- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
iyi akşamlar tatlım sende Allaha emanet olkizlar benim simdi cikmam lazim size iyi aksamlar..
yarin görüsürüz insallah allaha emanet olun
ayy hadi inş.inşallahcanım sen boşa sıkıntı yapıyorsun bence beişte sende turp gibisin
kız bende boşlamıyorum ama girdiğimde kimse yazmıyordu boş boş baktım oylee
sabah hemen giremesem bile kontrolden gelir gelmez girerim kk'ya mutlu haberler okurum ve mutlu haberler veririm inş.aklıma geldikçe heyecanlanıyorum..
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım..
inşallah canım hayırlısı olur inşallah...
sabha 8 de burdayım pozitif yada negatif hiç farketmez sonucu bildiririm..
rabbim gönlüne göre versin inşallah..kıyamam canım benim..
inşallah canım..
veririm tabi bi sabah olsun hele yapayım ...
aklıma geldikçe heyecanlanıyorum..
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım..
inşallah canım hayırlısı olur inşallah...
sabha 8 de burdayım pozitif yada negatif hiç farketmez sonucu bildiririm..
rabbim gönlüne göre versin inşallah..kıyamam canım benim..
inşallah canım..
veririm tabi bi sabah olsun hele yapayım ...
iyi akşamlar tatlım sende Allaha emanet ol
ayy hadi inş.eskisi gibi aktif değil kimsee millete dalasım var
aynen yaa bende pek gremiyorum başımda biraz sıkıntılar var şunları halledim bi hayırlısı ile
bende iyiyim çok şükür canım tedaviyi bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldık şimdilik kendi yöntem ve çabarımızlar yapmaya çalışıyoruz
sabah hemen giremesem bile kontrolden gelir gelmez girerim kk'ya mutlu haberler okurum ve mutlu haberler veririm inş.heyecanlanıyorummmm bakkkk bol çişli bi test yap bakalımm Rabbim yüzünü güldürsün inş.
sagol cnm cevabın için.ama çokta umutlu degılımde ınsan yıne terddut edıyor bnde mıgren var hap alıyorum o yüzden cok korkuyorum . gecen ay adetım gecıkınce ıdrar testı yapmıstım pozıtıftı ama kanda 1.20heyecan yapmıştım ama sonuç hüsran .. ne zaman evde test yapsam bellı olur kı ?
Kizlar gogus uclarim cok aciyor nedendir
günaydın kızçeler...
test yaptım ama negatif çıktı...:26:
Kizlar gogus uclarim cok aciyor nedendir
günaydin canim.. üzülme dur bakalim daha adetine var.. adetin gectikten sonra tekrar yaparsin.. belirtin varmi hic?
canım inşallah hamilesindir ondandır ne kadar kaldı regline 3 gün sonra test yap bakalım
bu topikte hayat kalmamışkızlar ailevi sebeplerden ötürü nete giremiyorum öpüyorum hepiniz
var ama normal regl belirtilerim. olsaydı çıkardı bence ...hayırlısı olsun..önümüzdeki aylara bakıcaz inşallah...
kızlar bu arada ovüde ikinci çizgim bayağı koyulaştı ama tam değil yarın inşallah daha koyu olur dediğiniz gibi 17.günde falan çatlicak galiba ben kendi kendime konuşuyorum artık gelince yorum yaparsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bu günleri degerlendirin canim insallah bu sefer melegin tutunur sana.. bende cok yoruldum bu konudan sadece sizinle konusuyorum gerci en yakin arkadasim haric kimse bilmiyor bebek düsündügümüzü ama simdi oda hamile...
bence havalar bozuyor, kis geliyor diye hepimizin morali biraz bozuldu ister istemez negatiflesiyor insan.. yazin insanin ici kipir kipir oluyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?