Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kizlaarrrr yaa bende listeye girmek istiyorum ama telden girdigim icin ozel msj yazamiyorum ancak cevaplayabiliyorum tivitiyi nerde bulcam been

bitterimmyara yaktirmak nasil bi islem birde yara nerde oluyo bildigimiz yara gibimi:26:

vajina ağzında oluyor canım,böyle kızarıklık şeklinde sanırım
kendimde göremediğim için
cihazı var iğne başı gibi
o an biraz acımıştı ama sonra hiç bi sıkıntısını çekmedim

hadi ya demek benden eskilerde var
inş Allah daha fazla bekletmez hepimizi

amin

Kizlaarrrr yaa bende listeye girmek istiyorum ama telden girdigim icin ozel msj yazamiyorum ancak cevaplayabiliyorum tivitiyi nerde bulcam been

sen yaz ben mesaj atayım
yaş,bat ve bir renk söyle :)

yaww nickini gorunce canim hep cikolata cekiyooo:125:

herkes aynı şeyi söylüyor
bir tane de Bitter_lokum gördüm ben

ya bu gülücükleri nerden buluyonuz ya bende niye yok siz değişik değişik smile yapıyonuz bende sizden kopyalayabiliyorum sadece

aa niye ki?
mesajı yazarken hemen alttalar işte
sen başka explorar veya firefox dışında bir uygulamamı kullanıyorsun
yoksa ayarlarında gülücükleri gösterme falan mı dedin ki

Kizlar haftaya test yaptirmam gerekiyodu ama supheli iliskim uzerinden 10 gun gecti diye idrar testi yaptim negatif ciktihastanede çalışıyorum gittim biraz once kan verdim sonucunu bekliyorum bi saat sonra cikcak ama idrar negatif olunca cok bozuldum oturdum ewde agliyoruuuummmm

diikat et canım ya eskiden annem agır kaldırma cocugun olmaz çorapsız yere basma cocugun olmaz demişti limon içme kahve içme derdi ne haklıymış buradan anneme selamlar gec oldu ama anne dinleycem seni

aha benim olmama sebebi bunlar demekki corapsiz gezerdim,
cok agir kaldirdim calisirken dikkat etmezdim hic,
limonu ben portakal gibi yerim ya

ben geldummm dr gittim kızlar eşimde yanımdaydı dr gittik dediki dr adetin 3 günü mü 5 günümü hormon testi yapabilirm ama alltan muayane etmişti ya kistin yok dedi eşim dediki hemn ilaç verin iğne yaptıralım dr dediki 1 ay denemişsiniz ne iğnesi ne ilacı 6 ay bekleyecez bana dediki stress yapma altı ay bekleyelim şimdilik böle işte yastıgıda belime koymayacakmısım popomun altna koyacakmısım kalca alıtı yani böle dedi hiç bişe yapmadı folik asit iç dedi

aha benim olmama sebebi bunlar demekki corapsiz gezerdim,
cok agir kaldirdim calisirken dikkat etmezdim hic,
limonu ben portakal gibi yerim ya

bende corapsız cok gezdim terlikte giymezdim limon kıza ii değil derler eskiler varya artık inanıyom eskilere onlar ne derse tıpta farklı bir dilde onaylıyo zaten annemi elestirirdim eskiden şimdi anneme benziyorum

dewaacım dur aglama nie aglıyosun dur bakayım batın ne zamn onu söle sen gülüm

Sonuc geldi yok yok yok

e haklı acele etmesin eşcağızın :)
sen çalışmalara devam canım
olmadı şu incir kürünü falan yap yumurta çatlaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…