Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum

tiviti naber canım hiç girmiyosun

inş.. hepimiz 2014 yılında yüklü ve çocuklu oluruz

IYILIK ya ne olsun is guc ugrasioz senden ne haber bebis nasil
INSALLAH

gecmis olsun INSALLAH RABBIM gonlune gore versin

canım geçmiş olsun..iltihapın tedavisi kolay canım inş. kısa zamanda iyileşirsin ve yeniden hamile kalırsın sağlıcakla evladını kucağına alırsın inş.

IYILIK ya ne olsun is guc ugrasioz senden ne haber bebis nasil
INSALLAH

bende iyiyim bebiş ellerinden öper teyzesi

gozlerinden operim bende minnosun

en kısa zamanda seninde takvimin olur inş. ne şirin gözüküyo dimi

ayyy evet yaa nasıl mutlu oluyorum sizi böyle görüncee, bide takip ediliyor ya bebişiniz şu an şöyle böyle diye ayyy çok heyecaaanlı:) inşallah canımcım inşallaaahhh

ayyy evet yaa nasıl mutlu oluyorum sizi böyle görüncee, bide takip ediliyor ya bebişiniz şu an şöyle böyle diye ayyy çok heyecaaanlı:) inşallah canımcım inşallaaahhh

aynen bende bayılıyorum takip çok keyifli oluyor

bugün özelden de 2 arkadaşım yazdı ve daha öncede defalarca söylenmişti..dedim naz yapma hadi sende yap takvim dedim kendi kendime..ve yapar yapmaz buraya yazayım dedim.. hepimize bu takvimi yapmak ve 40 haftaya kadar görmek nasip olur inş.

Son düzenleme:

Amiiiinnnnnnnnn cnm İnsallahhh
Coook tatlı olmus masallah ne kadar büyümüs sıpan en azından cmye gecmissin ben mmlere yeni girdim :1
Rabbim herkese naslp etsin İnsallahhhhhhhh

Amiiiinnnnnnnnn cnm İnsallahhh
Coook tatlı olmus masallah ne kadar büyümüs sıpan en azından cmye gecmissin ben mmlere yeni girdim :1
Rabbim herkese naslp etsin İnsallahhhhhhhh

inş.tüm arkadaşlarımıza nasip olacak inş. hemde en kısa zamanda öyle hissediyorum..
seninkide büyüyecek annesi kocaman olucakkk

kızlar slm true yakışmış takvim sümeyyab canım gözün aydın darısı başımıza inşallah hayırlısı bakalım dua edin arada bizlerede olur mu öpüyorum sizleri

kib naber sen nasıl oldun hepiniz iyisinizdir umarım ben fena değilim çalışma bitti beklemedeyim 9 gün kaldı ama ben randevu aldım iyi bi dr a gidicem oradan memnun kalmazsam da tüpçüye gidicem halit erden meşhur tüpçümüz bilmiyorum artık benimki doktorsuz olmayacak en azından buna karar verdim görüşürüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…