insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amin amin amin.bende yarınbi kadın dogumcuya gitcem diycem 2 ay sonra düğünüm var bir baksın kan degerlerime falan kontrol amaclı gitcem canımbu ay hamile haberleri alıcaz içime öyle doğuyor dün bi rüya gördüm tam hatırlamıyorum ama hamileler vardı sadece bitterkuzucuğun adını hatırlıyorum oda hamileymiş inş. gerçekleşir..kocaman takvimlerimizi yaparız..
betaların katlanmaları
keselerin gözükmeleri
kalp atışlarının duyulmaları
tahlil yorumlamalar,kese bebek mm kıyaslamalar vs. bebişlerimize ciciler alıcaz,patikler örücezz hep birbirimize anlatıcaz...
ultrasona girerken bir çoğunuz mutluluktan ağlayacakk ve burada sevinçten delirerek anlatacaksınız...
sonra iyiki bu true önden hamile kalmış doğum tecrübesini anlatır bize diyeceksiniz..bende sizi korkutucam hepiniz sezeryan isteyeceksiniz
Rabbim ne yazdıysa o olur inş.ben hala rüyadayım doğana kadar inanmayacağım anne olacağıma..2 kayıptan sonra bu bebeğimde melek olmaz,inş. bu defa kokusunu koklamak banada nasip olur...inş. peş peşe hep beraber kucaklarımıza bebeklerimizi alırız..
veeee son olarak dua bol bol dua edeceğiz..Rabbimin kudreti merhameti sonsuz...inş. bu güzel günleri hep beraber yaşatacak bize...
aminnnnnnnnnnnnn binlercee kez aminnnO kadarr güzel seyler yazmissin ki okurken gozlerim doldu...aminnnnnn inşallah inşallah. ..rabbim saglikli kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. ..
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amin amin amin.bende yarınbi kadın dogumcuya gitcem diycem 2 ay sonra düğünüm var bir baksın kan degerlerime falan kontrol amaclı gitcem canım
aminnnnnnnnnnnnn binlercee kez aminnn
git canım ben pkolu olduğum halde gitmemiştim bekarken...o kadar pişman oldum kii..sonra ben bi baktım ki evlendim 2 sene geçmiş ben hala tedavilerle boğuşuyoruminş. bi sorun çıkmaz canım
bende pkoluyum canım ondan gidiyorum bakalım ne diycek.sen hangi ilaçları kullandın canım hamiş kalmak için.ins canım
canım önünde kocaman 2 ayın var sana en büyük tavsiyem düzenli olarak bitkisel bir mucize hayıt otunu kaynatıp suyunu içmen...ben hep macununu almıştım hemde tohumu alıp süzgeçli kupada demleyip günde 2 bardak içtim..
ben 2 yıldır çok ilaç kullandım...pkodan dolayı aniden kilo aldım glukofen şeker hapı verdi doktor 17 kg verdim 3 ayda..ama yinede adetlerim düzene girmedi.. birde lanet prolaktin vardı gebe kalmama engel..dostinex kulllnadım zaman zaman..
adet söktürücü ilaç içsem bile 4-5 ayda 1 hastalanıyordum...
ve tedavide klomende işe yaramıyordu yumurtamda hiç büyümüyordu..gonal-f ve ovitrelle çatlama iğnesiyle hamiş kaldım hep...
ve 2. bebeğimin kalbi durunca kürtaj olunca hayıt suyu içmeye karar verdim..Dua ederek içtim Allahım şifamı sen ver dedim ve 25 gün sonra hastalandım..şaşırdım ve tekrar içmeye devam ettim yine aynı 1 ayda hastalandım..ve yine içtim yine günü gününe 1 ayda hastalandım...aslında çok inandım yumurtladığımı düşündüm bekleyip doğal yoldan hamile kalmayı deneyecektim ama eşimle sabrım olmadığı için hemen tedaviye başladık..
ve tedaviye başlarken ne prolaktin seviyeme nede diğer hormonlara baktırmadım..hayıtın mucizesine inandım ve direk gonal-f kullandım ve çatlama iğnesi ve yine hamile kaldım...
ve bir ilaç çıkmış diyorlar pkoluların hamile kalmasını kolaylaştıran çok yeni bi ilaçmış inofolic diye bi ilaç biraz araştır netten derim.. ve biliyosun bu ilaçların etki etmesi en az 3 ayı buluyor..doktorunada sorabilirsin bu ilacı canım
canım önünde kocaman 2 ayın var sana en büyük tavsiyem düzenli olarak bitkisel bir mucize hayıt otunu kaynatıp suyunu içmen...ben hep macununu almıştım hemde tohumu alıp süzgeçli kupada demleyip günde 2 bardak içtim..
ben 2 yıldır çok ilaç kullandım...pkodan dolayı aniden kilo aldım glukofen şeker hapı verdi doktor 17 kg verdim 3 ayda..ama yinede adetlerim düzene girmedi.. birde lanet prolaktin vardı gebe kalmama engel..dostinex kulllnadım zaman zaman..
adet söktürücü ilaç içsem bile 4-5 ayda 1 hastalanıyordum...
ve tedavide klomende işe yaramıyordu yumurtamda hiç büyümüyordu..gonal-f ve ovitrelle çatlama iğnesiyle hamiş kaldım hep...
ve 2. bebeğimin kalbi durunca kürtaj olunca hayıt suyu içmeye karar verdim..Dua ederek içtim Allahım şifamı sen ver dedim ve 25 gün sonra hastalandım..şaşırdım ve tekrar içmeye devam ettim yine aynı 1 ayda hastalandım..ve yine içtim yine günü gününe 1 ayda hastalandım...aslında çok inandım yumurtladığımı düşündüm bekleyip doğal yoldan hamile kalmayı deneyecektim ama eşimle sabrım olmadığı için hemen tedaviye başladık..
ve tedaviye başlarken ne prolaktin seviyeme nede diğer hormonlara baktırmadım..hayıtın mucizesine inandım ve direk gonal-f kullandım ve çatlama iğnesi ve yine hamile kaldım...
ve bir ilaç çıkmış diyorlar pkoluların hamile kalmasını kolaylaştıran çok yeni bi ilaçmış inofolic diye bi ilaç biraz araştır netten derim.. ve biliyosun bu ilaçların etki etmesi en az 3 ayı buluyor..doktorunada sorabilirsin bu ilacı canım
ne güzel kuzum öncelikle cok tesekkür ederimverdiğin bilgiler için.bende ilaçsız adet olamıyom hep adet söktürücü ile simdi glifor içiyom ama ben kilo aldım iyce:26:bide bende hipotoid varonun içinde hap içiyorum.hayıtı içtim ama benim prolaktinimi yükseltti bir ay düzensiz yaptım bide.bilmiyom yinemi yapsam acaba onu yada evlenincemi yapsam bide ben onu içincede adet olamadım.sen nasıl için hayıtı canım suyunumu aldın eczaneden ben otunu yapmıstım ama cok düzensiz yaptım prolaktinimi yükseltti.sogan kürüde yapmayı düsünyom.cok sagol canım o ilacı sorayım yarın bir bide prolaktinime baktırayım
evet canım simdi baktım o ilacı kullananlar hep hamiş kalmıs umutlandım yarın doktoruma soracagım kesinlikle cok sagol ya içim acıldı ben cok kafama takıyorum yasım 29 oldu daha evlencem cocuk için gec olmasın korkuyom4cocuk istiyo nasıl yapıcam ben daha bir tanesi için endişe ediyorum cok sagol canım Allah bebişini sana bagıslasın insallah
gliforda kullanmıştımhatta ilk ay glukofen yoktu muadili diye onu almıştım ve günde 2 kere içiyodum 850 mg. inan 3 ay olmadan 17 kg verdim.. hipotroid varsa yanılmıyorsam oda kilo vermeye engel :26: ama ilaçlarını düzenli içiyorsan verebilirsin inş.
hayıtı ilk içme sebebim prolaktin içindi ve hormonları düzenlediği için içtim.. sabah akşam otunu aldım bende kaynattım , içebileceğim sıcaklıkta günde 2 kere düzenli olarak içtim ve hayıt macununuda aldım sabah akşam 1 çay kaşığıda ondan yedim.. sanırım düzenli kullanmak lazım kısa vaadede bi işe yaramıyor
sende prolaktin illetide mi var canımkaç çıkıyor prolaktinin
4 çocuk muhay maşallahhh Rabbim ol desin yeter ki canım olur Allahın izniylee pkolularda biliyosun çoğul gebelik riski daha yüksek çifter çifter doğurursun inş. benim tedavide 4-5 yumoşum oluştu doktor dedi ki çoğul gebelik ihtimali yüksek ama gelişimi durdu yumoşların nazar değdi bi tanesi gelişti ve tuttu
bak kib nickli bir dünya tatlısı var bu topikte 3 yumoşu oldu klomenlebu ay ondan çok umutluyuz.. infertilite ilaçları çok yumoş büyütüyorr inş. Rabbim ikiz versin sanada canım
yaşı kafana takmaa benim kankalarım apartmanda biri 41 biri 37 yaşında ve hamilelerr
Iyi geceler kizlar nasilsiniz ?
:26:
Ben ruyamda bu topikten birinin 41 kez yasin okudum hamile kaldim dedigini gordum..:44::44:
bırak o zaman hayıtı canım zaten her bitkisel şeyin yada her ilacın herkeze faydası olacak diye bi kaide yok..canım benim prolaktinim yoktu hayıtı içince sınırı az gecti bıraktım simdi normale döndü suna 20 sanırım.ben aksamları birtane içiyorum gliforu acaba yetrsizmi.gene cok sisman degilim ama 63 den 68 ecıktım boyum var.ama pkoda almamak gerek.benimki hareketsizlikten sanırım hep oturuyom evin içindeyim hiç dısarı hayatım yok.evet hipotroidde kilo yapıyor.ben yarın bir doktora gideyim dedigin ilacıda diycem kan degerlerimede baktırayım bi ona göre olmazsa ilk sogan kürü denicem oda olmazsa hayıtı yapıcam.cok sagol canım yarın haber ederim doktordan gelince
iyiyiz canım sen nasılsınIyi geceler kizlar nasilsiniz ?
:26:
Ben ruyamda bu topikten birinin 41 kez yasin okudum hamile kaldim dedigini gordum..:44::44:
hihi 4 cocuk için cok calısmam gerekinsallah canım ikizde cok istiyom bilyonmu benimkide istiyo hani birden olsun diyo..Allah hepimize nasip etsin insallah o mutlulugu insallah.hadi insallah kib ında ikizi yada 3 üzü olur bizde sevinip umutlanırız bizimde olur insallah.amin.sende insallah bebişine kardeslerine hamiş kalırsın belki onlar ikiz olur hım:))
insallah hemen hamiş kalırım ve bütün arkadaslarda kalsınlar hemencecik insallah Allahın yardımıyla insallah.ben yatayım kuzum cok sagol Allah razı olsun içimi rahatlattın.yarın doktora gidim durumu yazarım cok öptüm sizi seviyorum
mukuroseee nerdesin canımmmm
Rabbim gönlüne göre versin canım..bu ay mutluluktan ağlamanı ve topiğeInsAllah kizlar herkes hamile olsun istiyorum hep
Hep diyorum bu yil daha hayirli olcak sanki
Bugn 7. gunuydu canim ama saymadim sanki cok uzun zaman olms gibi yarina 8. gun olcak :)
Kafama takmiyorum hiç
mrb cnm nasılsın malesef güzel haberlerim yokhiç bekletmedi cumtsi geldi cnm
Rabbim gönlüne göre versin canım..bu ay mutluluktan ağlamanı ve topiğeartık bu şekilde değil bu şekilde girmeni istiyorum hayırlı bir ay olur inş.
merhaba canım iyiyim sen nasılsın??bak sigaraya başlıcamm.... gerçektenn çok üzülüyorum yaa.. canım sen klomen çatlama iğnesi falan kullanmadın mı bu ay :44: ben mi yanlış hatırlıyorum...
bu ayda sıkı bir takip yaptırın...eşine,tüpüne herşeyine baktır canım...
bak biz pkolulara oranla siz çok şanslısınız canım...inş. bu ay son üzülüşün olur canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?