Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

31-32 günde oluyorum genelde

o zaman senin yumurtanın çatlamasına daha var canım 16 yada 17 günü çatlıcak...
çünkü yumurta çatladıkdan 14 gün sonra regl olunur bekle tatlım çalışmalara devam..

o zaman senin yumurtanın çatlamasına daha var canım 16 yada 17 günü çatlıcak...
çünkü yumurta çatladıkdan 14 gün sonra regl olunur bekle tatlım çalışmalara devam..

ama yeterli büyüklüğe gelince çatlar ki illaki o zamanı beklemesi mi gerekiyo eeeee şimdi benim yumoş büyüyo sürekli pöfffff

ama yeterli büyüklüğe gelince çatlar ki illaki o zamanı beklemesi mi gerekiyo eeeee şimdi benim yumoş büyüyo sürekli pöfffff

21 çok büyük değil ki canım korkma benim 26 olmuştu galiba tam hatırlamıyorum ama tuzlu şeyler yeme oda büyütüyor yumurtaları doktor demişti..ve benim boyu bu kadar olduğu halde 3 gün beklemiştim düşün..test yapmaya devam et 16.günü çatlamazsa git doktora..

çok sağol canım

çok sağol canım

rica ederim canım inşallah rahatlata bilmişimdir seni...:26: ben yumurtam bu boyuta gelince seviniyorum büyüdü diye inşallah çatlar rabbim gönlüne göre versin canım inşallah...benimde 3 gün kaldı çok heycanlıyım yaa:26:

rahatlattın valla canım hatta şu an adana dürüm yiyorum nolucak bizim bu hallerimiz yaaaa sanada Allah tez zamanda bebiş nasip etsin canım isteyen herkeseeeeeeee inşallah..

rahatlattın valla canım hatta şu an adana dürüm yiyorum nolucak bizim bu hallerimiz yaaaa sanada Allah tez zamanda bebiş nasip etsin canım isteyen herkeseeeeeeee inşallah..

ohh ne güzel afiyet olsun canım...valla ne bileyim hep kasım kasım kasılıyoruz heee...benimde evde testlerim var 2 tane yarın sabah yapayım bari dayanamıyorum..

merhaba kizlar...
ya sanirim ben bu ay erken yumurtluyorum, 2-3 gündür kasigimda agri var oturup kalkarken ve beyaz akinti.. önce su gibiydi bugün biraz daha koyu :26: normalde haftaya yumos haftam olmasi lazim niye böyle oldu anlamadimmmm....

merhaba canım..
en son ne zamna regl oldun ki canım..:26:

ohh ne güzel afiyet olsun canım...valla ne bileyim hep kasım kasım kasılıyoruz heee...benimde evde testlerim var 2 tane yarın sabah yapayım bari dayanamıyorum..

yap yap ben olsam ohoooooooooooo çoktan yapmıştım 5 gün varken yapıyorum sonra negatifi görüyorum tmm diyorum yok bu ay da bi dahada yapmıyorum ben ama bu ay yapmicam kesinlikle şu yumoş bi çatlayaydı iyiydi ama

belki bu ay 2 kere yumurtlarsın offff off benimkide çatlamadı ondan üzülüyorum herkesin bi derdi var

bak bu topikte bana boşuna dr.true demiyolar doktorun hemen yazıvermiş..şeker hapıda günde 2'ye çıkmış sanırım bunuda demiştim bak havalara sokucan beni serephone'de klomen,gonaphene benzeri bi ilaç diye hatırlıyorum yanılmıyorsam içerikleri aynı klomifen sitrat..ymurtan oluşsun diye verdi büyük ihtimalle.. evlenip bu ilacı kullandığın zaman doktor kontrolüne gitmeni tavsiye ederim yumurtanı geliştirecek bu ilaç çatlamazsa kist oluşturur..mutlaka kontrole git canım tedavin hayırlı olsun canım

canım tekrar hayırlı olsun maşallahh 5. haftalık olmuşsunuz bilee bebek 7. haftada çok rahat gözüküyor bende 6+5 günlükken gördüm...Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
ama sana kötü bi haberim var hamielikte ne tedirginlikler, ne saat ,ne dakika,nede günler geçmiyor

ilk seferde tutunur inş. sana bebeğin daha fazla beklemezsiniz canım tedavin bir an evvel başlar inş. amiiiinn Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.

invoccum boşuna stres yapıyosunki, yarın yada öbürgün kesin çatlar sıkma canını içine rahat tut c.tesi çağırmış işte doktor çatlamazsa iğne vurur ozamana kadar bekle daha 14. gündeymişsin zaten 32 günde oluyorum diyosun 32 den 14 gün öncesine gel, 18. günde çatlaması gerekiyor ama klomen kullandığın için 1 yada 2 gün öne atabilir... benimki daha 18mm di doktor adet olmazsan gel dedi çatlaması iğnesi falan yok yapmadı... 12. günde dittim ben doktora sol taraftaki çatlamıştı bile sağdakiler daha 18e 16 dedi düşün bu hafta bol bol çalışın dedi başka bişey yok ... sende çalışmalara devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…