hadi ya demek benden eskilerde varhatırlamıyorum adını ama birisi 11 yıldır beklediğini söylemişti
selam
bitterimmyara yaktirmak nasil bi islem birde yara nerde oluyo bildigimiz yara gibimi:26:
hadi ya demek benden eskilerde var
inş Allah daha fazla bekletmez hepimizi
Kizlaarrrr yaa bende listeye girmek istiyorum ama telden girdigim icin ozel msj yazamiyorum ancak cevaplayabiliyorumtivitiyi nerde bulcam been
yara yara hep duydumda ne olduğunu duymamistim sanki orda bildigimiz kabuklu yara gibi hayal ediyordum
yaww nickini gorunce canim hep cikolata cekiyooo:125:
yara yara hep duydumda ne olduğunu duymamistim sanki orda bildigimiz kabuklu yara gibi hayal ediyordum
Bat 18ekim yas 23 renk mavitesekkur ederim bu arada
canim ben telden yaziyorum benim.birax zor oluyor rakamla yapiyorum...ama pc deysen kolay bi yolu var arkadaslar yardimci olurlar sana
ya bu gülücükleri nerden buluyonuz ya bende niye yok siz değişik değişik smile yapıyonuz bende sizden kopyalayabiliyorum sadece
bitter lokum muuu :125::125:ay oda guzelmis aciktim mi ne ne yesem ki
diikat et canım ya eskiden annem agır kaldırma cocugun olmaz çorapsız yere basma cocugun olmaz demişti limon içme kahve içme derdi ne haklıymış buradan anneme selamlar gec oldu ama anne dinleycem seni
aha benim olmama sebebi bunlar demekki corapsiz gezerdim,
cok agir kaldirdim calisirken dikkat etmezdim hic,
limonu ben portakal gibi yerim ya
Kizlar haftaya test yaptirmam gerekiyodu ama supheli iliskim uzerinden 10 gun gecti diye idrar testi yaptim negatif ciktihastanede çalışıyorum gittim biraz once kan verdim sonucunu bekliyorum bi saat sonra cikcak ama idrar negatif olunca cok bozuldum oturdum ewde agliyoruuuummmm
bitter lokum muuu :125::125:ay oda guzelmis aciktim mi ne ne yesem ki
Kizlar haftaya test yaptirmam gerekiyodu ama supheli iliskim uzerinden 10 gun gecti diye idrar testi yaptim negatif ciktihastanede çalışıyorum gittim biraz once kan verdim sonucunu bekliyorum bi saat sonra cikcak ama idrar negatif olunca cok bozuldum oturdum ewde agliyoruuuummmm
ben geldummm dr gittim kızlar eşimde yanımdaydı dr gittik dediki dr adetin 3 günü mü 5 günümü hormon testi yapabilirm ama alltan muayane etmişti ya kistin yok dedi eşim dediki hemn ilaç verin iğne yaptıralım dr dediki 1 ay denemişsiniz ne iğnesi ne ilacı 6 ay bekleyecez bana dediki stress yapma altı ay bekleyelim şimdilik böle işte yastıgıda belime koymayacakmısım popomun altna koyacakmısım kalca alıtı yani böle dedi hiç bişe yapmadı folik asit iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?