Kızlar kan değerim 74 cıktııııııııııııııııııııııhala inanamıyorum yaa evde net yok o yüzden pek giremeyecem haber vereyim dedim cumartesi tekrarlanacak testim değer artmıs mı diye
canım benim yaaa ayy üzüldüm varyaa yazdığını görmemişim yorum yaptım çıktım..şimdi bi girip bakayım dedim..ayy çok üzüldüm yaa
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kendimi anlatayım ben bir yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri anne olmaya umuduyla yaşiyorum hiç korunmadıgımız halde olmadi doktora giitim yumurtalıkların mın tembel olduğunu söyledi klomen verdi kullandım sonuç alamadım ve bir daha gitmedim bu durumda olan varsa bana yardımcı olmaları istiyorum allah herkese nasip etsin
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kendimi anlatayım ben bir yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri anne olmaya umuduyla yaşiyorum hiç korunmadıgımız halde olmadi doktora giitim yumurtalıkların mın tembel olduğunu söyledi klomen verdi kullandım sonuç alamadım ve bir daha gitmedim bu durumda olan varsa bana yardımcı olmaları istiyorum allah herkese nasip etsin
kızlar merhaba, bugün gittim doktora, geçmişi okuyamıyorum tlden giriyorum.. neyse doktora gitti 32mm kistim 17mm ye kadar küçülmüş ama tamamen gitmemiş, doktor salı gününe randevu verdi hsg çekelim dedi, kistin var bide bu ayı değerlendiremicez dedi, madem öyle hsg çekelim dedi, neyse bide hormon testi yaptırdım kan verdim yani, kanı verin beklemeyin salı gelince değerlere bakarız dedi, bende eve gelince internetten sonuçlarıma baktım, prolaktinim çok yükselmiş 23 olması gerekirken 46 çıktı önceki ay 2 değer fazlaydı şu an moralim çok bozuk, neyse biraz önce tuvalete gittim bi baktım et parçası gelmiş çok korktum pıhtı değil pıhtı zaten geliyor pembemsi bi renkte 2cm büyüklüğünde bildiğiniz et parçası ve kan pıhtıları vardı koyu renkte, oooofff bu neyin nesi bilen varmı nolur yardım edin, trruuuu bi cevap ver nolur, hsg yapılcak çok korkuyorum prolaktin yüksek çıktı moralim bozuk ben niye böyle oldum((
kızlar merhaba, bugün gittim doktora, geçmişi okuyamıyorum tlden giriyorum.. neyse doktora gitti 32mm kistim 17mm ye kadar küçülmüş ama tamamen gitmemiş, doktor salı gününe randevu verdi hsg çekelim dedi, kistin var bide bu ayı değerlendiremicez dedi, madem öyle hsg çekelim dedi, neyse bide hormon testi yaptırdım kan verdim yani, kanı verin beklemeyin salı gelince değerlere bakarız dedi, bende eve gelince internetten sonuçlarıma baktım, prolaktinim çok yükselmiş 23 olması gerekirken 46 çıktı önceki ay 2 değer fazlaydı şu an moralim çok bozuk, neyse biraz önce tuvalete gittim bi baktım et parçası gelmiş çok korktum pıhtı değil pıhtı zaten geliyor pembemsi bi renkte 2cm büyüklüğünde bildiğiniz et parçası ve kan pıhtıları vardı koyu renkte, oooofff bu neyin nesi bilen varmı nolur yardım edin, trruuuu bi cevap ver nolur, hsg yapılcak çok korkuyorum prolaktin yüksek çıktı moralim bozuk ben niye böyle oldumcanım benim yaaa ayy üzüldüm varyaa yazdığını görmemişim yorum yaptım çıktım..şimdi bi girip bakayım dedim..ayy çok üzüldüm yaa
merhaba canım...
direk mevzuya gireyim ben yazmasaydın eğer pıhtı derdim..inan hiç fikrim yok kist öyle düşermi ki?? acaba :26:
hsg çekeceğine göre ciddi ciddi bu iş başlamış demektir..umudunu yitirme bak adam ay boşa geçmesin diye değerlendiriyor..
doktora gidincede prolaktin için ilaç yazdır dostinex bu ay prolaktinide düşür.. bir daha ki ay senin ayın olsun inş. ve klomen verirse mutlaka çatlama iğnesi yazdır bir daha kistin olmasın canım
bu arada soğan suyu içtin mi? kistin küçülmesi için oda çok faydalı
kızlar merhaba, bugün gittim doktora, geçmişi okuyamıyorum tlden giriyorum.. neyse doktora gitti 32mm kistim 17mm ye kadar küçülmüş ama tamamen gitmemiş, doktor salı gününe randevu verdi hsg çekelim dedi, kistin var bide bu ayı değerlendiremicez dedi, madem öyle hsg çekelim dedi, neyse bide hormon testi yaptırdım kan verdim yani, kanı verin beklemeyin salı gelince değerlere bakarız dedi, bende eve gelince internetten sonuçlarıma baktım, prolaktinim çok yükselmiş 23 olması gerekirken 46 çıktı önceki ay 2 değer fazlaydı şu an moralim çok bozuk, neyse biraz önce tuvalete gittim bi baktım et parçası gelmiş çok korktum pıhtı değil pıhtı zaten geliyor pembemsi bi renkte 2cm büyüklüğünde bildiğiniz et parçası ve kan pıhtıları vardı koyu renkte, oooofff bu neyin nesi bilen varmı nolur yardım edin, trruuuu bi cevap ver nolur, hsg yapılcak çok korkuyorum prolaktin yüksek çıktı moralim bozuk ben niye böyle oldum((
parlodel vermişti başka bir doktor tansiyonumu falan düşürmüştü, dostineks isteyim ben ozaman, soğan suyu içemedim bi bardak içebildim sadece olmadı içmeye çalışayım napim böyle olmayacak çünkü, çatlama iğnesinide söyleyim doktora oof yarın doktorumu arasam da prolaktinimin yüksek çıktığını söylesemmi salıya kadar ilaç içmeden geçsin mi yada....
senin bebiş nasıl canım umarım iyidir, çok teşekkür ederim bu arada
kib moralini asla bozma benim prolaktin 70 küsürlerdeydi.
ve yumurtlama ve çatlama sorunu üstüne sperm sorunu..unutmuşsundur belki hatırlatayım dedim..
önceki gebeliğimde bende hsg çekinmiştim o ay minik minik foikül kistlerim vardı..ve dostinex kullanmıştım.. sonra adet olunca gonal-f iğne vurundum ve yumoş 22mm olunca çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişkiyle hamile kalmıştım....
bu hamileliğimde inan prolaktini kafaya takmayayım diye hiç baktırmadım bile..hayıt içiyordum ineceğini hayal ediyordum..direk iğneye başladık sonra yumoş 16 günde gelişti çatlama iğnesi ve 36 saat sonra tek ilişki oldu...hamile kaldım..
ve sperm haraketi artsın diye mutlaka çatlama zamanına 2-3 gün perhiz yapın bak faydasını ben 3 kere gördüm az spermle 3 kere normal ilişkiyle hamile kaldım canım...
bir yola çıkmışsın aklındaki bütün soru işaretleri gidecek hsg inş. temiz çıkacak.. tıkalıklık olmuyor kiminde yapışıklık oluyor hsg'de verilen sıvı onu açıyor..bende hsgden sonraki ay hamile kalmıştım..inş. sende yakında burada hamileler kervanına katılacaksın canım
ivoşş naber ovü testi mi yaptınhayırlısı bakalım inş. tutar bu ay
Kızlar kan değerim 74 cıktııııııııııııııııııııııhala inanamıyorum yaa evde net yok o yüzden pek giremeyecem haber vereyim dedim cumartesi tekrarlanacak testim değer artmıs mı diye
Kibosum cok stres yapiyorsun canim yakistin kuculmus ne guzel obur ay INSALLAH yok olur,
prolaktin icinde ilac verir sanirim stres yaptikca bak bozuluyor hormon dengeleri rahat ol lütfen
muhtemelen aynı ilaçtır canım ama dostinexte ağır ilaç az yan etki için gece yatarken iç uykuda olursun daha az etkiler seni
hiç moralini bozma panik yapma lütfen canım herşey rayına oturuyor bak bende tonlarca sorunla boğuştum inş. bu defa güzel sonuçlanır senindesalıya kadar bekle bişey olmaz zaten.. o ilaçlarda çok çabuk düşürüyor.. yani gebe kalmana engel değil vallahi 74 dü benim bundada ama kafaya takmadım onuda..
bebiş iyi Allaha şükür 9 gün oldu görmeyeli şu an ne alemde bilmiyorum hep aklım onda... ayyy üzme tatlı canını lütfen
evet netten baktım aynı ilaç hatta senin kullandığın prolaktin hormonuna bağlı vücutta oluşabilecek riskleride azaltıyor..bence doktorun bilgili... hsg çekelim demesinden belli tüplerde sorun varsa Allah korusun boşa beklemiş olursun yoksada için rahat olur olleyyy 1-0 ben öndeyim dersin
bu kist bu sıkıntılı günler geçecek çok şükür harika yumurtan gelişiyor..bundan sonra daha tedbirli çatlama iğneli denersin hiç bir sorun olmaz... buda 2-0 olmanı sağlar
eşindede sorun yok diye hatırlıyorum eee oldumu 3-0
iyi bir doktor takibiylede hemen olucak inş.
canım ya üzme bu kadar kendini biliyorum çok zor üstüste gelmiş bi de ama hsg yi çektir o kadarda korkulacak bişey değil sık biraz kendini kısa süren bişey zaten ploraktin de ilaçla düşer heralde bak true ya onunki daha yüksekmiş geçer inşallah canım ya üzülme nolur geçecek bunlarda inşallah sen kendini sakin tutmaya çalış olacağı varsa olur inanki böyle sorunu olan insanlar hamile kalıyo canım ya öyle ya da böyle kendini buna inandır bence çünkü ben böyle düşünüyorummmmmm
bu arada sümeyyab hamileymiş çok şükür bak gördün mü bu bize umut olsun
canım çok geçmiş olsun..kist ne zamandır var?büyük kist sanırım ve hemen eriyip gitmez diye düşünüyorum.ilaç tedavisi verdiyse devam et.ama ilaç kullanırken kür yapma bence.kızlar merhaba, bugün gittim doktora, geçmişi okuyamıyorum tlden giriyorum.. neyse doktora gitti 32mm kistim 17mm ye kadar küçülmüş ama tamamen gitmemiş, doktor salı gününe randevu verdi hsg çekelim dedi, kistin var bide bu ayı değerlendiremicez dedi, madem öyle hsg çekelim dedi, neyse bide hormon testi yaptırdım kan verdim yani, kanı verin beklemeyin salı gelince değerlere bakarız dedi, bende eve gelince internetten sonuçlarıma baktım, prolaktinim çok yükselmiş 23 olması gerekirken 46 çıktı önceki ay 2 değer fazlaydı şu an moralim çok bozuk, neyse biraz önce tuvalete gittim bi baktım et parçası gelmiş çok korktum pıhtı değil pıhtı zaten geliyor pembemsi bi renkte 2cm büyüklüğünde bildiğiniz et parçası ve kan pıhtıları vardı koyu renkte, oooofff bu neyin nesi bilen varmı nolur yardım edin, trruuuu bi cevap ver nolur, hsg yapılcak çok korkuyorum prolaktin yüksek çıktı moralim bozuk ben niye böyle oldum((
Negatif. ..
kahvaltı hazırlıcam sonra herkeze cevaplar vericemçok özlemişim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?