Canımmm pko nun bitkisel tedavisi var..% 100 ya incir kürü yada soğan suyu kürü dene..Hemen hamile kalabilirsin.Benimki daha zor..Beklemek insanı çok yoruyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.........
canım soğan kürünü denedim ama inciri denemedim birde onu denicemm inşşş
yumurta tembelliğine ne yapabliriz?asıl sorunn sanırım burda ama doktor bana pko geçmez omur boyu taşırsın dedi?
sodalı börek hazır yufkadan yapılıyo ve su böreğine benziyo erkekler beğeniyo, bu akşamdan hazırlayıp dolaba koyarsan yarın hemen gelice pişirirsin ayrıca halleyli pasta kolay iki dk da yapılıo ve bi gün beklemesi lazım dolapta, bu akşamdan yap yarına çıkar yesinler, sonraa kısır yda mercimek köftesi yada patates salatası olabilir, yoğurtlu yalancı mantı olabilir...
bunlar kolay tarifler ve güzel
ultrasonla bakıcam bu ay beni çağıracak 2-3 günde bir gidicem işte gelişmişmi gelişmemişmi takip edecek bana şu gün ilişkiye gir çatlayacak boyuta gelmiş dicek sonra da çatlamışmı diye bakacak heralde görücem bakalım nasıl takip edecek ben zaten aşağı yukarı yumurtlayıp yumurtlamadığım tarihi hissediyorum bakalım benim hislerle doktor uyuşacak mı bende onun takibini yapıcam bu ayovü testim de var bakalım el mi yaman bey mi 3 yerden takipteyim.
yumurta tembelliğine ne yapabliriz?asıl sorunn sanırım burda ama doktor bana pko geçmez omur boyu taşırsın dedi?
kızlar bende pko yok kist yok çok şükür efenime söylim yumurta tembelliği olduğunu sanmıyorum (bu ay anlayacaz)ama çocuk ta yok bende yok yok yani kızlarrrrrrrr
Rabbim hayırlısıyla size ve isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip eder inşAllah(AMİN)
topiğiniz hayırlı ve uğurlu gelsin
iyi akşamlarkızlar nasılsınız
iyiyim canım ....sen kaç yıllık evliydin:26::26:iyi akşamlar
benden iyilik senden naber
ooo bir sürü yoldan takip var yaniçok komik anlatmışsın
anladım şimdi takibi,resmen doktor dicek size bu akşam işi pişirin diye
pko geçmeyebilir evet,ilaçla kontrol altına alınıyor diye biliyorum.
çok korkulcak bişi değil aslında,kontrolünü olup ihmal etmezsen.
hey maşallah o zaman seninkinin vakti yakın
iyiyim canım ....sen kaç yıllık evliydin:26::26:
2 yıllık :)
yeni yeni istiyoruz bebiş
Allah bilir valla yakın mı bilemem de canım biz hep kendimize baktırıyoruz belki eşimde bişey var onuda gönderiyorum bidahaki ay baktırsın valla hep ben baktırıyorum yahu kızlar bi de tüpler var offf belki onlarda sıkıntı vardır bilemeyiz ki ama şimdilik yaptırdığım tetkiklerde iltihap çıkmıştı işte en başta ilaç verdi onada hafiflemiş bayağı dedi ama ben cumartesi gidicem yumurta takibi için doktor eğer yine çoğaldıysa söyleyecek tabi o zaman yine ilaç falan filan bu ayda olmayacak neyse iyi düşünmek istiyorum çok şükür kist yok hormonlarda iyi çıktı şimdilik bakalım hayırlısı inşallah..
sen daha yenisin inş en kısa zamanda olur
galiba içinizde en eskiben varım
Selaaaaaaaammmmmmmm
bitterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?