Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kaç tane doktora gidicem canım öyle yahu :)
senin pasta da güzelmiş,hiç yapmadım ben daha önce
halleyi denesem mi bir gün ne yapsam merak ettim

nasıl takip ediyorlar ki

bende merak ettim yumurta takibini

ultrasonla bakıcam bu ay beni çağıracak 2-3 günde bir gidicem işte gelişmişmi gelişmemişmi takip edecek bana şu gün ilişkiye gir çatlayacak boyuta gelmiş dicek sonra da çatlamışmı diye bakacak heralde görücem bakalım nasıl takip edecek ben zaten aşağı yukarı yumurtlayıp yumurtlamadığım tarihi hissediyorum bakalım benim hislerle doktor uyuşacak mı bende onun takibini yapıcam bu ay ovü testim de var bakalım el mi yaman bey mi 3 yerden takipteyim.

köseye sıkıştır kuzum bu ay arkandayım batın ne zan twetyy özelden msj at listeye gir canımm

ya ben anlayamıyorum yumurtlama zamanımı...Adet düzensizliği mahvedecek beni.En son Ağustos 1 de oldum....Ya bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm

1.5 yıl evliyim canım ama gecen ay düşündük olmadı bu ay olur inşallah umudunu kırma ne kadrdır evliisin canım

ben 6 aylık evliyim polikistik overım ve yumurta tembelliğim var bizde bir süredir istiyoruz ama olmadı 3 aydır .şimdi klomen kullanıyorum salı günü tekrar görüşücem.zaten bu konu hakkında baya araştırma yapmıştım benim durumumda gebelik bazen çok geç olabiliyor

haklısın tabi evin neşesi inşallah olur sağlıklı bir sekilde evimiz şenlenir dr gittin mi canım ne dedi dr

İnşallah canım ya...Gittim 1 yıldır gidiyorum Zeynep kamil hastanesine.Bende yumurtlama tembelliği eşimde de varikosel var ama az demiş doktor.Tahlillere göre normal yoldan olur diyolar ama olmadı.Tedaviye başladım ama oda adet olamıyorum böylelikle tedavi süreci çok uzuyo

bende de pko varrr ama benim adetlerim düzenli..kilo problemim yok..doktor olur dedi. 4 ay oldu olmuyorrr

bende de pko varrr ama benim adetlerim düzenli..kilo problemim yok..doktor olur dedi. 4 ay oldu olmuyorrr

Canımmm pko nun bitkisel tedavisi var..% 100 ya incir kürü yada soğan suyu kürü dene..Hemen hamile kalabilirsin.Benimki daha zor..Beklemek insanı çok yoruyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…