- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
Ayy cnmm cooooközledim seni seninle konusmayı bayadır denk gelemiyoruz topic eskisi gibi aktif degil
İyiyim cok sükür cnm yaa iyi gidiyo hamdolsun cuma opum var insallah sen nasılsın nasıl gidiyo bebisin nasıllllll
kızlar bende topiğe giremiyorum sık sık internet yuzunden patron bıraz problem yaratmıştı.daha sonra da sancılarım oldu işten ayrıldım .adetim yine geçti .doktora gıttım tahlıl yaptırdım hemen beta 1.20 çıktı değerim.doktorum tekrarlamamısoyledı bu arada dahılıyede muayene oldum ulturason falan iki yumurtalıgımda ıkı ayrı kist buldular.biri 6 cnm diğeri 3 cnm. kadın doğuma yonlendırdıler .bundan oncekı doktor da vbana pko demişti.bu yenı doktorun yanına gıttım muayene falan derken şu durumda hamıle kalamazsın dedı. bebek yok gibi ama testi yenileyelim dedi. test bu defa. 0. 100 çıktı yani değer düştü gebelik yok bende orda arkadaşımşımla şaşırdık ne oldugunu anlamaya çalıştık gebelık var mı yok mu dıye labaratuardakı kızlarda dalga geçti üzerine şeimin yanına gittimn. eşimde sanane kızlardan falan dedı o da üzerime geldi sonra sen uzuluyon dıye kızıyorum dedı.anneme geçtim ağlaya ağlaya. annemde doktorumu aradı şikayt ettik bu gün beni tekrar çağırdı dilekçe yazdım . baş hekime.kayınvalıdemle ugrasıyom bır yandan sağlığımla uğraşıyorum bir yandan . ayrıca ilk doktor bana cerrahi müdahale gerekli olabilir demişti bu doktor da dogum kontrol hapı ile eritmeye çalışacakmış ne kadar sürer allah bilir. herşeyin hayırlısı olsun yinede isyan etmiyorum sadece sizeanlatabileceğimi düşündüm hepsini teşekkürler...
canım benim her şey üst üste gelmiş.sıkma canını,her şey yoluna girer.
folikül kistse onlar erirler dkh ile.bende 5.5 cm çıkmıştı,hemen kan değerlerine bakıyorlar tehlikeli bir şey mi diye.dkh ile eridi benimki.seninkiler de öyledir muhtemelen.
bizim topik sinek mi avlıyor ne????
kızlar bende topiğe giremiyorum sık sık internet yuzunden patron bıraz problem yaratmıştı.daha sonra da sancılarım oldu işten ayrıldım .adetim yine geçti .doktora gıttım tahlıl yaptırdım hemen beta 1.20 çıktı değerim.doktorum tekrarlamamısoyledı bu arada dahılıyede muayene oldum ulturason falan iki yumurtalıgımda ıkı ayrı kist buldular.biri 6 cnm diğeri 3 cnm. kadın doğuma yonlendırdıler .bundan oncekı doktor da vbana pko demişti.bu yenı doktorun yanına gıttım muayene falan derken şu durumda hamıle kalamazsın dedı. bebek yok gibi ama testi yenileyelim dedi. test bu defa. 0. 100 çıktı yani değer düştü gebelik yok bende orda arkadaşımşımla şaşırdık ne oldugunu anlamaya çalıştık gebelık var mı yok mu dıye labaratuardakı kızlarda dalga geçti üzerine şeimin yanına gittimn. eşimde sanane kızlardan falan dedı o da üzerime geldi sonra sen uzuluyon dıye kızıyorum dedı.anneme geçtim ağlaya ağlaya. annemde doktorumu aradı şikayt ettik bu gün beni tekrar çağırdı dilekçe yazdım . baş hekime.kayınvalıdemle ugrasıyom bır yandan sağlığımla uğraşıyorum bir yandan . ayrıca ilk doktor bana cerrahi müdahale gerekli olabilir demişti bu doktor da dogum kontrol hapı ile eritmeye çalışacakmış ne kadar sürer allah bilir. herşeyin hayırlısı olsun yinede isyan etmiyorum sadece sizeanlatabileceğimi düşündüm hepsini teşekkürler...
canım nasılsın bebiş iyiymiş çok sevindim iyi olmasına inşaallah bizde o taklaları görürüz hayırlısı ile.... bizde miniğimizi gördük elh. rabbim isteyen herkeslere yaşatsın bu duyguyu amin....artık hepimiz boşladık gibi bende çok özlüyorum bugün bekledim bayaa ama giren olmadı
opu dediğin yumurta toplama işlemi mi oluyor canım? :26: tam bilmiyorum... yumoşlarının gelişimi nasıl kaç tanesi gelişti?
Rabbime binlerce kez şükür bebiş çok iyi taklalar atıyor...Rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee...
transfer ne zaman olacakmış?
aybizim arkadaşım acizane tavsiyem soğan suyunu dene.. bir çok insan yok midem bulanıyo yok şişkilik yapıyo vs diye yazmışlar ama ısrarla ve inançla denemeni tavsiye ederim bende geçen yıldan beri sürekli bşlayıp bırakıyordum ama tembelliğimden ... bu sefer düzenli olarak sabah akşam ılık içtim ve çok şükürküm herşey temiz çıktı.... bende zaten kist yoktu ama defalarca iğne kullandım klomen vs kullandım en azından onların olumsuz etkisini engelledi...kızlar bende topiğe giremiyorum sık sık internet yuzunden patron bıraz problem yaratmıştı.daha sonra da sancılarım oldu işten ayrıldım .adetim yine geçti .doktora gıttım tahlıl yaptırdım hemen beta 1.20 çıktı değerim.doktorum tekrarlamamısoyledı bu arada dahılıyede muayene oldum ulturason falan iki yumurtalıgımda ıkı ayrı kist buldular.biri 6 cnm diğeri 3 cnm. kadın doğuma yonlendırdıler .bundan oncekı doktor da vbana pko demişti.bu yenı doktorun yanına gıttım muayene falan derken şu durumda hamıle kalamazsın dedı. bebek yok gibi ama testi yenileyelim dedi. test bu defa. 0. 100 çıktı yani değer düştü gebelik yok bende orda arkadaşımşımla şaşırdık ne oldugunu anlamaya çalıştık gebelık var mı yok mu dıye labaratuardakı kızlarda dalga geçti üzerine şeimin yanına gittimn. eşimde sanane kızlardan falan dedı o da üzerime geldi sonra sen uzuluyon dıye kızıyorum dedı.anneme geçtim ağlaya ağlaya. annemde doktorumu aradı şikayt ettik bu gün beni tekrar çağırdı dilekçe yazdım . baş hekime.kayınvalıdemle ugrasıyom bır yandan sağlığımla uğraşıyorum bir yandan . ayrıca ilk doktor bana cerrahi müdahale gerekli olabilir demişti bu doktor da dogum kontrol hapı ile eritmeye çalışacakmış ne kadar sürer allah bilir. herşeyin hayırlısı olsun yinede isyan etmiyorum sadece sizeanlatabileceğimi düşündüm hepsini teşekkürler...
inşaallah bekliyoruz henüz çok yeni... daha yeni öğrendik kendisinin varlığını:)))
amin rabbim isteyen herkese nasib eylesin inşaallah...:)ne güzel allah hayırlısıyla kucağına almak kısmet etsin inş.
amin rabbim isteyen herkese nasib eylesin inşaallah...
kızlar s.a nasılsınz... twety e teşekkür ediyorum aradığım yeri bulamaz haldeydim:) sayesinde buluyorum artık:) sizler nasılsınz nasıl gidiyor hayat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?