Veeee bendehamileyim
Kizlar inv9cum bitteerim bugun adet olmam gerkiyodu ama olmadim test yaptim negatiiif allahim affetsin inanin sabrim yok artik
hayırlısı olsun kuzumSelam kizlar nasilsiniz ?
Ben bugun regl oldum.
Cok yorgun hissediyorum kendimi gidip aksama kadar uyuycam..
öpüyorum sizleri kendinize iyi bakin
Kizlar karar verelimde okuyalim duayi nasil yapalim ? Yasin okursak 1 gundemi okuyacagiz kac tane okuyacagiz pek bilgim yok yardimci olursaniz :26: hafta sonu okuyalim isyanda katilsin ne dersiniz ?
1 er tane okuyalım bismillahirrahmanirrahim diyelim cuma ile pazar günü akşama kadar okuyanlar sana bildirsin sende listeni bana özelden at duasını pazartesi ben yapıcam tmm canım okuyunca ben sana yazarım özelden kızlarrrrrrrrr okuyanlar özelden tivitoşa atsınn tamam mııı?
bi de bu hafta kime yapacağımıza karar verelim...
Kizlar inv9cum bitteerim bugun adet olmam gerkiyodu ama olmadim test yaptim negatiiif allahim affetsin inanin sabrim yok artik
hayırlı olsun canım..Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.Veeee bendehamileyim
1 er tane okuyalım bismillahirrahmanirrahim diyelim cuma ile pazar günü akşama kadar okuyanlar sana bildirsin sende listeni bana özelden at duasını pazartesi ben yapıcam tmm canım okuyunca ben sana yazarım özelden kızlarrrrrrrrr okuyanlar özelden tivitoşa atsınn tamam mııı?
bi de bu hafta kime yapacağımıza karar verelim...
Veeee bendehamileyim
Sizlerin en azindan belirli adet gunleriniz var,
ben nasil gun sayiyim ki tedavi olmasa
Ilac kullanmasam 2-3 ayi bulur...
Ama gün sayinca ne oluyo yine hüsran..
Birsey okudum sizlerle paylasicam onu
kimse uzulmesin duaya 2 elle sarilip dilimizi ve kalbimizi dua ile doldurmaliyiz...
komsumun bebegını takıp edıyoruz oradan canım oyuzden var adete 8 gun kala yumurtlama olur mu kı ?canim hamilelik cizelgesini niye yaptinki ? hamile degilmisin :26:
INSALLAH bebektir ama yumurtlamada olabilir sen calismalara devam et:26:
Klomen kullandim zannetmiyorum oyle bise olcagini canimcanim belki gec döllenmedir hemen umutsuzluga kapilma bekle bakalim yarin öbürgün tekrarla testi
canıım çok iyi anlıyorum seni...
ama kırmızılar gelene kadar umudunu kaybetme diyoruz hep..
ben de yaptım test geçen gün negatif.
ve bugün hafiften belirti gösterdi geliyor adetim.
Allahtan hayırlısını dilicez başka çaremiz yok.
hayırlı olsun canım..Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.
canım sakin ol hemen olumsuz düşünme... senin ayrı ayrı zamanlarda çatlayan yumoşların vardı en son çatlayan yumoşunun üzerinden kaç gün geçti canım?? belki ilk çatlayan değil sonraki çatlayanlar tutmuştur..hemen umudunu yitirmee
Ayin 18 inde gittim soldaki catlamisti sagdakilerde 18 e 16 buyuklugundeydiaraafan kac gun 16 gun gecti tru olsaydi zaten testte cikardi ofya gorebilcekmiyom acaba 2 cizgiyi ömrümde
Kays tebrik ederim canim ya cok sevindim birde sifreli gibi yazmissin tuylerim diken diken oldu
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN) hamileler cogaliyor ne guzel
Kizlar karar verelimde okuyalim duayi nasil yapalim ? Yasin okursak 1 gundemi okuyacagiz kac tane okuyacagiz pek bilgim yok yardimci olursaniz :26: hafta sonu okuyalim isyanda katilsin ne dersiniz ?
Klomen kullandim zannetmiyorum oyle bise olcagini canim
Kucukte olsa bi umut bekledim ama yok yok isye bittrr belkide hic olmayacak
Ayin 18 inde gittim soldaki catlamisti sagdakilerde 18 e 16 buyuklugundeydiaraafan kac gun 16 gun gecti tru olsaydi zaten testte cikardi ofya gorebilcekmiyom acaba 2 cizgiyi ömrümde
Kizlar dua hakkinda arastirma yaptim ve bilgileri sizlerle paylasicam, ona gore listede bilgileri ve duaya katilacaklari belirleriz..
Herkes bi baksin hafta sonu paylasirim listeyi hazirlariz hem benim reglimde bitmis olur o zamana..
Klomen kullandim zannetmiyorum oyle bise olcagini canim
Kucukte olsa bi umut bekledim ama yok yok isye bittrr belkide hic olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?