Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızlar bende iyiyimmm grip dışında fena bir grip geçitiyorumm baya ağır yaniii...
dün gece falan hiç uyumadımm o derece...
sizler nasılsınızzz keyifler iyidir inşşş

cok geçmiş olsun canım özledik seni nerelerdesin burayı boşladın arada uğra :80:

eh öyle degilmi amaaa tatlim

Son düzenleme:
günaydın kzılar ben bugün regl oldum ..önümüzdeki aya artık nasip olursa..

günaydın canım
ahh ahh ben de olacam gibi hissediyorum,karnımda garip bişiler oluyor

Allah korusun inş. öyle birşey olmaz..biliyosun adet belirtisi ile aynı oluyor...Rabbim buay yüzünü güldürsün inş. yarın bat günün test yapmayı falan düşünüyomusun? bekleyecekmisin canım?

canım yaaaa kıyamam.... inş. canım..istersen doktor kontrolünde dene bu ayda..Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inş.

evet canım doktorumla konuştum regl oldugunda 2.günü gel dedi yarın gidemeyceğim için pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum nasip olursa..
çatlatma iğnesi vurur belki tekrar..:26:

günaydın canım
ahh ahh ben de olacam gibi hissediyorum,karnımda garip bişiler oluyor

hayırlısı artık bitterim ben bu anı 38 kere yaşadım alışkınım artık..
sıkma canını sakın:26:

hoşbulduk güzelim nekadar sessizleşmiş burası :)

evet ara sıra sessizlik hakim oluyor buraya

canım sen taaa o zamandan beri yokmusun :44: bebeği öğreneli çok oldu da :44: biliyosun zannediyodum....

ne yaptın? ne ettin? havalar nasıl? son dedikodular ne? anlat bakalım

evet ara sıra sessizlik hakim oluyor buraya

canım sen taaa o zamandan beri yokmusun :44: bebeği öğreneli çok oldu da :44: biliyosun zannediyodum....

ne yaptın? ne ettin? havalar nasıl? son dedikodular ne? anlat bakalım

TRUE kız sana dün özelden msj attım okumadın heralde neyse zaten okuma :) kızlarrrrrrr ben geldim doktordan dediki çatlamış bu dedi sana hiçbişey vermiyorum dedi heralde iğne mi vercekti artık bilmiyorum siz 1 hafta daha çalıın sonra gecikirsen gelirsin dedi işte böyle bakalım bakalım

canım sana en büyük tavsiyem çatlama zamanına saatine 3 gün cinsel perhiz yapın..gerçekten çok etkili sperm kalitesi arttıkça daha hızlı yol alıyor...ve bacaklarını yarım saat duvara dik..sonrada kalkmadan belinin altına yastık oy sabaha kadar yat

ben çok tedavi gördüm ama 2 yılda sadece 4 kez tedavide yumurtalar büyüdü çatlama iğnesi oldum..ve 1 keresinde 2 gün bekledik çatlama saatine tutmadı...diğer 3 kerede tuttu...tabi önemli olan Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin...bulduğunu sanıpta kaybetmekte çok daha zor.... Rabbim beklediğine değecek sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…