Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

test mi düşüncesi bile kötü :26:

ivoşşş bende sandım doktorun edepsiz yanlış okumuşum
ben geldim kızlarrr iyi akşamlar ....
iyi akşamlar yavru hoşgeldin nasılsın bakalım

canım sabah ilk idrarla yaparsın burayada inş. çok güzel haberler yazarsın...
zaten adetine azıcık kalmış bırakman iyi olmuş...inş. kasık ağrıların hamişlik belirtisidir...
bende iyiyim canım iyi gidiyor şimdilik baş ağrıları,iştahsızlık,bulantı oluyor aradaa ama sağlıklı olsunda ben hepsini çekerim seve seve ...yarın kontolüm var yine endişeler başladı... :18:
dularımızı birbirimizden eksik etmeyelim

:26:sen yurt dışındamı yaşıyosun..canım bilmiyodum benimde bilmediğim ne çok şey var heee..:)
burdada eczanelerde tanesi 5 tl felan sanırım ama ben gitti gidiyordan toplu alıyorum uyguna geliyor :)

evet tatlim yurtdisinda yasiyorum.. neyse bekleyelim görelim bakalim.. allahim ol derse olur gerisi bos
sabah test yapicakmissin canim hadi insallah güzel haberler verirsin bizlere..

özledim hepinizi kaç gündür dedim noldu bunlara ayrı bi topikmi kurdular benden habersiz :))) inşallah güzel haberlerle geleceksin canım..

hosgeldin aybiiii sükür kavusturana hayatim nerelerdesin

tatlımmmm her gün girdim ama siz yoktunuz depresyona girdim buralarda inanın valla öyle çok özledim ki sizi siz neler yaptınız bakalı şekerler

tatlımmmm her gün girdim ama siz yoktunuz depresyona girdim buralarda inanın valla öyle çok özledim ki sizi siz neler yaptınız bakalı şekerler

ben önce biraz rahatsizdim canim bikac gün o yüzden girmedim.. siddetli bas agrim vardi simdide isler cok yogun fazla vakit bulamiyorum malesef..
oyyy kiyamam depresyona niye giriyon kuzu ya ben burdayim seslenmen yeter..

kız çişli sende mi burdaydın bebişimiz napıyor sizi çok merak ettim topikte sizleri göremedim ama summeyyabımdan haberınızı alıyrdummm :))
evettt çişlide burdaa bebiş nasıl hiç bilmiyorum yarın saat 10:40 randevum var iyi şeyler yazarım inş.

özledim hepinizi kaç gündür dedim noldu bunlara ayrı bi topikmi kurdular benden habersiz :))) inşallah güzel haberlerle geleceksin canım..
haberin yokmu başka topik kurduk
yok yahu herkez boşladı grubu nerde bu topiğin sahipleri tiviti yohh bitter yooohhh bi çok kişi yoohh

kız ben giriyorum ama boşlayan çok kişi var anam bubam geldi bek yine buralardayım

kizlar benim simdi cikmam lazim size iyi aksamlar..
yarin görüsürüz insallah allaha emanet olun

inşallahcanım sen boşa sıkıntı yapıyorsun bence beişte sende turp gibisin

kız bende boşlamıyorum ama girdiğimde kimse yazmıyordu boş boş baktım oyle e

test mi düşüncesi bile kötü :26:

aklıma geldikçe heyecanlanıyorum..

hoşbullduk cnm nbr

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım..

inşallah canım hayırlısı olur inşallah...
sabha 8 de burdayım pozitif yada negatif hiç farketmez sonucu bildiririm..
rabbim gönlüne göre versin inşallah..kıyamam canım benim..

evet tatlim yurtdisinda yasiyorum.. neyse bekleyelim görelim bakalim.. allahim ol derse olur gerisi bos
sabah test yapicakmissin canim hadi insallah güzel haberler verirsin bizlere..

inşallah canım..
veririm tabi bi sabah olsun hele yapayım ...

ben önce biraz rahatsizdim canim bikac gün o yüzden girmedim.. siddetli bas agrim vardi simdide isler cok yogun fazla vakit bulamiyorum malesef..
oyyy kiyamam depresyona niye giriyon kuzu ya ben burdayim seslenmen yeter..

seslen dim duymadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…