Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

mrb canım ya nerden yazdın hocaya bende yazmak istiyom kuzum

kız ben daha evlencem ya ondan bekliyorumdur hihi cok sagol canım benim yazdıgın için insallah hepimize ugur getirsin bebişin saglıklı sıhatli dogur insallah amin amin amin

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne cok sevindim ya sagolun arkadaslar benim ismimi gobuslere yazmissiz Allah razi olsun cok ama cok sagolun
bizimbebegimolsun canimsin ya cok sagol
truebood arkadasim Allah razi olsun ismim aypara gobusunde varmis silinmis Allah bebegini korusun

sercem insallah Allah senin göbüsünede adımı yazmayı nasip etsin en yakın zamanda insallah kuzu ben aypala bilyodum özür simdi unutmam ayparam...sende canımsın:)insallah herkese nasip etsin Allah anne olmayı hepimize insallah amin amin amin siz hamiş olun hele ben gelcem arkanızdan insallah

Son düzenleme:
bitter kuzu yazmış cevabı hepiniz hamiş kalın o zaman kocaman takvimlerden hepimiz yapıcazzz canım
Rabbim hepimizee sağlıklı hayırlı bebişler versin

Evet canim ya cok sevondim..rabbim insallah nasip ederde o takcimi yapabiliriz...sen neden takvim yapmadin ki bizimi bekliyon yoksa..

Tlf yaziyorum k.bakmayin yazilarim eksik kizlar..

trueeeee nerdesın sekerımmmmmmmmmmmmm
asıl sen nerdesin kaç gündür nabersin nasılsınn niye özlettin kendini bi de helee

kız ben daha evlencem ya ondan bekliyorumdur hihi cok sagol canım benim yazdıgın için insallah hepimize ugur getirsin bebişin saglıklı sıhatli dogur insallah amin amin amin
bendee kocamaaan bir amin diyorumm... hepimizz bu serüvende peş peşee hamiş devam ederiz inş. sende hemen evlenir evlenmez peşimizden gelirsin inş. hep beraber bebeklerimizzden sohbet ederizzz inş.

amiiiinnn canım..
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... güzel haberlerinizi mutlaka bizede yazın emi

Evet canim ya cok sevondim..rabbim insallah nasip ederde o takcimi yapabiliriz...sen neden takvim yapmadin ki bizimi bekliyon yoksa..

eveeettt sizi bekliyorummm büyük bi heyecanlaa o zaman kocaman takvimlerden yapıcazz Allahın izniyle ve bol bol bebeklerimizi anlatıcaz birbirimizee...

canım ben gırıyorum yoksunuz,oldugunuzda da yazmıyorsunuz devamlı açıkta bırakamıyorum kendını kapatıyor sayfa bnde sıte kuruyom ıs yerıne oyle yanı yogunda bu aralar. sizler ne yapıyorsunuz cok özledim sizi

belli yoğunsun canım... bende giriyorum yazıyorum sen yoksun... bende sürekli açık kalabiliyor sayfa yani bakıyon true var ama aslında ben yohum

insallah canım insallah önce iş :126:sonra kociş:123: sonra bebiş sıra kocişteeeeeeeeeee:123:

Son düzenleme:
Cook duygulandim gercekten...

bu ay hamile haberleri alıcaz içime öyle doğuyor dün bi rüya gördüm tam hatırlamıyorum ama hamileler vardı sadece bitterkuzucuğun adını hatırlıyorum oda hamileymiş inş. gerçekleşir..kocaman takvimlerimizi yaparız..
betaların katlanmaları
keselerin gözükmeleri
kalp atışlarının duyulmaları
tahlil yorumlamalar,kese bebek mm kıyaslamalar vs. bebişlerimize ciciler alıcaz,patikler örücezz hep birbirimize anlatıcaz...
ultrasona girerken bir çoğunuz mutluluktan ağlayacakk ve burada sevinçten delirerek anlatacaksınız...

sonra iyiki bu true önden hamile kalmış doğum tecrübesini anlatır bize diyeceksiniz..bende sizi korkutucam hepiniz sezeryan isteyeceksiniz

Rabbim ne yazdıysa o olur inş.ben hala rüyadayım doğana kadar inanmayacağım anne olacağıma.. 2 kayıptan sonra bu bebeğimde melek olmaz,inş. bu defa kokusunu koklamak banada nasip olur...inş. peş peşe hep beraber kucaklarımıza bebeklerimizi alırız..

veeee son olarak dua bol bol dua edeceğiz..Rabbimin kudreti merhameti sonsuz...inş. bu güzel günleri hep beraber yaşatacak bize...

O kadarr güzel seyler yazmissin ki okurken gozlerim doldu...aminnnnnn inşallah inşallah. ..rabbim saglikli kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…