Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kizlar benim simdi cikmam lazim size iyi aksamlar..
yarin görüsürüz insallah allaha emanet olun
iyi akşamlar tatlım sende Allaha emanet ol

inşallahcanım sen boşa sıkıntı yapıyorsun bence beişte sende turp gibisin

kız bende boşlamıyorum ama girdiğimde kimse yazmıyordu boş boş baktım oyle e
ayy hadi inş. eskisi gibi aktif değil kimsee millete dalasım var

sabah hemen giremesem bile kontrolden gelir gelmez girerim kk'ya mutlu haberler okurum ve mutlu haberler veririm inş. heyecanlanıyorummmm bakkkk bol çişli bi test yap bakalımm Rabbim yüzünü güldürsün inş.

bende iyiyim çok şükür canım tedaviyi bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldık şimdilik kendi yöntem ve çabarımızlar yapmaya çalışıyoruz

hayırlısı olsun canım...soğan suyu ,incir kürü ve meryem suresini unutma..

sabah hemen giremesem bile kontrolden gelir gelmez girerim kk'ya mutlu haberler okurum ve mutlu haberler veririm inş. heyecanlanıyorummmm bakkkk bol çişli bi test yap bakalımm Rabbim yüzünü güldürsün inş.

ben daha önce çok bu duyguları yaşadım canım heycan var ama umut pek yok..hayırlısı genede neredeyse 3,5 yıl olucak evli olalı bunun sadece ilk bir kaç ayı istemedik onun dışında bursa'da gitmediğim doktor kalmadı neredeyse. hep tıp çare bulsun diye döndüm dolaştım aşılama tüp bebek olmadığ halde çok övüldüğü için özellere gittim 3000 fazla para harcadım..ama bu süreçte tam anlamıyla soğan suyu, incir kürü, meryem süresi yapmamıştım şimdi soğan suyunu yaptım meryem süresine başlayalı 10 gün oluyor 31 günüm kaldı bir kaç gün sonrda incir kürüne başlıcam Rabbim izin verirse. hayırlısı olsun..anlıyacağın kafam beynim çoook dolu artık yumurta ne zaman çatlar ne büyütür doktor kadar bilgili olamasamda yetiştim sayılır..:)

rica ederim canım :))
ninattacım bende de sinüzit var bazı zamanlarda da migrenim tutuyor çeken bilir, ama ilaç içmiyorum 25 gündür falan. sakın içme çok ağrıyor geçmiyor biliyorum ama dayan yoksa bebek tutunamadan gider adetinle.

benim de 5 gündür hergün kahve 1-2 damla leke geliyor.dünden beri adetim gecikti 3 gündür test yapıyorum,bugün çok silik varla yok arası çok dikkatli bakınca gözüme çizgi çarptı. dedim paranoyak mı oluyorum ama yok daha evvel 2. çizginin yerini bile görmemiştim.çizgi tam netleşmeden birşey diyemem tabi ki sen de geciksin 2 gün öyle başla test yapmaya

günaydın kızçeler...
test yaptım ama negatif çıktı...:26:

günaydin canim.. üzülme dur bakalim daha adetine var.. adetin gectikten sonra tekrar yaparsin.. belirtin varmi hic?

var ama normal regl belirtilerim. olsaydı çıkardı bence ...hayırlısı olsun..önümüzdeki aylara bakıcaz inşallah...

canım inşallah hamilesindir ondandır ne kadar kaldı regline 3 gün sonra test yap bakalım

kızlaar bilmiyorumki adet günlerim hep oynadıya 5-6 gün var sanırım adetime yada daha kısa...

göğüslerim değil göğüs uçlarım çok acıyo, sütyen takamıyorum o derece yani, prolaktinim yükseldiğinde göğüslerim şişmiş ve dokunulmuyodu ama şimdi şiş değil oof off bilemedimki nedir

bu topikte hayat kalmamış kızlar ailevi sebeplerden ötürü nete giremiyorum öpüyorum hepiniz

bu topikte hayat kalmamış kızlar ailevi sebeplerden ötürü nete giremiyorum öpüyorum hepiniz

hayırdır canım ya ailevi derken?? hakkaten bu topikte çok az kişiyiz kimse yazmıyo doğru düzgün bende işyerinde sürekli müsait olamıyorum aman kib ya canım sıkkın inşallah sen hamilesindir ne diyeyim sıkılmaya başladım artık annemde az önce açmış halil bilmemne doktor varmış sitesine bak randevu al diyo hiçbişey yapmak istemiyorum ben ya bunaldım iyice..kısırım yani işte bu muameleyi görüyorum annem ben üzülmeyeyim bi an önce hamile kalayım diye dedi ama inanın hiç konuşmak bile istemiyorum böyle şeyleri kimseyle annemle bile..bi tek sizinle konuşuyorum çünkü siz benimle aynı durumdasınız..

kızlar bu arada ovüde ikinci çizgim bayağı koyulaştı ama tam değil yarın inşallah daha koyu olur dediğiniz gibi 17.günde falan çatlicak galiba ben kendi kendime konuşuyorum artık gelince yorum yaparsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

bu günleri degerlendirin canim insallah bu sefer melegin tutunur sana.. bende cok yoruldum bu konudan sadece sizinle konusuyorum gerci en yakin arkadasim haric kimse bilmiyor bebek düsündügümüzü ama simdi oda hamile...
bence havalar bozuyor, kis geliyor diye hepimizin morali biraz bozuldu ister istemez negatiflesiyor insan.. yazin insanin ici kipir kipir oluyor ne güzel

valla havayla pek ilgisi yok tatlım ya insanlar artık başka gözle bakıyolar gibi geliyo benim bebek istediğimi çoğu kişi biliyor çünkü benim yaşım büyük istemiyorum diyemiyorum malesef 29 yaşındayım inşallah canım tutar diyorum ki hani Allah bize üzülmüyor mu üzülüyor ama işte var bişey inanıyorum böyle olması daha hayırlı demek ki neyse canım bu ay çok olumsuz değilim aslında ama işte konuşmak çok geriyo artık beni anneme sinirlendim içimden biraz yani napim yok dedim bikaç ay daha beklicem bi ara bakarımm siteye de dedim kapattım onlarında üzülmesini istemiyorum torun bekliyo o da anlıyorum ama bende üzülüyorum ayrıca olacak benim bebeğimmm tek eksiğim o zaten çok şükür evimi aldım eşimle de mutluyuz işimde var tek eksiğim o..

true ne yaptı acaba bugün onun doktor randevusu vardı canım hayırlı haberlerle geleceğine zaten inanıyorum Allah minnoşunla sizi birbirinizden ayırmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…