- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
hosgeldin canım nasılsın?:):):) siz yazın ben başındayın her an her saat :):)
tsk ediyorum devrem cok güzel gözüküyoratlatsaydım hayırlısıyla bugun 3 te dr randevum var eşimde gelecek off:18:inşallah bişe çıkmaz bizimki hemn umudunu kaybeder öle bir tip oda ilk ayımız olmadı die diyoki bizim bebğimiz olmuyo olsa tutardı bilmem ne bende moral kalmadı
bende doktordan geldim şimdi hormon testlerin temiz dedi cumartesi günü gel yumurtlama takibi yapıcaz bu ay dedi ben sana ne zaman ilişkiye gireceğini söyleyecem dediya öyle işte esmerşirine sende yumurta takibi iste canım doktordan
kaç tane doktora gidicem canım öyle yahu :)
senin pasta da güzelmiş,hiç yapmadım ben daha önce
halleyi denesem mi bir gün ne yapsam merak ettim
nasıl takip ediyorlar ki
hosgeldin canım nasılsın?
bende merak ettim yumurta takibini
hoşbulduk iyiyim sen nasılsın *
ultrasonla bakıcam bu ay beni çağıracak 2-3 günde bir gidicem işte gelişmişmi gelişmemişmi takip edecek bana şu gün ilişkiye gir çatlayacak boyuta gelmiş dicek sonra da çatlamışmı diye bakacak heralde görücem bakalım nasıl takip edecek ben zaten aşağı yukarı yumurtlayıp yumurtlamadığım tarihi hissediyorum bakalım benim hislerle doktor uyuşacak mı bende onun takibini yapıcam bu ayovü testim de var bakalım el mi yaman bey mi 3 yerden takipteyim.
4saol canım uğraşıyoruz işte ne kadardır bebek bekliyosun
4
4 aydır istiyoruz şimdiye kadar olmadı evlendiğim ilk ayda sanırım düşük yaptım siz
ya ben anlayamıyorum yumurtlama zamanımı...Adet düzensizliği mahvedecek beni.En son Ağustos 1 de oldum....Ya bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
at o mendili ağlama hosgeldin şekerimmm
hoşbuldum şirine...Ne bileyim yaa bebek hepimizin hayali işte...Çok üzülüyorum artık 2 yıl oldu neredeyse
1.5 yıl evliyim canım ama gecen ay düşündük olmadı bu ay olur inşallah umudunu kırma ne kadrdır evliisin canım
haklısın tabi evin neşesi inşallah olur sağlıklı bir sekilde evimiz şenlenirdr gittin mi canım ne dedi dr
İnşallah canım ya...Gittim 1 yıldır gidiyorum Zeynep kamil hastanesine.Bende yumurtlama tembelliği eşimde de varikosel var ama az demiş doktor.Tahlillere göre normal yoldan olur diyolar ama olmadı.Tedaviye başladım ama oda adet olamıyorum böylelikle tedavi süreci çok uzuyo
bende de pko varrrama benim adetlerim düzenli..kilo problemim yok..doktor olur dedi. 4 ay oldu olmuyorrr
bende de pko varrrama benim adetlerim düzenli..kilo problemim yok..doktor olur dedi. 4 ay oldu olmuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?