Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Canımmm pko nun bitkisel tedavisi var..% 100 ya incir kürü yada soğan suyu kürü dene..Hemen hamile kalabilirsin.Benimki daha zor..Beklemek insanı çok yoruyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.........

canım soğan kürünü denedim ama inciri denemedim birde onu denicemm inşşş

yumurta tembelliğine ne yapabliriz?asıl sorunn sanırım burda ama doktor bana pko geçmez omur boyu taşırsın dedi?

kızlar bende pko yok kist yok çok şükür efenime söylim yumurta tembelliği olduğunu sanmıyorum (bu ay anlayacaz)ama çocuk ta yok bende yok yok yani kızlarrrrrrrr

selam kızlarr
artık cocuk özlemini beynimize oyle yerlestirmişim ki dun aksam ruyamda cookk guzel hamile olarak gordum kendimi
oyle yakısmıstıki allahım hayırlısını nasip etsin gerceklerinide tatmayı nasip etsinn dileyen herkese

fırında makarna yap sıcak sıcak servis edersin canım mis gibi oluyo püfür püfür ayrıca kısır yapabilirsin zeytinyağlı biber dolması yapabilirsin kek yap kolay olur yapması bi de kolay gül böreği var bi de kolay piramit pasta var o da olabilir canım ay acıktımmmmm ben bu akşam k.v demdeyim dün akşam köfteli bezelye yaptım mis gibiydi yanınada makarna salata bi de ohhhhhhhhhh

Rabbim hayırlısıyla size ve isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip eder inşAllah(AMİN)

topiğiniz hayırlı ve uğurlu gelsin

ooo bir sürü yoldan takip var yani çok komik anlatmışsın
anladım şimdi takibi,resmen doktor dicek size bu akşam işi pişirin diye

yumurta tembelliğine ne yapabliriz?asıl sorunn sanırım burda ama doktor bana pko geçmez omur boyu taşırsın dedi?

pko geçmeyebilir evet,ilaçla kontrol altına alınıyor diye biliyorum.
çok korkulcak bişi değil aslında,kontrolünü olup ihmal etmezsen.

kızlar bende pko yok kist yok çok şükür efenime söylim yumurta tembelliği olduğunu sanmıyorum (bu ay anlayacaz)ama çocuk ta yok bende yok yok yani kızlarrrrrrrr

hey maşallah o zaman seninkinin vakti yakın

Allah bilir valla yakın mı bilemem de canım biz hep kendimize baktırıyoruz belki eşimde bişey var onuda gönderiyorum bidahaki ay baktırsın valla hep ben baktırıyorum yahu kızlar bi de tüpler var offf belki onlarda sıkıntı vardır bilemeyiz ki ama şimdilik yaptırdığım tetkiklerde iltihap çıkmıştı işte en başta ilaç verdi onada hafiflemiş bayağı dedi ama ben cumartesi gidicem yumurta takibi için doktor eğer yine çoğaldıysa söyleyecek tabi o zaman yine ilaç falan filan bu ayda olmayacak neyse iyi düşünmek istiyorum çok şükür kist yok hormonlarda iyi çıktı şimdilik bakalım hayırlısı inşallah..

hep kendimize baktırıyoruz hamile kalcak olan biz olunca
bir ara bende de oldu iltihap,o ara yara da vardı bende.
iki kere falan smear yaptırmıştım yara için,iltihap çıkmıştı işte
sonra yarayı yaktırdım,iltihap da geçti herhalde sıkıntı yok şimdi
önümüzdeki duruma göre bakıcaz artık
doktor ultrasonda bana sıkıntı görünmüyor
denersin olmazsa tüplere de bakarız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…