Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sagollll cnm her zaman dualarımdasınız zaten kendime ne kadar dua ediyosam size de o kadar dua ediyorum Rabblm en kısa zamanda size de nasip etsin insallahhhhhhh

ne tüpcüsü kız mahallenin bakkalı mı bu cok güldüm tüpcümüz deyince lnsallah tüp bebege gerek kalmadan bebisin sürpriz yapar sana

selam kizlar nasilsiniz?

sümeyyab canim gözün aydin saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin allahim
sabrin sonu selamettir bizimde elbet bir gün bebislerimiz olacak allahin izniyle

yerim sizin bebişleriniziii
kızllaarr rahim filmi çekindim bugün, çok şükür tüpler açık çıktı, sağ taraf tıkalı gibi demiş diğer doktor ama benim doktorum yok tıkalınysada açıldı 3. filmde açık görünüyodu ben gördüm dedi, prolaktinim içinde dostineks verdi, bu ay korunmayın bidahaki ayda kistin geçerse ilaç tedavisi başlarız ve çatlatma iğnesi yaparız dedi... bakalım hayırlısı artık , çok utanç vericiydi çook utandım Allah kimseyi düşürmesin

hadi gozun aydin INSALLAH aliriz guzel haberler rahim filminden sonra hamile kalanlar var peki nasil agri sizi oldumu :26:

selam kizlar nasilsiniz?

sümeyyab canim gözün aydin saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin allahim
sabrin sonu selamettir bizimde elbet bir gün bebislerimiz olacak allahin izniyle
sagollllll cnmmmm öyle tabi bu da bizim imtihanımız Rabbim en güzel sekilde bu imtihanı gecmeyi nasip etsin sizlere de her zaman dua ediyorum zaten İnsallahh en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız
hmm gözün aydın cnmm ufakk bi tıkacıklık varsa bile acılmıstır zaten hsg sonrası hamile kalma sansın cok yüksek İnsallah seninde güzel haberlerini alırız datlummmmmmm

kızlarrrrrrrrrr :))))
merhaba canım nerelerdesin sen? nasılsın anlat bakalım ne var ne yok
slm canım sanada çook yakışacak en emin ol tek bir gece nicklerinizi saymadan dua etmeden uyumuyorum inş. en kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsin..

selam kizlar nasilsiniz?

aleyküm selam ahanda bi kaçakta burda gerçi hepimiz kaçağız ama ara sıra sağlık haberlerinizi okumak iyi geliyor biz iyiyiz kuzum sen nasılsın bakalım??

canım geçmiş olsun... bak ne güzel atlatmışsın hsg'yi ve demiştim tıkanıklık yapışıklık varsa açıyor diyee Çok şükür sendede açılmış... bak dostinexte vermiş bomba gibi hazırlık yaparak giriyorsun bir dahaki aya.. inş. kistin erir ve tedavi ve çatlama iğnesi veeee yeni akışkan tüplerinlee gelsin bebişlerr kib senden yine çok umutluyum bak kötü günler geride kalacak belki 3 belki 5 yumoşun olacak belkide üçüz doğurcan ben hamile kalacağına canı gönülden inanıyorum..sabır canım az zaman kaldı herşey güzel olacak inş.

Ben de umidimi asla yitirmicem daha 2 aydir deniyoruz ve yeni evliyim ama olmadi iste rabbim onun en hayirli zamanini bilir sabir lazim

Hayir yeni basliyorum INSALLAH canim hicbirimiz beklemeyelim

benim adetime 3 günüm kaldı heyecan yaptım ama kasıklarımda hafif sancı canımın sureklı tatlı cekmesı fln rutin adet belirtileri yasıyorum sanırım bu ay da olmadı o kadar da calısmıstık neyse sabırla bekleyelim :44:

Biri silik diğeri negatif hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar ay çatlıcam pazartesiye kadar gidemem doktora :26:

hoş geldin..
biri silik diğeri negatif derken..?
test bozuk olabılırmı acaba..?
c kısmının koyu t kısmınında eğer gebelık varsa koyu yada silik olması gerekiyor gebelik yoksa çıkmaz

Merhaba canıım ben tanıtayım kendimi hop diye daldım topice ama
23 yaşındayım İzmirde yaşıyorum daha 5.5 aylık evliyim
Yani iki tane test yaptım biri prediktörün diğeri miratechin miratech negatif bomboş prediktörde çok silik bi çizgi var :26: erken gebelik testiymiş bu

memnun oldum canım..
bende 25 yaşındayım Bursa'da oturuyorum..3,5 yıllık evliyim
hayırlısı canım inşallah silikse eğer olma ihtimali yüksek ama diğerinde niye çıkmadı:26:
kaç gün var regl olmana..:26:

Bende regl olmadı lekelenme oldu canım bi gün sürdü:26:

Ben de memnun oldum canım sen ne kadar zamandır istiyorsun

Tweety dün gece kırk kez test yap test yap meraktan çatladım dediği için gittim aldım iki tane nerdesin tweetym bak yaptım işte

Tweety dün gece kırk kez test yap test yap meraktan çatladım dediği için gittim aldım iki tane nerdesin tweetym bak yaptım işte

Kiz resim yuklesene bakalim bi
Bi silik bi negatif sasirdim bende ama bildigim kadariyla pozitif olunca yanilma oluoda negatif olunca yanilma payi yok o testlerin yaniliyorda olabilirim belki gec dollenmedir ayy heycanlandim keske birini sabah ilk idrarla yapsaydin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…