Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

INSALLAH hayirli sonuclar alirsin canim Asilamadan bizede verirsin guzel haberleri
Allah'ım tez zamanda hayırlı evlat nasip eylee bizlereee

INSALLAH canim INSALLAH

ben anne olmak istiyoooruuum :((( sizleri çok özledimmm, minik bir meleğim olsun istiyoruum, o cennet kokusunu içime çekmek istiyoruum, eşimin kucağında minicik bebeğim uyusun istiyorum onlara bakıp bakıp mutlu olmak istiyoruummm, Allahhım hepimize nasip et bu güzel mutluluğu hayırlısıyla inşallaaahhh

kib naber canım nasılsın görünmüyosun işlerden dolayı yoğunsun galiba canım temennine katılıyorum yürekten hepimizin istediği bu hayırlısıyla inşallah

kib naber canım nasılsın görünmüyosun işlerden dolayı yoğunsun galiba canım temennine katılıyorum yürekten hepimizin istediği bu hayırlısıyla inşallah

ara ara giriyorum ama kimse olmuyor canımya, çalışınca iş ev yemek falan zaman kalmıyor (

iyiyim çok şükür sen nasılsııın bakemm

selam kizlar nasilsiniz? bayadir giremiyorum malesef umarim iyisinizdir..

ben bir hafta arayla iki gün önce tekrar adet oldum neler oluyor anlamiyorum ama slkldlm artik bu olaydan.. sanirim biraz calismalara ara verecegiz önce kendimi biraz rahatlatmam lazim.. dün aksamda kahve fali baktirdim henüz bebek görünmüyor dedi ama zaten fala pek inanmam yani derler ya fala inanma falsizda kalma diye.. ama ayni kisi bi arkadasima bakmisti onda bebek gördü ve gercekten suan hamile :) yani insan ister istemez etkileniyor..

neyse kizlar durumumu bildireyim dedim yani ben ara veriyorum umarim sizden güzel haberler aliriz tez zamanda.. öpüyorum hepinizi

Kızlar nirdesiniz yaa ne zaman gelsem topic bombos kimse olmayınca yazmadan cıkıyom bende ama cok özledim sizinle sohbet etmeyi

ara ara giriyorum ama kimse olmuyor canımya, çalışınca iş ev yemek falan zaman kalmıyor (

iyiyim çok şükür sen nasılsııın bakemm

bende iyiyim canım ya işte yumoş takibindeyim kendim yapıyorum bu ay bakalım kısmet artık sen ne yaptın beklemede misin?

fala inanma kuzum ya boşver takılma ona bana da 3 ay önce bebiş gözüküyo demişlerdi ama ben inanmadım çünkü benim hiç bi falım çıkmaz ki bu da çıkmadı zaten ama doktora git canım ya neden böyle oldu ki merak ettim :44:

Kızlar nirdesiniz yaa ne zaman gelsem topic bombos kimse olmayınca yazmadan cıkıyom bende ama cok özledim sizinle sohbet etmeyi

canım artık bu topiğe pek kimse uğramıyo malesef esmer şirine true yoklar sonracıma kib çalışmaya başladı o da giremiyo aybizimde yok çoktandır bene arada giriyorum işte

nerdesiniz beyaa, ooofff benim kistim geçmedi heralde ağıyo sağ tarafımm (( adet günümü bekliyüroö doktora gitcem bakalım inşallah geçmiştir diyorum ama geçmedi sanırım oof allahımyaaa

canım artık bu topiğe pek kimse uğramıyo malesef esmer şirine true yoklar sonracıma kib çalışmaya başladı o da giremiyo aybizimde yok çoktandır bene arada giriyorum işte
Hmm cook bosladık topigi cnm coookkkkkk
Sen nasılsın peki calısmalar nasıl gidiyo
nerdesiniz beyaa, ooofff benim kistim geçmedi heralde ağıyo sağ tarafımm (( adet günümü bekliyüroö doktora gitcem bakalım inşallah geçmiştir diyorum ama geçmedi sanırım oof allahımyaaa

Buradayız beyaaaaaa ama hic denk gelemez olduk yaa gecmis olsun cnm insallah en kısa zamanda kurtulursun kistlerden Rabbim daha büyük dert vermesin

günaydın kızlar..ne var ne yok..
benim regl 2 gün geçti bugünle beraber..:26:karnım benlim ağırıyor ama..:26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr hepinize musmutlu bir yılllllllll diliyorum bebiş bekleyenler bebişlerini kucaklarına sağlıkla alsın olmayanlarda tez zamanda hamiş kalsınnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu arada iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzz

napim işte kuzum ya çalışıyoz mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama daha yumoş çatlamadı takipteyim 2 günü var yılın ilk bebişi olucak tutarsa

2013 ün son gecesinde adet oldum :) kızlar adetim çok fazla geliyor 2 saatte bi ped değiştiriyorum önceden böyle değildi acaba kistten olabilirmi?? yarın doktora gitcem bakalım hormon testi falan yapar artık ne dicek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…