Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ayy cnmm cooooközledim seni seninle konusmayı bayadır denk gelemiyoruz topic eskisi gibi aktif degil
İyiyim cok sükür cnm yaa iyi gidiyo hamdolsun cuma opum var insallah sen nasılsın nasıl gidiyo bebisin nasıllllll

artık hepimiz boşladık gibi bende çok özlüyorum bugün bekledim bayaa ama giren olmadı

opu dediğin yumurta toplama işlemi mi oluyor canım? :26: tam bilmiyorum... yumoşlarının gelişimi nasıl kaç tanesi gelişti?

Rabbime binlerce kez şükür bebiş çok iyi taklalar atıyor... Rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee...
transfer ne zaman olacakmış?

canım benim her şey üst üste gelmiş.sıkma canını,her şey yoluna girer.
folikül kistse onlar erirler dkh ile.bende 5.5 cm çıkmıştı,hemen kan değerlerine bakıyorlar tehlikeli bir şey mi diye.dkh ile eridi benimki.seninkiler de öyledir muhtemelen.

aynen canım ya tedavi olursun geçer kolay şeyler onlar bence tek sebep o olsun sıkma canını bak benim neyim var daha onu bilmiyorum iyi bi doktor bulup gitmek istiyorum araştırsınlar diye herşeyi tam kapsamlı rahim ağzı darlığı varmış işte antikorlar varmış bi sürü şey var yani du bakalım sabır canım inşallah hallolur..

canim.. gecmis olsun ya INSALLAH ilaclarla filan erir o kistler.. biran once kavusursun bebegine,
esler malesef bizim gibi degil o kizlar dalga gecme hakkini nerde buluomus kendinde basina gelmeyen bilemez tabi,
iyi sikayet etmissin sonuc alirsin INSALLAH uzme kendini derdimizden buyuk RABBIMIZ var o yeterki ol desin

kızlar s.a nasılsınz... twety e teşekkür ediyorum aradığım yeri bulamaz haldeydim:) sayesinde buluyorum artık:) sizler nasılsınz nasıl gidiyor hayat...

canım nasılsın bebiş iyiymiş çok sevindim iyi olmasına inşaallah bizde o taklaları görürüz hayırlısı ile.... bizde miniğimizi gördük elh. rabbim isteyen herkeslere yaşatsın bu duyguyu amin....

aybizim arkadaşım acizane tavsiyem soğan suyunu dene.. bir çok insan yok midem bulanıyo yok şişkilik yapıyo vs diye yazmışlar ama ısrarla ve inançla denemeni tavsiye ederim bende geçen yıldan beri sürekli bşlayıp bırakıyordum ama tembelliğimden ... bu sefer düzenli olarak sabah akşam ılık içtim ve çok şükürküm herşey temiz çıktı.... bende zaten kist yoktu ama defalarca iğne kullandım klomen vs kullandım en azından onların olumsuz etkisini engelledi...

inşaallah bekliyoruz henüz çok yeni... daha yeni öğrendik kendisinin varlığını:)))

kızlar slm lar ben geldim göz atayım dedim nasılsınız sevindim kays senin adına maşallah canım darısı başımıza olsun bakalım.

cok yoğunum bu aralar yılsonu malum işler yoğun bu arada dün temizlendim çarşamba çalışmalara başlıcam dün gece rüyamda test yaptım hsg ölçüyo ama test :)) başında bekliyorum bi baktım hsg değerim 1200 küsürlerde yanında da 3-4 tane çizgi yeri var hepsi yavaş yavaş pembeleşiyo veeeeeeeeeeeee hamileymişim :)) bi rahatlıyorum ki sormayın öyle işte hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…