Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kizlar inv9cum bitteerim bugun adet olmam gerkiyodu ama olmadim test yaptim negatiiif allahim affetsin inanin sabrim yok artik

canim belki gec döllenmedir hemen umutsuzluga kapilma bekle bakalim yarin öbürgün tekrarla testi

Selam kizlar nasilsiniz ?
Ben bugun regl oldum.
Cok yorgun hissediyorum kendimi gidip aksama kadar uyuycam..
öpüyorum sizleri kendinize iyi bakin
hayırlısı olsun kuzum
bende de belirti var biraz,geliyor galiba benimkiler de

Kizlar karar verelimde okuyalim duayi nasil yapalim ? Yasin okursak 1 gundemi okuyacagiz kac tane okuyacagiz pek bilgim yok yardimci olursaniz :26: hafta sonu okuyalim isyanda katilsin ne dersiniz ?

invoice a katılıyorum

Kizlar inv9cum bitteerim bugun adet olmam gerkiyodu ama olmadim test yaptim negatiiif allahim affetsin inanin sabrim yok artik

canıım çok iyi anlıyorum seni...
ama kırmızılar gelene kadar umudunu kaybetme diyoruz hep..
ben de yaptım test geçen gün negatif.
ve bugün hafiften belirti gösterdi geliyor adetim.
Allahtan hayırlısını dilicez başka çaremiz yok.

Sizlerin en azindan belirli adet gunleriniz var,
ben nasil gun sayiyim ki tedavi olmasa
Ilac kullanmasam 2-3 ayi bulur...
Ama gün sayinca ne oluyo yine hüsran..
Birsey okudum sizlerle paylasicam onu
kimse uzulmesin duaya 2 elle sarilip dilimizi ve kalbimizi dua ile doldurmaliyiz...

Veeee bende hamileyim
hayırlı olsun canım..Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.

canım sakin ol hemen olumsuz düşünme... senin ayrı ayrı zamanlarda çatlayan yumoşların vardı en son çatlayan yumoşunun üzerinden kaç gün geçti canım?? belki ilk çatlayan değil sonraki çatlayanlar tutmuştur..hemen umudunu yitirmee

Canim bi bekleyelim cumaya kadar katilanlar olur belki sonra liste yapip baslariz yasinmi okuyoruz ?

seni çook çook iyi anlıyorum benimde 4-5 ayı bulurdu hastalanmam..hatta adet söktürücü içerdim yinede fayda etmezdi..

Çoook çok üzüldüm..inş. bu son üzülüşün olur..Allahtan ümidimizi kesemeyiz dua edip istemekten başka çaremiz yok..Rabbim acısın bizlere ve nasip etsin bir an evvel..
Bende hep derdim ki keşkee bende ayda 1 kere hastalansam gün saysam derdim..yılda 4-5 kez hastalanmak ve hiç yumurtlamadığımı bilmek beni çok üzerdi... Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

kızlar bi başlangıç olsun dedim...gerçekten sizinle beraber bende çok üzülüyorum Rabbim sabır versin ve tez zamanda bebişerinize kavuştursun inş... ben şimdi 15 ayetel kürsi okudum... bütün yasin ayetel kürsi ,meryem süresi vb. okunur toplanır sırayla herkeze bağışlarız inş. sizleri seviyorum

canim belki gec döllenmedir hemen umutsuzluga kapilma bekle bakalim yarin öbürgün tekrarla testi
Klomen kullandim zannetmiyorum oyle bise olcagini canim

Kucukte olsa bi umut bekledim ama yok yok isye bittrr belkide hic olmayacak

Ayin 18 inde gittim soldaki catlamisti sagdakilerde 18 e 16 buyuklugundeydiaraafan kac gun 16 gun gecti tru olsaydi zaten testte cikardi ofya gorebilcekmiyom acaba 2 cizgiyi ömrümde

Ayin 18 inde gittim soldaki catlamisti sagdakilerde 18 e 16 buyuklugundeydiaraafan kac gun 16 gun gecti tru olsaydi zaten testte cikardi ofya gorebilcekmiyom acaba 2 cizgiyi ömrümde

canım yumoşlar günde 1-2mm büyüyor çatlaması için 18-24mm olması gerekiyor belki 16 mm olan geç çatlamıştır.. :26:
bekle kırmızı gelene kadar umudunu yitirme dua et sürekli...
böyle söyleme gerçekten çok üzülüyorum içim parçalanıyor..görüceksin canım hayırlısıyla görüceksin bi gün çift çizgiyi.. sabret tevekkül et..

Kizlar dua hakkinda arastirma yaptim ve bilgileri sizlerle paylasicam, ona gore listede bilgileri ve duaya katilacaklari belirleriz..
Herkes bi baksin hafta sonu paylasirim listeyi hazirlariz hem benim reglimde bitmis olur o zamana..

arkadaşlar mesaj sayım elli olmadığı için özelden yazamıyorum. yasin yada ayetel kürsi yi seve seve bende okurum,benide listeye alın.ne zaman ne okuyacağımızı bildirin yeter.
hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş. herşey hayırlısıyla hayırlı zamanda olur inş herkes için.

canım benim yaaa sen yarın bi kere daha yap bakalım ne olur ne olmaz Allahım şifamızı versin yarabbim sana sığınıyoruz çok yıprandık çokkkkk sabır canım ya ben senden ümitliydim valla kesin olur diyodum bu ay 3 yumoş deyince ama yoksada önümüzdeki ay olur inşallah canım benim sıkma çok fazla kendini offf offfff

Kizlar dua hakkinda arastirma yaptim ve bilgileri sizlerle paylasicam, ona gore listede bilgileri ve duaya katilacaklari belirleriz..
Herkes bi baksin hafta sonu paylasirim listeyi hazirlariz hem benim reglimde bitmis olur o zamana..

canım bugün paylaşsana ben haftasonu giremiyorum evde internet bağlanmadı hala ama ben bu akşam ya da yarın akşam 1 tane yasin okucam hepimiz adına kızlar bilginiz olsun.yarın da 10 tane ayetel kürsi okuyacağım şifa olur belki sıkıntılarmız için..

Ccanım sakin olsana bak sıkma kendini rahat bırak psikolojide çok önemli biliyomusun. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. üzülme ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…