Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sumeyyaaab nerdesiiin

INSALLAH hayirli sonuclar alirsin canim Asilamadan bizede verirsin guzel haberleri

INSALLAH canim INSALLAH

kib naber canım nasılsın görünmüyosun işlerden dolayı yoğunsun galiba canım temennine katılıyorum yürekten hepimizin istediği bu hayırlısıyla inşallah

ara ara giriyorum ama kimse olmuyor canımya, çalışınca iş ev yemek falan zaman kalmıyor (

iyiyim çok şükür sen nasılsııın bakemm

Kızlar nirdesiniz yaa ne zaman gelsem topic bombos kimse olmayınca yazmadan cıkıyom bende ama cok özledim sizinle sohbet etmeyi

naptın kib gittin mi doktora inşallah geçmiştir canım bende bugün yumurtladım sarırım hayırlısı inşallah tutar

merhaba kızlar nasılsınız??
sümeyyabın test günü bugün hala cevap yazmasını bekliyorum facedende yazdım cvp yazmadı meraktan çatlıcam..korkmaya başladım inş. güzel haberler yazar

benimde 29 aralık da olmam gerekiyordu..:26::26:

Kuzularim tiwim turuuum az once verdim kan testi saat 9 da alicam heyacanliyim ama hayal kirikligindan korkuyorum..

Kızlar kan değerim 74 cıktıııııııııııııııııııııı hala inanamıyorum yaa evde net yok o yüzden pek giremeyecem haber vereyim dedim cumartesi tekrarlanacak testim değer artmıs mı diye

Kuzularim tiwim turuuum az once verdim kan testi saat 9 da alicam heyacanliyim ama hayal kirikligindan korkuyorum..
ooyyy canım benim inş. kuzun seninledir hadi sen ver güzel haberi beraber halay çekelim...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçirirsin inş. canım...
bu aradaaa napıyoruzz haydin kızlar kopuyoruuzzz haydin halayaaa

Ayy daha almadim canım. ..uff kipir kipirim...inşallah birazdan aricam..

ayy hadi inş. dualarım seninle canım 1 günde 2 iyi haber tattan yenmez valla

Canimm cok sevindim ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
Degerlerde degil ikiye bese katlanir umarim cumartesi hayirli haberlerini beklliyoruzzzzz

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kendimi anlatayım ben bir yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri anne olmaya umuduyla yaşiyorum hiç korunmadıgımız halde olmadi doktora giitim yumurtalıkların mın tembel olduğunu söyledi klomen verdi kullandım sonuç alamadım ve bir daha gitmedim bu durumda olan varsa bana yardımcı olmaları istiyorum allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…