- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bu arada bebiş istedikten sonra ilk defa bu ay böyle bir rüya gördüm hep regl olurdum ya da hamile olmadığım haberini alırdım bu bile umut oluyo valla yarın akşam 1 adet yasin okumak istiyorum hepimiz için bi de dün komşunun kuranı vardı oraya gittim ve içimden hep dedimki bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et Allah'ım :)) hayırlı ve mutlu haftalar kızlar öpüyorum sizleri..
öncelikle hepinize çok selamlar arkadaşlar
3 haftadır annemde kalıyordum yeni geçtim evime
hatırlayanlar vardır belki hamileyim demiştim. sonrası çok uzun ama kısaca söylemem gerekirse yaşadığım tamamen dış gebelikmiş. geç kalınmış, 3 hafta oldu ameliyat olalı hala travmayı atlatmış değilim. Allah düşmanımın başına vermesin kanamalı ve şiddetli ağrılı bir süreçti. geçti gitti ama benim de psikolojim bozuldu diyebilirim. bir daha tekrarlar mı, çocuğum olmayacak mı vs vs... 3 ay zorunlu ara verdik Allah bundan sonra yaşatmasın aynı şeyleri diye dua ediyorum sadece.
canım çok geçmiş olsun hatırladım tabi hamileyim demiştin en son çok üzüldüm ama bak ne dicem benim yakın bi arkadaşım da dış gebelik geçirdi sonra 3 ay korundular ve korunmayı bıraktığı ay tekrar hamile kaldı ama kimyasalmış olsun demiş doktor için temizlenmiştir şimdi tekrar korunmak istedi kendisi 1 ay sonra deneyecekler bu sefer inşallah normal olacak ben inanıyorum yani diyeceğim tekrarlamaz inşallah seninkiside o da çok korkmuştu tekrar dış gebelik yaşar mıyım diye ama yaşamadı kimyasal geçirdi ki kimyasala hamileliğin provası derler çok sıkma canını zor günler geçirmişsin ama umarım herşey yoluna girecek ilk bebeğin mi olacak canım seninde ?
invoice canım umutlandırdın beni şimdi inşallah yaşamam bir kez daha. ihtimal %1 ken şimdi %10-15 e çıktı o korkutuyor beni. ben sağ tüpümde yaşadım doktor ameliyata girmeden önce tüpünü alıcaz dedi ama şükür yırtılmadığı için almamış bebeği temizlemiş sadece. arkadaşının alınmış mıydı acaba canım. kusura bakma sordum ama medet umuyorum herkesten
hatırlayanlar vardır belki hamileyim demiştim. sonrası çok uzun ama kısaca söylemem gerekirse yaşadığım tamamen dış gebelikmiş. geç kalınmış, 3 hafta oldu ameliyat olalı hala travmayı atlatmış değilim. Allah düşmanımın başına vermesin kanamalı ve şiddetli ağrılı bir süreçti. geçti gitti ama benim de psikolojim bozuldu diyebilirim. bir daha tekrarlar mı, çocuğum olmayacak mı vs vs... 3 ay zorunlu ara verdik Allah bundan sonra yaşatmasın aynı şeyleri diye dua ediyorum sadece.
çok geçmiş olsun bıdık,hatırlamaz mıyız hatırlıyorum vermiştin haberini
allah bir daha yaşatmasın
bu kadar ameliyatlık ne gerekiyormuş,bilmiyordum böyle şeyler olduğunu
iç kanama başladığı için acele ameliyat olmak zorundaydım tüpüm patlayabilirmiş heran.o da hayati tehlike demek. iğne tedavisi de var fakat o kanaması olmayanlar için uygulanıyor. yani benim ilk günden beri kanamam vardı yerleşme kanaması gibiydi.
dış gebelik nedir nedir bende hiç bilmiyordum meğer ne çok kişi yaşıyormuş başıma gelince öğrendim.
allah sizlere göstermesin inşallah canım
canim benim cok uzuldum yaALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH
ne desem bilemedim simdi eminim cok zordur ama uzme kendini herseyde bir hayir var INSALLAH birdahakine saglikla alirsin kucagina
hayirlisi INSALLAH canim moralin iyi olsunda INSALLAH bu ay senden aliriz hayirli bir haber :)kızlar nabersiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor ben yoğundum öğleden önce şu an rahatım ama uykum geldi dün gece bi gıcık tuttu geçmedi bi türlü uykum bölündü neyse sizler napıyonuz kimse konuşmuyo herkes yoğun galiba ya da ümitsiz bu ne yaaaaa toparlanın arada yazın bi sesinizi duyayım benim regl bitti yazmışmıydım bilmiyorum işte çalışmalara başlıcaz da ben ağırdan alıyorum bu ay nedense yarın başlarım heralde ovüde yapmadım zaten erken daha yarın yaparım doktora da gitmiyorum biliyosunuzdur öyle saldım yani ne bileyim ya böyle iyi keşke hep salabilsem psikolojim bu ay daha iyi sanki ay maşallah diyeyim de
Amin canım Allahım kimseye yaşatmasın. kötü bir tecrübe yaşadım bundan sonra toparlanma süreci. inşallah sizlerde vardır güzel mutlu haberler ben de mutlu olurum canım
kızlar nasılsınz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?