Bende doktora basladim canim gecen kan verdim iste ayin 15inde randevum var sonrasi ALLAH kerim..INSALLAH hepimiz anne oluruz
tiviti naber canım hiç girmiyosun
inş.. hepimiz 2014 yılında yüklü ve çocuklu oluruz
gecmis olsun INSALLAH RABBIM gonlune gore versinbende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum
canım geçmiş olsun..iltihapın tedavisi kolay canım inş. kısa zamanda iyileşirsin ve yeniden hamile kalırsın sağlıcakla evladını kucağına alırsın inş.bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum
IYILIK ya ne olsun is guc ugrasioz senden ne haberbebis nasil
INSALLAH
canım geçmiş olsun..iltihapın tedavisi kolay canım inş. kısa zamanda iyileşirsin ve yeniden hamile kalırsın sağlıcakla evladını kucağına alırsın inş.
bende iyiyim bebiş ellerinden öper teyzesi
Bende doktora basladim canim gecen kan verdim iste ayin 15inde randevum var sonrasi ALLAH kerim..INSALLAH hepimiz anne oluruz
Hayırlı aksamlar gızlarrr 12. Gün değerim 190 cıktı ayın 21inde kese icin gidecez
ayyy senin takviminde varmıışşşş maşallaaah canımya:)) allah nazarlardan saklasııııınnn
en kısa zamanda seninde takvimin olur inş.ne şirin gözüküyo dimi
ayyy evet yaa nasıl mutlu oluyorum sizi böyle görüncee, bide takip ediliyor ya bebişiniz şu an şöyle böyle diye ayyy çok heyecaaanlı:) inşallah canımcım inşallaaahhh
bugün özelden de 2 arkadaşım yazdı ve daha öncede defalarca söylenmişti..dedim naz yapma hadi sende yap takvim dedim kendi kendime..ve yapar yapmaz buraya yazayım dedim..hepimize bu takvimi yapmak ve 40 haftaya kadar görmek nasip olur inş.
Amiiiinnnnnnnnn cnm İnsallahhh
Coook tatlı olmus masallah ne kadar büyümüs sıpan en azından cmye gecmissin ben mmlere yeni girdim :1
Rabbim herkese naslp etsin İnsallahhhhhhhh
kızlarrrrrrrrrr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?