku nerdesin canım sen ya gözükmüyosun epeyydirr..hadi bakalımmm gelmeyesice batın gelmezde topikte halay çekerizz

bitter kuzu yazmış cevabı hepiniz hamiş kalın o zaman kocaman takvimlerden hepimiz yapıcazzz canım
Rabbim hepimizee sağlıklı hayırlı bebişler versin
ben geldim kızlar :)
kız sen nerdesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…