Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

en son 10 kasimda oldum canim bi hafta sürdü.. bir bucuk hafta oluyo yani biteli.. 32 günde bir falan oluyorum yani batim 20 aralik..

eğer 10 kasımda olduysan en son regl normal canım senin şuan yumurtanın çatlaması..birde sen 10 kasımda olduysan diğer tarihin 10 aralık olması geekmiyormu ..:26:

adetten sonra da yerleşme kanaması olabiliyor.. yaşayanlar var burada dün okudum sonu hamilelikle sonuçlanmış umutlandırmak istemem ama canım.. hayırlısı inşallah vardır birşeyler

sagol cnm cevabın için.ama çokta umutlu degılımde ınsan yıne terddut edıyor bnde mıgren var hap alıyorum o yüzden cok korkuyorum . gecen ay adetım gecıkınce ıdrar testı yapmıstım pozıtıftı ama kanda 1.20 heyecan yapmıştım ama sonuç hüsran .. ne zaman evde test yapsam bellı olur kı ?

aa ben beklemeye bayılırım bu konudaq çok sabırlıyım geçmeden yaptığım çok nadirdir..
çatlatma iğnesini vurulduğum ay çok merak ettim sadece..korkuyorum zaten tekrar kocaman negatif görmekten...

eğer 10 kasımda olduysan en son regl normal canım senin şuan yumurtanın çatlaması..birde sen 10 kasımda olduysan diğer tarihin 10 aralık olması geekmiyormu ..:26:

canim gercekten bilmiyorum telefonumda program var ordan bakiyorum bak sana son 2 ay adet dönemlerimi yaziyim..

26.08. - 01.09.
02.10. - 08.10.
10.11. - 16.11.
birdahakide 20.12. gösteriyo canim..
buna görede yumurtlama dönemimi haftaya gösteriyo... :101: :44::44:

iyiyim canım sen nasılsın? görüşemiyoruz yahu ben giriyorum kimse yok.. ben girmiyorum muhabbetler dönüyo

bende iyiyim cok yogunum bu aralar canim.. aksamlari ve haftasonuda girmiyorum pek.. yada sadece okuyup cikiyorum..
tatlim yaa az öncede yazdim belki okumussundur.. haftaya yumos haftam olmasi lazim ama benim 2 gündür oturup kalkarken sag kasigimda agri oluyo ve beyaz akintim var git gide yogunlasan.. erken yumurtluyorum galibaa bilemedim.. :26:

Allah Allah o zman senin 30 gün değil canım 37,39,40 günde bir olmuş oluyosun :26: bu sürelerde baya uzun yani peki tutuyomu yani tam ordaki yazılan tarihdemi oluyosun regl:26:

Allah Allah o zman senin 30 gün değil canım 37,39,40 günde bir olmuş oluyosun :26: bu sürelerde baya uzun yani peki tutuyomu yani tam ordaki yazılan tarihdemi oluyosun regl:26:

evet canim mayista dogum kontrol hapini biraktim ilk 2-3 ay düzensizdi ama simdi +/- 1 günde falan geliyor..

kızlar benim bugün sağ tarafta batma ve ara ara giren ağrı var doktor yumoş yok demişti sağda ama var işteeeeeee :) soldakini sordum doktoruma dediki kim kist olur diyo dedi senin doktorun benim dedi kızdı bana :)) çok da fifi ne istiyosun peki benden diye soruyo bi de ulan ben mi dicem çat iğnesi ver diye dedim sıkıntı ettim kendime dediki işte hep hormonları mahvediyosunuz :) cumartesi gel bakarız dedi hem ne biliyosun çatlamadığını dedi biliyorum dedim ben bile %100 bilemiyoken sen nasıl biliyosun dedi :)))))))))

canım yumurta çatlama zamanları değişebilir belki birden fazla yumoşun var farklı farklı zamanlarda çatlıyor olabilir..akıntıyı yakalayabiliyosan ne mutlu sana ama çatlama akıntısı beyaz değil şeffaf tatlım yakalar yakalamaz akıntıyı değerlendir canım mutlaka

selam canım hoşgeldin...
hoşbuldum canım sen nasılsın bakalım

okudun mu trueeeeeeeee bugün stresliydim birazz :))
okudum okudum kız bu nasıl doktormuş böyle fifi filan stres yapma canım bakalım bu ay yolunda gider inşallah..
sen kist olmasın diye çatlama iğnesi mi istiyosun? genelde pkolularda çatlama sorunu oluyor canım..
benimde yarın randevum var :18::18::18::18:

yok yapmadim hic canim cok pahali yurtdisinda.. ama bu ayda olmazsa birde onunla denerim.. ama insallah gerek kalmaz

:26:sen yurt dışındamı yaşıyosun..canım bilmiyodum benimde bilmediğim ne çok şey var heee..:)
burdada eczanelerde tanesi 5 tl felan sanırım ama ben gitti gidiyordan toplu alıyorum uyguna geliyor :)

kız ben diyorum kızdıya içimden çok da fifi merak ediyorum ne yapim :)

hoşbuldum canım sen nasılsın bakalım

iyiyim çok şükür ama biraz heycanlıyım regl günüm cumartesi yarın sabah test yapıcam ne olur ne olmaz die..
kasıklarım ara ara ağırıyo soğan suyunu bıraktım bugün...:26:
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..

kız ben diyorum kızdıya içimden çok da fifi merak ediyorum ne yapim :)

neyse aldım ağzımın payimı heeee ne bilim çat iğnesi mi lazım ne lazımsa çatlatsın diye konuşayım didiydim yedim paparayı kadın bana benden daha çok güveniyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…