INSALLAH hayirli sonuclar alirsin canim Asilamadan bizede verirsin guzel haberleriMerhabalar aranıza yeni katıldım arkadaşlar.bende bebek isteği ile yanıp tutuşanlardanım.1 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoruz kendim sağlıkçı olduğum için hemen her testi yaptırdım eşimin spermlerinde problem çıktı % 0 morfoloji doktorum normal yolla hamile kalman zor o yüzden aşılama yapalım dedi bende kabul ettim merional iğne başladık 31 aralık gibi aşılama görünüyor inşallah bir sıkıntı çıkmazda yavrumu görürüm usg de:))
Allah'ım tez zamanda hayırlı evlat nasip eylee bizlereee
ben anne olmak istiyoooruuum :((( sizleri çok özledimmm, minik bir meleğim olsun istiyoruum, o cennet kokusunu içime çekmek istiyoruum, eşimin kucağında minicik bebeğim uyusun istiyorum onlara bakıp bakıp mutlu olmak istiyoruummm, Allahhım hepimize nasip et bu güzel mutluluğu hayırlısıyla inşallaaahhh
kib naber canım nasılsın görünmüyosun işlerden dolayı yoğunsun galiba canım temennine katılıyorum yürekten hepimizin istediği bu hayırlısıyla inşallah
ara ara giriyorum ama kimse olmuyor canımya, çalışınca iş ev yemek falan zaman kalmıyor(
iyiyim çok şükür sen nasılsııın bakemm
selam kizlar nasilsiniz? bayadir giremiyorum malesef umarim iyisinizdir..
ben bir hafta arayla iki gün önce tekrar adet oldum neler oluyor anlamiyorum ama slkldlm artik bu olaydan.. sanirim biraz calismalara ara verecegiz önce kendimi biraz rahatlatmam lazim..dün aksamda kahve fali baktirdim henüz bebek görünmüyor dedi ama zaten fala pek inanmam yani derler ya fala inanma falsizda kalma diye.. ama ayni kisi bi arkadasima bakmisti onda bebek gördü ve gercekten suan hamile :) yani insan ister istemez etkileniyor..
neyse kizlar durumumu bildireyim dedim yani ben ara veriyorum umarim sizden güzel haberler aliriz tez zamanda.. öpüyorum hepinizi
Kızlar nirdesiniz yaa ne zaman gelsem topic bombos kimse olmayınca yazmadan cıkıyom bende ama cok özledim sizinle sohbet etmeyi
noldu kuzu yine beklemelerdesin dimi?
gülümmmnm
Hmm cook bosladık topigi cnm coookkkkkkcanım artık bu topiğe pek kimse uğramıyo malesef esmer şirine true yoklar sonracıma kib çalışmaya başladı o da giremiyo aybizimde yok çoktandır bene arada giriyorum işte
nerdesiniz beyaa, ooofff benim kistim geçmedi heralde ağıyo sağ tarafımm(( adet günümü bekliyüroö doktora gitcem bakalım inşallah geçmiştir diyorum ama geçmedi sanırım oof allahımyaaa
Hmm cook bosladık topigi cnm coookkkkkk
Sen nasılsın peki calısmalar nasıl gidiyo
Buradayız beyaaaaaaama hic denk gelemez olduk yaa gecmis olsun cnm insallah en kısa zamanda kurtulursun kistlerden Rabbim daha büyük dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?