14.günüm 12.gün 21 mm di şimdi kaç Allah bilir..
kaç günde bir regl oluyosun peki..:26:
31-32 günde oluyorum genelde
o zaman senin yumurtanın çatlamasına daha var canım 16 yada 17 günü çatlıcak...
çünkü yumurta çatladıkdan 14 gün sonra regl olunur bekle tatlım çalışmalara devam..
ama yeterli büyüklüğe gelince çatlar ki illaki o zamanı beklemesi mi gerekiyo eeeee şimdi benim yumoş büyüyo sürekli pöfffff
21 çok büyük değil ki canım korkma benim 26 olmuştu galiba tam hatırlamıyorum ama tuzlu şeyler yeme oda büyütüyor yumurtaları doktor demişti..ve benim boyu bu kadar olduğu halde 3 gün beklemiştim düşün..test yapmaya devam et 16.günü çatlamazsa git doktora..
çok sağol canım
rica ederim canım inşallah rahatlata bilmişimdir seni...:26: ben yumurtam bu boyuta gelince seviniyorum büyüdü diye inşallah çatlar rabbim gönlüne göre versin canım inşallah...benimde 3 gün kaldı çok heycanlıyım yaa:26:
rahatlattın valla canım hatta şu an adana dürüm yiyorumnolucak bizim bu hallerimiz yaaaa sanada Allah tez zamanda bebiş nasip etsin canım isteyen herkeseeeeeeee inşallah..
merhaba kizlar...
ya sanirim ben bu ay erken yumurtluyorum, 2-3 gündür kasigimda agri var oturup kalkarken ve beyaz akinti.. önce su gibiydi bugün biraz daha koyu :26: normalde haftaya yumos haftam olmasi lazim niye böyle oldu anlamadimmmm....
ohh ne güzel afiyet olsun canım...valla ne bileyim hep kasım kasım kasılıyoruz heee... benimde evde testlerim var 2 tane yarın sabah yapayım bari dayanamıyorum..
merhaba kizlar...
ya sanirim ben bu ay erken yumurtluyorum, 2-3 gündür kasigimda agri var oturup kalkarken ve beyaz akinti.. önce su gibiydi bugün biraz daha koyu :26: normalde haftaya yumos haftam olmasi lazim niye böyle oldu anlamadimmmm....
merhaba canım..
en son ne zamna regl oldun ki canım..:26:
bak bu topikte bana boşuna dr.true demiyolarcanım doktora gittim ben demeden o inofolic verdi bide gliforu günde ikiye cıkar dedi.bide evlendiğim ay kullanmam için serephone verdi onu evlencegim ay içicem.ultrasondan baktı yumurtam yok yani adetimin 15.günü yumurtam olması gerekirken yoktu bişiler var ama yok yani belirgin bişi yok dedi.inofolicvermesine sevindim:26:bide akdeniz mutfagı ye aldıgın kiloyu ver dedi.hadi bakalım hayırlısı...insallah fayda eder
canım tekrar hayırlı olsun maşallahhkızlar geçtiğimiz cuma detaylı kan testi yaptırdım.dün açık renkte kahverengi leke geldi bgn de doktora gittim .5+0 dayım kesede aynı olması gereken boyuttaydı ama boş gebelik veya değil diyemeyiz haftaya daha emin konuşabiliriz dedi lekelenme içinde progestran verdi.hamileliğin başında lekelenme yaşayan var mı benimle paylaşırmısınız.
ilk seferde tutunur inş. sana bebeğin daha fazla beklemezsiniz canımamiiin inşallah büyük allahım isteyen herkese versin. bizim sorunumuz pek yok sağlıklı görünüyoruz. eşimde çok az varikösel var. doktorlar yaşınız genç olsa sabredin derdik ama beklemeyin aşılama ve tüp bebek deneyin dedi.eşim 36 yaşında ben 33 yaşındayım 2 kez aşılama yapıldı tutmadı.şimdi tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum. allah isteyen herkesehayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
canım klomen kullananlara çatlatma iğnesi veriyolar 21mm olmuş yumurta yeterli boyutta olur fazlası zarar zaten iğne niye vermediki salak kendiliğinden çatlar diye düşündü hep çatlıyodu bu ay erken gelişti ondan mı çatlamadı anlamadım ki ben çatlicam yakında
ama yeterli büyüklüğe gelince çatlar ki illaki o zamanı beklemesi mi gerekiyo eeeee şimdi benim yumoş büyüyo sürekli pöfffff
selam hatunlar şöyyle bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum
truuuuuu naberr
selam hatunlar şöyyle bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?