Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

anliyorum canim insan belirli saatten sonra yoruluyor artik beklemekten.. her ay ayni umutlar.. ve her ay ayni hüsran.. ama herseyde bir hayir vardir tatlim üzme sen kendini annende iyiligin icin söylemis sana yardim etmek istiyodur ama elinden gelen bisey olmadigi icin anca doktor tavsiyesinde bulunabilir.. insallah hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eder allahim yapabilecegimiz tek sey bol bol dua etmek... ve tabi suku yapmak :))))

Son düzenleme:
Bıdıkçım inş bebiş vardır birkaç gün sonra yine tekrarla bence testi :)

Kizlar gogus uclarim cok aciyor nedendir
canım ya bebiş var ya da adet belirtisi..dediğin gibi prolaktin yüksek olunca benim de göğüslerim çok fena oluyordu.aman sütyen batıyordu o derece.

günaydın kızçeler...
test yaptım ama negatif çıktı...:26:
hemen olumsuz düşünmeyelim,daha erkendir belki ama yoksa da üzülmeyelim önümüze bakalım değil mi?

bu topikte hayat kalmamış kızlar ailevi sebeplerden ötürü nete giremiyorum öpüyorum hepiniz
kız nasıl bir mesele öyle o..eşin izin vermiyor mu hayırdır? ama başka bişi olmasın da.

ben de bir tek ablama anlatıyorum,yakın komşum da biliyor istediğimi ama derinlemesine içimdeki her şeyi dışa vurmuyorum..dediğin gibi ancak biz birbirimizi anlarız..baksana ben de ocakta 28 olucam yaş gidiyor

true ne yaptı acaba bugün onun doktor randevusu vardı canım hayırlı haberlerle geleceğine zaten inanıyorum Allah minnoşunla sizi birbirinizden ayırmasın :)
ben de merak içindeyim gelse de yazsa haberleri bize

bu arada smile ler geldi bende de artık bunlardan varrrrrrr

Son düzenleme:
Ben geldimmm
Trueeeee nasılsın cnm ne var ne yok
canım benim yaaa ben giriyorum sen yoksun sen giriyosun ben çıkmış oluyorum sabaha kadar netbook açık kalıyor online gözüküyorum ama aslında iş öyle değil...sen nasılsın canım varmı gelişmeler?

haay tiçır

Kizlar gogus uclarim cok aciyor nedendir
bebiştendir

günaydın kızçeler...
test yaptım ama negatif çıktı...:26:
Rabbim hayırlara çıkarsın açıkçası ben pek idrar testine güvenmiyorum canım

canım inan annende öyle muamele yapmak istemez senin iyiliğini ister..sen şu an hassas bi dönemdesin alıngan olman normal..anneler asla kötülüğümüzü istemez içini ferah tut canım no stres yes bebek demiştin hani bu ay sözünü hatırlatıyım dedim
adet döngünü yazmıştın canım 30-31'di yanlış hatırlamıyosam 14 çıkarıncada 16-17 günler ovülasyon zamanın olmalı çok iyi değerlendir canım...Rabbim yardımcımız olsun

true ne yaptı acaba bugün onun doktor randevusu vardı canım hayırlı haberlerle geleceğine zaten inanıyorum Allah minnoşunla sizi birbirinizden ayırmasın :)
amiinnnn.Rabbim hepimize bu yolda yürümeyi ve kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin...Rabbime binlerce kez şükürler olsun maşallah velet diyordum ama artık minnoş diyeyim..gayet sağlıklı..inş. hep böyle devam eder.. ve teyzoşlarıda hemen hamiş kalırsaa çok daha mutlu olur... ve onlar için bol bol dua her zaman ediyoruz...

kız ciddi ciddi okudum yazdıklarını sonunda şuku yapmak yazmışsın koptum varya gülmektennn

sen hangi şehirdesin bitter ben istanbul dayım canım

sana çok yakın bir şehirdeyim canım :)

hay aksi diğer iletiler silindi :)

Bıdıkcım çok sevindim inş güzel haberle gelirsin sen de

Kız true ne ediyor minnoş o vakit :) pek bir şey yazmamışsın

ben uyandım ve uyku tutmadı..ne iş anlamadım

günaydın kızlar true çok sevindim canım hadi darısı başımıza inşallah uykusuzum biraz kızlar gece uyuyamadım yerimi yadırgadım ben galiba sabaha karşı dalmışım şimdide papatya çayı yaptım kendime rahatlatıyomuş ya işte öyle kızlar bu arada çalışmalar bende devam ediyo :78: ovü testim bugün daha da koyu sanki bugün çatladı çatladı yarın doktora gidicem zaten nolcak bakalım bu arada bugün 16.günüm akşam olsada uyusak şöyle mışılllll mışılllllllll:111:

slm kızlar uzun bir aradan beri yokum..
nasılsınız bakalım..
biz çalışıoduk ama eşimle benim grip olmamızla bu ay çalışma falan olmadı..
salı günü eşim sperm testi verecek..çok korkuyorummm:18::18:

yatıyordu minnoş doktor bu haftalarda kontrole sık çağırıyoruz dedi..daha ufak ve riskli dönem ya ilerleyen zamanlarda inş. daha eğlenceli şeyler yazarım canım

inşallah canım darısı başınızaa....oyşşş inşallah canım çatlamaya yakın demekki bu ay mutluluktan ağlarsınız inşallahhh...

aleyküm selam canım..iyiyiz sen nasılsın bakalım..
versin canım aklınızdaki soru işaretleri çözümlenmiş olur.. inş. güzel haberler alırsınız canım..

herkese merhaba
Allah herkesin gönlüne göre versin ,saglıklı hayırlı evlatlar versın ins,benım baya umudum tukendı ,1.5 yıllık evlıyım sonunda doktor endometriosis olabılecegımı soyledi,adetlerımde duzensız oluyor,suan hala baslamadı 3 gunu kan verıcem 10cu gunu de yumurta olup olmaddıgına bakmak ıcın cagardı doktor ,bu arada sogan kurunu yaptım cunku cikolata kistine yardımcı olur ddıyodu bakalım...

inş sonuç güzel olur invo :) ben de beklemedeyim
bugün kahvaltıya gittik eşimle,sonra da biraz alışveriş

ben iyiyim sen nasılsın isyancım
hadi bakalım allahın izniyle güzel sonuç çıkar inş

yatıyordu minnoş doktor bu haftalarda kontrole sık çağırıyoruz dedi..daha ufak ve riskli dönem ya ilerleyen zamanlarda inş. daha eğlenceli şeyler yazarım canım
tamam canım biz bekleriz minnoş büyümeye devam etsin

amin..
söylediğin şey ne tanısı oluyor,çikolata kistiyle mi alakalı..Allah gönlüne versin senin de canım,beklemek çok zormuş.

.......................................................................

Son düzenleme:
kızlar bende iyiyimmm grip dışında fena bir grip geçitiyorumm baya ağır yaniii...
dün gece falan hiç uyumadımm o derece...
sizler nasılsınızzz keyifler iyidir inşşş

bende kendime elbise aldım kızlar öğle arası iyi oldu iyiiiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…