Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ne çayı o canım? ben kür yapmak istemiyorum soğan suyunu da içemiyorum ya midem bulanıyo aşırı rahatsız ediyo beni çayı merak ettim ama

bizim sebepsizdi canım ankara gazide yaptırdım ünv hastanesi.. benm yaptırdığım dönmde aşılama ücretsizdi... şimdi kendiliğinden geldihamdolsun... biz bu ay tüp bebeğe başlayacaktık saırım nasıl olsa tüpe başlayacaz diye rahat bıraktım kendimi ama deiğim gibi ovu testi kullandım ve soğan suyu sadce beş günde civan perçemiş çayı içmiştim sabah akşam bilmiyorum hangisin faydası oldu... abbime binlerce kez hamd olsun ve herkse haırlarla nasib eylesin...

kızlaaar sa nasılsınz yoktum epeydir.. çarşamba günü hastaneye gidecem ben ve miniğime dua edin olur mu.... bizz sizlere duacıyız......

iyiyiz canım sen nasılsın? miniğine maşallah inş. güzel haberlerle gelirsin inş. hepinizin duacısıyım...sanada bol bol dua edeceğim güzel haberlerini okuyacağız inş. bende dualarınıza muhtacım kızlar yarın bende doktora gidiyorum..inş herşey yolundadır...

ivoş canım Allah mecbura bırakmasın ama bütün tetkikler yapıldıktan sonra aşılama sabrın tükendiği yerde bence yapılabilecek bişey..bende aşılama için gitmiştim ve yumurtanın çatlama saatine eşime cinsel perhiz yaptırıp aşılama yerine normal ilişki olsun dedi doktor..bu ay son kez böyle deneyelim bir dahaki ay aşılama yapalım dedi..bu doktorda özeldeydi..aşılama 450 tl idi..bende sinirlene sinrlene tavsiyesine uydum işin yoksa 1 ay daha beklicem diye hayıflanıyordum.. ve tuttu 1 kez öyle tutturunca yine olur diye düşündüğüm için ondan sonra hiç aşılama yaptırmadım..inş. sizede gerek kalmadan gelir melekleriniz

AŞILAMAYA SEVK EDİLME SEBEBİMİZ BUYDU
bende pko eşiminde spermi çok kötüydü 3 gün perhiz yaptı 20 milyondu ama önemli olan haraketli ve hızlı olmasıymış...hızı haraketi 0 çıkmıştı..çok umutsuzduk..tüpten önce aşılama yaptırın demişlerdi bize..ve pko illeti de başımdaydı..ama daha sonra 4 gün bekledik haraket ve hız %15 civarı idi. keçiboynuzu ve yediklerine dikkat ettirdik 2 ay sonra yne 4 gün bekledik verdik..bu defa haraket hız daha yüksekti yani gün aşırı ilişkiyle olacak şey değildi bizimkisi biz hep perhiz yaptık çatlama saatine....

BİR ÖRNEK DAHA VERİCEM ÇOK FARKLI
6 yıllık evli bi hemşire arkadaşım var..1 kere bile hamile kalamamıştı..yıllarca herşeyi temizdi.. hsg çekindi..temiz..yumurta takibi yaptırdı zaten 28 güne 1 hastalanıyordu 4-5 yumurtası oluyor ve çatlıyordu..eşine test yaptırdı çok yüksek çıktı spermleri..doktor sebepsiz infertilite tanısı koymuştu inadını kırdı aşılama yaptırdığı ay hamile kaldı..6 yıl sonra ve ikizlere hamile kaldı..ama malesef enterasan bişey oldu hem ikiz hemde 2 kese boştu..kürtaj oldu..şimdi yeniden tedaviye başladı..geçen ay tutmadı bu ay yine aşılama yaptırıcak..şu an aramız bozuk ama onada dua ediyorum inş. onunda bebeği olur..Rabbim hiç kimseyi evlatla sınamasın..dile kolay 6 yıl...

Rabbimin bi bildiği var demekki herşeyin bir zamanı var sorunu olmayıpta olmayınada var sorunu çok olup tedaviyle bebeği olanıda var.. klomenin kist yaptığıda oluyor ikiz üçüz yaptığıda herşey kısmet bu dünyada.. mesela kisti normal olanıda var ama şansa benim kist içimde patladı.. tarif bile edemem acısını hem kusuyordum sürekli 8-9 kez kustum sonra bayıldım kaldım acıdan ağrıdan sonra gözümü açtım acildeyim kolumda serumlar.. baksana kist bile değişiyor insandan insana..Rabbim bu yolda tedavi görenlerin yardımcısı olsun..

3 yumurtadan 1 tane kistim oldu, doktor senin yumurtalar çok iyi dedi, bazıları ilaca cevap vermiyor bile seninkiler maşallah dedi ama iştee, doktor da çok üzüldü adet oldum deyince hadiyaa dedi suratı düştü ama nasip işte...
iyiyim canım iyi olmaya çalışıyorum işte, çok şükür.. sende iyisindir umarım derslerini vermişsindir, bebişin de iyidir inşallah, rabbim onu nazarlardan korusun...
korkuyorum rahim filminden istersen hemen yapalım dedi doktor ama bence biraz bekleyelim para harcamanızı istemiyorum dedi, o paraları bebişinize harcarsınız dedi saolsun...

ilaç vermedi invocum bu ay kistin kendiliğinden atılmasını bekleyelim dedi 3 cm bişey zaten dedi, sonraki ay 1 er tane klomen kullanırız dedi, hayıt otu içiyorum prolaktine iyi geliyomuş göğüslerim şiş değil artık düşmüştür heralde prolaktinimde, doktorda yüksek değil seninki dedi bana.. test yapmaya gerek yok bu ay bidaha para verme dedi, özel olduğu için doktorda saolsun bizim arkadaşın arkadaşı çok ilgileniyo saolsun, benim gittiğim hastanede merkezde değil ilçede yani uzak bize biraz gidiş geliş çok masraf oluyo ondan doktor mümkün oldğunca az para harcayalım istiyo, bebişinize harcarsınız bu paraları dedi....
neyseee bu ayda kullansana klomeni bak sende 1 yumurta yapmış bence kullan derim, başladın madem devam et, ksit de olmadı sende ne güzel maşallah, doktor olacakları anlattı sadece hemen yapalım demedi, bakalım artık ne olcek invocum hayırlısııı

ama kist agrı yapıyo

bende öptüm telefondan falan girerim ara ara telefondan zor oluyo ama olsun

truecum naber sınavlar nasıldı canım bu arada bebişte iyidir merak etme Allah'ın izniyle

yazılan örneklere baktım canım her ihtimali göz önüne aldım zaten aşılama da tüp te dahil tabi Allah bekletmeden verir inşallah gerek kalmaz ha şöylede bişey var bunların tutmama ihtimali de var Allah korusun tabi evet dediğin gibi sağlıklı olup çocuğu olmayan da var misal benim gibi sağlıksız olup ta çocuk sahibi olan da zaten ben artık bayan sağlıklı olmuş olmamış bunların çok da önemli olduğunu zannetmiyorum tecrübelerim sayesinde bir düzen var ve işliyo canım yazılı bi kader var yani varsa kaderde olacak yoksa da olmayacak tesbih çekerek üzerimdeki yükü hafifletmeye çalışıyorum bende aklıma geldikçe içim sıkılmıyo dert etmiyorum dersem yalan olur derdi veren Allah sabrını da verir elbet..Ama tabi umutlarda tükenmez

sen gel arada bence de kib arada uğra buraya..yani doktorun şaşırması normal 3 yumurta %75 şans demek ama zaten bi tanesi çatlamamış %50 şans vardı senin için bu ay canım inşallah herşey yoluna girer bizlerde mutlu oluruz kist de inşallah yok olur bu ay hayıt otu kistlere mi iyi geliyo ben onu bilmiyorum canım aferin doktoruna boşa masraf çıkarmıyo sana benimkide öyle gereksiz testleri yaptırma dedi en baştan bana ama ben herşeyi yaptırmak istemiştim işte ne bileyim keşke yaptırsaydım demek istemedim sanırım ama doktoruna güven ilaç alıyosan zaten ploraktinle ilgili illaki etkisi oluyodur

bi de ben bu ay doktora gitmeyeceğim için klomen almayayım diyorum çatlamaz kist yapar falan boşver olacağı varsa olur zaten birazda boşvermek lazım galiba yumurtlamazsam da canım sağolsun rabbim biliyo vereceği zamanı

invoccum bu ay yeni taktik uyguluyoruz biz yumoş gününüde kaçırıyor olabliriz dedik, her gün çalışma olcak yumoş haftasında onun dışında 2 günde bir yapcaz diye kararlaştırdık kocişle, birdeee ilişkiden sonra ayaklarımdan tutup sallıyo beni biraz işkence gibi de olsa bir arkadaş yazmıştı işe yarıyor diye denemekte fayda var diyorum :))))

sende bekle biraz bakalım bende 1 sene olmadan aşılama falan istemiyorum nasip bakalımm, hayıt prolaktine iyi geliyor diye aldım ve kadın hastalıklarına iyi geliyomuş diye aldım tadı çok güzel içiyorum öyle :))

benimde rahim ağzımda yara vardı ilaç kullanmıştım 5 ay önce doktor küçülmüş bayağı demişti bana ilaç yazmamıştı ama aklıma takıldı acaba diyorum bi etkisi olabilirmi bu yaranın bu gittiğim doktora kaç kere dedim bende iltihap vardı ilaç kullandım geçti dedi doktorum tekrardan olmasın diye uyardım hiç oralı olmadı hatta hsg çekilirken biraz akıntın var dedi bende akıntı iltihaptan olabilir mi dedim yok o kadar akıntın yok ilaçlık bişey değil dedi bana bende tmm dedim ama sabah ben kullandığım fitil var rahim ağzı yarası için gittim aldım eczaneden kullanıcam 5 gün falan adetim bitsin başlicam yumurtlamadan önce ayrıca bu ay doktora da gitmicem klomende içmicem istemiyorum daha sonra belki daha iyi bir doktora gidebilirim bu aydan sonra yani bakalım benimde bu ay ki taktiğim sabaha kadar duş almamak olacak

canım sınavların kimisi boru gibiydi ama kimisi kolaydı..bu sene biraz zor gibi geldi eşimle bana..herkez yok efendim çalışmamışsınızdır şöyle böyle diyor yahuu geçen yılda aynı seviyede aynı kitaplarla çalıştık tüm dersleri verdik hatta üsttende ders verdim ben..ama bu sefer çoğu soru ters köşe idi.. neyse sağlık olsun..dedim hamileliğim sağlıklı devam ederse 2. yarı yıl dondurucam zaten..
bebekte iyiymiş çok şükür dün kontrole gittik..herşey yolunda Rabbim hep böyle devam etmeyi nasip eder inş.

inş. canım Allah bekletmez kimseyi inş.
beklemek zor insanların çenesiyle mücadele etmek daha zor..
2 yıl oldu isteyeli çocuk yokmu diyen baştan beri soran çok oldu..yapın bir tane yapın bir tane..bu seferde sorana kime olmuyor nasip değil falan ne desem ayy siz daha çok yenisiniz? acelen ne? bilmem ne? ben 2 yıldır her gece içimde beynimde neler yaşadım. yani sadece 2 yılla alakası yok..bebek istediğim ilk 1 ay bile geçmedi benim için , bunu gerçekten benim gibi canı gönülden bebek isteyenler anlar...

çok iyi yapıyorsun canım..Allaha sığın Rabbim her şeyin zamanını doğrusunu bilir..Rabbim inş. artık bekletmez..sabrm tükendi diyorsun ama yüce Rabbim yeni bir aya yaklaşırken yine umut verdiyor insanaa... bu ay güzel haberleri alırsınız inş.

bakın hep diyorum hayırlısını dileyin bulup bulup kaybetmek çok zor...Zaman kaybettiğiniz için illaki üzülüyorsunuz ama hep dua ederkende Rabbim beklediğimize değecek sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diyerek dua edin...eşimle hala konuşmuyoruz bebek konusunu hiç kendimizi kaptırmıyoruz hep bir endişee...

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar bende topiğe giremiyorum sık sık internet yuzunden patron bıraz problem yaratmıştı.daha sonra da sancılarım oldu işten ayrıldım .adetim yine geçti .doktora gıttım tahlıl yaptırdım hemen beta 1.20 çıktı değerim.doktorum tekrarlamamısoyledı bu arada dahılıyede muayene oldum ulturason falan iki yumurtalıgımda ıkı ayrı kist buldular.biri 6 cnm diğeri 3 cnm. kadın doğuma yonlendırdıler .bundan oncekı doktor da vbana pko demişti.bu yenı doktorun yanına gıttım muayene falan derken şu durumda hamıle kalamazsın dedı. bebek yok gibi ama testi yenileyelim dedi. test bu defa. 0. 100 çıktı yani değer düştü gebelik yok bende orda arkadaşımşımla şaşırdık ne oldugunu anlamaya çalıştık gebelık var mı yok mu dıye labaratuardakı kızlarda dalga geçti üzerine şeimin yanına gittimn. eşimde sanane kızlardan falan dedı o da üzerime geldi sonra sen uzuluyon dıye kızıyorum dedı.anneme geçtim ağlaya ağlaya. annemde doktorumu aradı şikayt ettik bu gün beni tekrar çağırdı dilekçe yazdım . baş hekime.kayınvalıdemle ugrasıyom bır yandan sağlığımla uğraşıyorum bir yandan . ayrıca ilk doktor bana cerrahi müdahale gerekli olabilir demişti bu doktor da dogum kontrol hapı ile eritmeye çalışacakmış ne kadar sürer allah bilir. herşeyin hayırlısı olsun yinede isyan etmiyorum sadece sizeanlatabileceğimi düşündüm hepsini teşekkürler...

Cnmmm benimmmm coook gecmis olsunnn
Bazen olumsuzluklar üdtüdte geliyo üzme kendini hangi druna güveniyosan onda tedavi ol bazen kücücük bi kistin erimesi zaman alıyo bazende büyük bi kist cabuk eriyo herseyin hayırlısını iste sogan kürünü falan dene istersen

inanamıyorum cnm neler yaşamışsın öyleee... Allah bildiği gibi yapsın o labortuardaki dengesizleri onları şikayet ettin dimi.. terbiyesizler yaa kim olsa canını sıkar arkadaşım..kistin çıkmış negatifi görmüşsün bu insanlık nereye gidiyor yahu...nasıl dalga geçebilirler...
canım doğum kontrol hapıylada eriyor kist kimisinde kistin çeşidi farklı oluyor cerrahi müdahele gerekiyor...doktorunu iyi seç bi an evvel tedavine başla ve soğan suyuda iç bir an önce gitsin kistlerin..ve hemen çalışmalara başla...çok üzüldüm canım benim yaaa...sıkma canını herşey yoluna girecek inş.

sümmeyya sen nasılsın canım nasıl gidiyor tedavi anlat bakalım hangi aşamadasınız? herşey yolunda dimi?

Ayy cnmm cooooközledim seni seninle konusmayı bayadır denk gelemiyoruz topic eskisi gibi aktif degil
İyiyim cok sükür cnm yaa iyi gidiyo hamdolsun cuma opum var insallah sen nasılsın nasıl gidiyo bebisin nasıllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…