Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bitterim bi önceki ay klomen kullandım ve klomen kist yaptı, bir ay kist benimleydi yani, bu ayda yarıya inmiş boyutu, ilaç tedavim yok şimdilik belki prolaktinimin düşük olduğunu görünce ilaç verir doktor, ama daha görmedi salı günü hsg ye gidince bakarız hormon testine dedi, hsg den korkuyorum bide çok utanıyorum bikaç kişi oluyomuş başında film çekinirken hemde erkek, erkek veya bayan farketmiyo, çok utanıyorum rabbim cesaret verir inşallah, aklıma geldikçe canım sıkılıyo...
teşekkür ederim canım bakalım nolcek hayırlısı

ayy inş. canım hepimiz süper anneler olucaz..rahatla canım evet 100 üzeri olursa sıkıntı yaratıyor korkma ilaç yada hayıt hiç farketmez iç gönlünü rahat tut canım helal olsun işte o doktora önündeki engeller ve soru işaretlerini yok ederek yola devam edelim demiş helal olsun doğrusu bu zaten.. kendini üzme eşininde üzme herşey yoluna girecek inş. canım

amin canım hayırlısı inşallahsen nasılsın görüşmeyeli ?
bende iyiyim bi süredir pc sorunum vardı okuyup çıkıyodum bi kaç gündür yazmaya başladım..sizlerde ne var ne yok bakalım

ufak bi takvim var pek belli olmuyor sanırım ben demiştim ya hamişler artsın öyle takvim yapıcam diye hala sözümdeyim ve inanıyorum herşey güzel olacak...
15. haftaya girdik 14+3 günlük oldu sıpa...mide bulantıları kusma devam ediyor hala,ve günlerce geçmeyen baş ağrılarım var..ama çok şükür Rabbime seve seve katlanıyorum.. kib teyzesi bizim sıpada ellerinden öper

bebiş iyidir inş. bebişi göremedim 10 gün oldu meraktan çatlıyorum..hala alışamadım inanırmısınız??rüya gibi hala kaygılarım var..hala kendimi kaptırmıyorum..bi yandan çok mutluysam bi yandan çok karamsarım..değişik ruh hali

canım sümeyya tüp bebek yaptırdı çok zor bi süreç yaşadı..biliyorsun maddi manevi zorlukları var tüp bebeğin..Ama en güzeli RABBİM yüzünü güldürdü..hem yumurtlama hem eşinde sperm sorunu vardı tek çözüm tüp bebekti..3 yıl 10 aylık evliliğini bebekle taçlandıracak sağlıcakla kucağına alıcak inş.

belki bana kızıyorsunuz bazen diyordum yaa şükredin yumurtanız var eşinizin sperm testi sonuçları vs. hepsi temiz diye...gerçekten bence bizim gibi sorunlu insanlara göre 1-0 öndesiniz bana ilk zaman tüp demişlerdi dünyam başıma yıkılmıştı..

bizdeki tek fark tedaviyle oldu bebekler..benim başarısız 2 yıla sığdırdığım sonucu kistlerle yada kürtajla biten tedavilerim oldu..umudumu kaybettiğim zamanlarda oldu.

hep diyorlar ya problemsiz olanlara ,stres yapmasanız belki kendiliğinden gelecek ama bunun mümkünatı yok kendimdende biliyorum olmuyor kardeşim. kafaya takmadığım ay hamile kaldım diyenleri bi türlü anlayamadım..o bebek aşkı insanın içine düşüncee akıldan çıkmıyor..

stres kaçınılmazsaa doktor yardımı şart bencede en doğrusunu yapıyorsunuz kızlar
klomen,çatlama iğnesi tedavisi doğru ellerde doğru takiple uygulanırsa sizinde yakın zamanda iyi sonuç alacağınıza canı gönülden inanıyorum.. kib eğer çatlatılsa klomenle süper yumurtan oluyor 3 yumoş maşallah hsg yi atlat yeniden başla tedaviye ve çatlama iğnesini vurun kist ihtimali olmasın doktorda ilişki zamanını söylesin sonra gelsin bebişlerrr

inş. daha fazla beklemezsiniz.. ivoş canım sen ovü testiyle deniyorsun..biraz daha sabret Allah korusun olmadı sende aşılama öncesi iyi bi doktorla sıkı bi klomen,çatlama iğnesi takibi yaptır.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin amma uzun yazmışım loo okumazsanız alınmam

benim hsg'mi yaşlı bi amca çekti yanındada 2 hemşire vardı.. ben aça aça alıştım artık utanma ilk saniyeler oldu sonra geçtii

birde adam ilk aleti yerleştiriyor ya bana diyor ki hımm çok güzel ne diyo lan bu dedim içimden sonra devam etti konuşmasına rahim iyi gözüküyor hiç yara,uçuk falanda gözükmüyor gayet iyi dedi.. ohh dedim içinden yavaş yavaş konuşmasından doayı az daha yanlış anlayacaktım

inan varyaa korkulacak bişey yok hep dua et...adet ağrısı gibi 5 dk bi işlem..Allahım bana yardım et diye dua et ve doğum yapacağın günleri hayal et bu ağrıda neymiş canım de

Hayırlı aksamlar kızlar lyl dilekleriniz icin tesekkür ederim Allah razı olsun İnsallahhh en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerinizi almak nasip olur bana hala rüya gibi Geliyo Bunca emekten sonra Rabbim mükafatını verdi cok sükür truenin de dedigl gibi tüp bebek yaptık biz bu ay cok sükür hersey yolunda gittl ve sonuc pozitif oldu herzaman dualarımdasınız hepinizi cok Seviyorum :)))

canım kan testini yenileyince mutlaka haberdar et bizide dualarımdasınız her zaman...10 gün sonrada keseyi görünce takvim yaparsın artık

inş. bundan sonra herşey güzel olacak canım..arkadaşlarımızda peşimizden gelecekler topikce coşucaz burada inş. geçecek bugünler yavaş yavaş yüzlerimiz gülmeye başladı devamı geleck inşallah..

kendiliğinden küçülmüş ha güzel bu.belki doğum kontrol hapı verir.1 ay kullanırsın veya 2 ay.prolaktin için de dostinex verse her şey yoluna girer diye düşünüyorum Allahın izniyle.
HSG de dediğin gibi açıyorsun karşında 3-4 tane insan,çok haklısın insan utanıyor.benim muayenelerde hep 2 kişi oldu,yara yaktırdım bir doktor bir de hemşire vardı o kadar.Ne yapalım canım ciddi konular bunlar yaptırmak zorundayız.Benim görümcemin bebeği oldu hamile kalana kadar 3.5 sene içinde hiç kadın doğuma gitmemiş.Ne cesaret anlamıyorum.İlk vajinadan muayeneyi ultrasonda olmuş düşün yani :) Kendini hazırla,olumlu düşün.Bir de onun için sıkma canını,sonucu güzel olsun yeter ki.

:)) iyiyim truum çok şükür, sen ve bebişimiz nasıl, bende azcık nazlayım senii ;

iyiyiz canım yaa.. bebişte iyidir inş. ayın 102unda randevu aldım merak ediyorum keratayı

sen nasıl oldun bakalım daha iyisin dimi

Hayırlı aksamlar gızlarrr 12. Gün değerim 190 cıktı ayın 21inde kese icin gidecez

maşallah canım değerin artsın artsın bebeğin kocaman olsun inşallah
12.güne maşallah çok iyi değerin

nasıl gidiyor bakalım
14.gün olunca tam 1 aylık hamiş oluyosun canım 4. haftan bitmiş 5. haftanın içine giriyorsun

eveeeeet cnm bilglsayara gecince takvimde yapacam birazdan gelislmini merak ediyorum

selam kızlar
başlığı okuyunca dayanamadım bende amiiin dedim içten yürekten hemde ....
iki düşüğüm oldu.. çift rahimliymişim meğer ameliyat oldum bol bol dua ediyorum Rabbim bana da evlat versin diye

eveeeeet cnm bilglsayara gecince takvimde yapacam birazdan gelislmini merak ediyorum

bakk zaman hemen geçti gibine geliyor 1 aylık olduk diyosunn dimi
ama yok canım sonra diyeceskin ki geçmiyo o günler
takvim yap gelişimini daha iyi takip edersin canım

aleyküm selam canım hoşgeldin..
benimde bir düşük bir tanede kalp durması sonucu kürtajım var.. bu 3. gebeliğim şimdilik iyi gidiyor...tez zamanda Rabbim sağlıklı bir evlat hepimize nasip etsin canım ..inş. yine aynı acıları yaşamayız..
çift rahmide duymuştum ama ilk defa böyle biriyle konuşuyorum..ameliyatla ne yaptılar canım? :26: çift rahim bebeğin tutunmasına engel mi? düşüklerinin sebebi o muymuş

Bende doktora basladim canim gecen kan verdim iste ayin 15inde randevum var sonrasi ALLAH kerim.. INSALLAH hepimiz anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…