canım çok geçmiş olsun..kist ne zamandır var?büyük kist sanırım ve hemen eriyip gitmez diye düşünüyorum.ilaç tedavisi verdiyse devam et.ama ilaç kullanırken kür yapma bence.
prolaktin için de üzülme,aşırı yüksek bir değer değil.tedavin bittikten sonra hayıt suyunu ben de mutlaka öneriyorum.
hepsi üst üste gelmiş,biz de ağlamaya yer arıyoruz zaten.ağla gitsin.Allah daha büyük sıkıntılar vermesin canımcım,hepsi düzelecek.hsgyi de çektir rahatla :) çok öpüyorum seni
heyyy canımcım çok tebrik ediyorum :) hep aklımızdasın.Değerlerin katlansın çok olsun bebeğine sana tutunsun :) güzel haberler almak çok güzel
Üzüldümyeni ay yeni umutlar canım.hepsi Allahtan.
ayy inş. canım hepimiz süper anneler olucaz..rahatla canım evet 100 üzeri olursa sıkıntı yaratıyor korkma ilaç yada hayıt hiç farketmez iç gönlünü rahat tut canımyaa sen super bi anne olcaksin cok tesekkur ederim inan rahatladim bu yazdiklarini okuyunca hayit bende iceyim ozaman doktorum kafana takma prolaktin 100u gecerse sikinti demisti, aslinda bi kac ay sonra hsg cekcekti ben yok korkuyorum falan dedim, oda korkma onumuzdeki engelleri kaldiralim sirasiyla isimiz kolay olsun dedi, saolsun cok ilgileniyo bosa vakit harcamayalim diyo ama sanki hersey ustuste geldi gibi oldu cok canim skildi cok agladim, esim de cok üzülüyor beni gördükçe , ama elimden gelmiyo iste; ( sizden baska kimseye de bise anlatamiyorum doldum iyice; ( ben yarin calismiyorum
pc den girerim tlfndan tam yazamyrm ; ( cok tesekkr ederm truu gercekten icimi rahatlattin
bende iyiyim bi süredir pc sorunum vardı okuyup çıkıyodum bi kaç gündür yazmaya başladım..sizlerde ne var ne yok bakalımamin canım hayırlısı inşallahsen nasılsın görüşmeyeli ?
canım ya üzme bu kadar kendini biliyorum çok zor üstüste gelmiş bi de ama hsg yi çektir o kadarda korkulacak bişey değil sık biraz kendini kısa süren bişey zaten ploraktin de ilaçla düşer heralde bak true ya onunki daha yüksekmiş geçer inşallah canım ya üzülme nolur geçecek bunlarda inşallah sen kendini sakin tutmaya çalış olacağı varsa olur inanki böyle sorunu olan insanlar hamile kalıyo canım ya öyle ya da böyle kendini buna inandır bence çünkü ben böyle düşünüyorummmmmm
bu arada sümeyyab hamileymiş çok şükür bak gördün mü bu bize umut olsun
ufak bi takvim var pek belli olmuyor sanırımtruucum çok saol inşallah herşey dediğin gibi güzel sonuçlanır hayırlısı sağlıklı bi bebişim olur inşallah, özel hastaneye gidiyorum adım atsam para devlette çok kalabalık başa gelen çekilcek napalım rabbim yardımcımız olur inşallah...
bebişin ne kadarlık oldu, ay altta niye yazmıyor herkesin yazıyo sende yapsana hem gelişimini takip ederiz beraber :)) kib teyzesindeeenn kocamaaan öpücükleer
bebiş iyidir inş. bebişi göremedim 10 gün oldu meraktan çatlıyorum..hala alışamadım inanırmısınız??rüya gibi hala kaygılarım var..hala kendimi kaptırmıyorum..bi yandan çok mutluysam bi yandan çok karamsarım..değişik ruh haliafiyet olsun canım bizde seni özledik napıyo bebiş iyi mi canım ben iyiyim bu ay yaaaaaaaaa psikolojik olarak önceki aylara göre şükürler olsun eskisi kadar kasmıyorum olacağı varsa oluyo gerisi hikaye bana göre kısmet yani önümüzdeki ay başka bi doktora tahlillerimi göstericem bakalım ne diyecek iyimiş yorumlarını okudum arkadaşımın miyom ameliyatını yapmıştı erkek ama olsun napalım ay sümeyyab a sevindim yaaa ne yaptı bu kız doktoru hangi tedaviyi uyguladı maşallah işte allah istedimi oluyo nasip herşey çok şükür ya çok sevindim onun adınabi de biz kalaydık iyiydi ama olmadı yazın aşılama yaptırıcam bende öyle düşünüyorum bakalım..
bitterim bi önceki ay klomen kullandım ve klomen kist yaptı, bir ay kist benimleydi yani, bu ayda yarıya inmiş boyutu, ilaç tedavim yok şimdilik belki prolaktinimin düşük olduğunu görünce ilaç verir doktor, ama daha görmedi salı günü hsg ye gidince bakarız hormon testine dedi, hsg den korkuyorum bide çok utanıyorum bikaç kişi oluyomuş başında film çekinirken hemde erkek, erkek veya bayan farketmiyo, çok utanıyorum rabbim cesaret verir inşallah, aklıma geldikçe canım sıkılıyo...
teşekkür ederim canım bakalım nolcek hayırlısı
Hayırlı aksamlar kızlar lyl dilekleriniz icin tesekkür ederim Allah razı olsun İnsallahhh en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerinizi almak nasip olur bana hala rüya gibi Geliyo Bunca emekten sonra Rabbim mükafatını verdi cok sükür truenin de dedigl gibi tüp bebek yaptık biz bu ay cok sükür hersey yolunda gittl ve sonuc pozitif oldu herzaman dualarımdasınız hepinizi cok Seviyorum :)))
kendiliğinden küçülmüş ha güzel bu.belki doğum kontrol hapı verir.1 ay kullanırsın veya 2 ay.prolaktin için de dostinex verse her şey yoluna girer diye düşünüyorum Allahın izniyle.bitterim bi önceki ay klomen kullandım ve klomen kist yaptı, bir ay kist benimleydi yani, bu ayda yarıya inmiş boyutu, ilaç tedavim yok şimdilik belki prolaktinimin düşük olduğunu görünce ilaç verir doktor, ama daha görmedi salı günü hsg ye gidince bakarız hormon testine dedi, hsg den korkuyorum bide çok utanıyorum bikaç kişi oluyomuş başında film çekinirken hemde erkek, erkek veya bayan farketmiyo, çok utanıyorum rabbim cesaret verir inşallah, aklıma geldikçe canım sıkılıyo...
teşekkür ederim canım bakalım nolcek hayırlısı
Hayırlı aksamlar kızlar lyl dilekleriniz icin tesekkür ederim Allah razı olsun İnsallahhh en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerinizi almak nasip olur bana hala rüya gibi Geliyo Bunca emekten sonra Rabbim mükafatını verdi cok sükür truenin de dedigl gibi tüp bebek yaptık biz bu ay cok sükür hersey yolunda gittl ve sonuc pozitif oldu herzaman dualarımdasınız hepinizi cok Seviyorum :)))
beeeen geeldiiiimm
hoşgeldin canımmm nabersin bakalım az şımarayım sana
:)) iyiyim truum çok şükür, sen ve bebişimiz nasıl, bende azcık nazlayım senii ;
Hayırlı aksamlar gızlarrr 12. Gün değerim 190 cıktı ayın 21inde kese icin gidecez
lahoya,, sümeyyabnabersiniz kızlarr taze anneler
maşallah canım değerin artsın artsın bebeğin kocaman olsun inşallah
12.güne maşallah çok iyi değerin
nasıl gidiyor bakalım
14.gün olunca tam 1 aylık hamiş oluyosun canım 4. haftan bitmiş 5. haftanın içine giriyorsun
eveeeeet cnm bilglsayara gecince takvimde yapacam birazdan gelislmini merak ediyorum
selam kızlar
başlığı okuyunca dayanamadım bende amiiin dedim içten yürekten hemde ....
iki düşüğüm oldu.. çift rahimliymişim meğer ameliyat oldum bol bol dua ediyorum Rabbim bana da evlat versin diye
tivitim canım inan stres yapmadığımı düşünüyodum ama elimde değil bilmeden yapıyorum birsürü şey çıkınca çok üzüldüm, çok teşekkür ederim canım sen naptın bu arada nasıl gidiyo çalışmalar durumlar nasıl ????
truucum çok saol inşallah herşey dediğin gibi güzel sonuçlanır hayırlısı sağlıklı bi bebişim olur inşallah, özel hastaneye gidiyorum adım atsam para devlette çok kalabalık başa gelen çekilcek napalım rabbim yardımcımız olur inşallah...
bebişin ne kadarlık oldu, ay altta niye yazmıyor herkesin yazıyo sende yapsana hem gelişimini takip ederiz beraber :)) kib teyzesindeeenn kocamaaan öpücükleer
invocumm çok korkuyorum hsg den beeen :18::18: sen yaptırmıştın acıdımı ???
sümeyyaba çok sevindim yaaa inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır maşallah topiğimiz bebekleniyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?