en son 10 kasimda oldum canim bi hafta sürdü.. bir bucuk hafta oluyo yani biteli.. 32 günde bir falan oluyorum yani batim 20 aralik..
adetten sonra da yerleşme kanaması olabiliyor.. yaşayanlar var burada dün okudum sonu hamilelikle sonuçlanmış umutlandırmak istemem ama canım.. hayırlısı inşallah vardır birşeyler
yap yap ben olsam ohoooooooooooo çoktan yapmıştım 5 gün varken yapıyorum sonra negatifi görüyorum tmm diyorum yok bu ay da bi dahada yapmıyorum ben ama bu ay yapmicam kesinlikle şu yumoş bi çatlayaydı iyiydi ama
trueeeeeeeeeee nasilsin canim görüsemiyoruzzzz...
eğer 10 kasımda olduysan en son regl normal canım senin şuan yumurtanın çatlaması..birde sen 10 kasımda olduysan diğer tarihin 10 aralık olması geekmiyormu ..:26:
iyiyim canım sen nasılsın? görüşemiyoruz yahu ben giriyorum kimse yok.. ben girmiyorum muhabbetler dönüyo
canim gercekten bilmiyorum telefonumda program var ordan bakiyorum bak sana son 2 ay adet dönemlerimi yaziyim..
26.08. - 01.09.
02.10. - 08.10.
10.11. - 16.11.
birdahakide 20.12. gösteriyo canim..
buna görede yumurtlama dönemimi haftaya gösteriyo... :101: :44::44:
selam hatunlar şöyyle bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum
Allah Allah o zman senin 30 gün değil canım 37,39,40 günde bir olmuş oluyosun :26: bu sürelerde baya uzun yani peki tutuyomu yani tam ordaki yazılan tarihdemi oluyosun regl:26:
evet canim mayista dogum kontrol hapini biraktim ilk 2-3 ay düzensizdi ama simdi +/- 1 günde falan geliyor..
hmm anladım canım..:26: ovulosyon testi yapıyormusun..?
selam hatunlar şöyyle bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum
iyiyim canım sen nasılsın? görüşemiyoruz yahu ben giriyorum kimse yok.. ben girmiyorum muhabbetler dönüyo
canım yumurta çatlama zamanları değişebilir belki birden fazla yumoşun var farklı farklı zamanlarda çatlıyor olabilir..akıntıyı yakalayabiliyosan ne mutlu sana ama çatlama akıntısı beyaz değil şeffaf tatlım yakalar yakalamaz akıntıyı değerlendir canım mutlakabende iyiyim cok yogunum bu aralar canim.. aksamlari ve haftasonuda girmiyorum pek.. yada sadece okuyup cikiyorum..
tatlim yaa az öncede yazdim belki okumussundur.. haftaya yumos haftam olmasi lazim ama benim 2 gündür oturup kalkarken sag kasigimda agri oluyo ve beyaz akintim var git gide yogunlasan.. erken yumurtluyorum galibaa bilemedim.. :26:
hoşbuldum canım sen nasılsın bakalımselam canım hoşgeldin...
kızlar benim bugün sağ tarafta batma ve ara ara giren ağrı var doktor yumoş yok demişti sağda ama var işteeeeeee :) soldakini sordum doktoruma dediki kim kist olur diyo dedi senin doktorun benim dedi kızdı bana :)) çok da fifi ne istiyosun peki benden diye soruyo bi de ulan ben mi dicem çat iğnesi ver diye dedim sıkıntı ettim kendime dediki işte hep hormonları mahvediyosunuz :) cumartesi gel bakarız dedi hem ne biliyosun çatlamadığını dedi biliyorum dedim ben bile %100 bilemiyoken sen nasıl biliyosun dedi :)))))))))
okudum okudumokudun mu trueeeeeeeee bugün stresliydim birazz :))
yok yapmadim hic canim cok pahali yurtdisinda.. ama bu ayda olmazsa birde onunla denerim.. ama insallah gerek kalmaz
canım yumurta çatlama zamanları değişebilir belki birden fazla yumoşun var farklı farklı zamanlarda çatlıyor olabilir..akıntıyı yakalayabiliyosan ne mutlu sana ama çatlama akıntısı beyaz değil şeffaf tatlım yakalar yakalamaz akıntıyı değerlendir canım mutlaka
hoşbuldum canım sen nasılsın bakalım
okudum okudumkız bu nasıl doktormuş böyle fifi filan stres yapma canım bakalım bu ay yolunda gider inşallah..
sen kist olmasın diye çatlama iğnesi mi istiyosun? genelde pkolularda çatlama sorunu oluyor canım..
benimde yarın randevum var :18::18::18::18:
hoşbuldum canım sen nasılsın bakalım
kız ben diyorum kızdıya içimden çok da fifi merak ediyorum ne yapim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?