ben kimleri görüyorum hayırdır gel bakalım
kızlar slm true yakışmış takvim sümeyyab canım gözün aydın darısı başımıza inşallah hayırlısı bakalım dua edin arada bizlerede olur mu öpüyorum sizleri
kib naber sen nasıl oldun hepiniz iyisinizdir umarım ben fena değilim çalışma bitti beklemedeyim 9 gün kaldı ama ben randevu aldım iyi bi dr a gidicem oradan memnun kalmazsam da tüpçüye gidicem halit erden meşhur tüpçümüz bilmiyorum artık benimki doktorsuz olmayacak en azından buna karar verdim görüşürüzzzzz
yerim sizin bebişleriniziii
kızllaarr rahim filmi çekindim bugün, çok şükür tüpler açık çıktı, sağ taraf tıkalı gibi demiş diğer doktor ama benim doktorum yok tıkalınysada açıldı 3. filmde açık görünüyodu ben gördüm dedi, prolaktinim içinde dostineks verdi, bu ay korunmayın bidahaki ayda kistin geçerse ilaç tedavisi başlarız ve çatlatma iğnesi yaparız dedi... bakalım hayırlısı artık , çok utanç vericiydi çook utandımAllah kimseyi düşürmesin
sagollllll cnmmmm öyle tabi bu da bizim imtihanımız Rabbim en güzel sekilde bu imtihanı gecmeyi nasip etsin sizlere de her zaman dua ediyorum zaten İnsallahh en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırızselam kizlar nasilsiniz?
sümeyyab canim gözün aydin saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin allahim
sabrin sonu selamettir bizimde elbet bir gün bebislerimiz olacak allahin izniyle
hmm gözün aydın cnmm ufakk bi tıkacıklık varsa bile acılmıstır zaten hsg sonrası hamile kalma sansın cok yüksek İnsallah seninde güzel haberlerini alırız datlummmmmmmyerim sizin bebişleriniziii
kızllaarr rahim filmi çekindim bugün, çok şükür tüpler açık çıktı, sağ taraf tıkalı gibi demiş diğer doktor ama benim doktorum yok tıkalınysada açıldı 3. filmde açık görünüyodu ben gördüm dedi, prolaktinim içinde dostineks verdi, bu ay korunmayın bidahaki ayda kistin geçerse ilaç tedavisi başlarız ve çatlatma iğnesi yaparız dedi... bakalım hayırlısı artık , çok utanç vericiydi çook utandımAllah kimseyi düşürmesin
merhaba canım nerelerdesin sen? nasılsın anlat bakalım ne var ne yokkızlarrrrrrrrrr :))))
kızlar slm true yakışmış takvim sümeyyab canım gözün aydın darısı başımıza inşallah hayırlısı bakalım dua edin arada bizlerede olur mu öpüyorum sizleri
kib naber sen nasıl oldun hepiniz iyisinizdir umarım ben fena değilim çalışma bitti beklemedeyim 9 gün kaldı ama ben randevu aldım iyi bi dr a gidicem oradan memnun kalmazsam da tüpçüye gidicem halit erden meşhur tüpçümüz bilmiyorum artık benimki doktorsuz olmayacak en azından buna karar verdim görüşürüzzzzz
aleyküm selam ahanda bi kaçakta burdaselam kizlar nasilsiniz?
sümeyyab canim gözün aydin saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin allahim
sabrin sonu selamettir bizimde elbet bir gün bebislerimiz olacak allahin izniyle
canım geçmiş olsun... bak ne güzel atlatmışsın hsg'yi ve demiştim tıkanıklık yapışıklık varsa açıyor diyeeyerim sizin bebişleriniziii
Ben de umidimi asla yitirmicem daha 2 aydir deniyoruz ve yeni evliyim ama olmadi iste rabbim onun en hayirli zamanini bilir sabir lazim
2 ay cok yeni umarim daha fazla beklemezsin benim gibi 3 bucuk sene
Insallah rabbim senide bekletmez daha fazla ins tedavi olmusmuydun yeni katildgim icin tam okuyamadim
Hayir yeni basliyorumINSALLAH canim hicbirimiz beklemeyelim
Tweetynin davetiyle geldim kızlar nasılsınız
Biri silik diğeri negatif hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar ay çatlıcam pazartesiye kadar gidemem doktora :26:
hoş geldin..
biri silik diğeri negatif derken..?
test bozuk olabılırmı acaba..?
c kısmının koyu t kısmınında eğer gebelık varsa koyu yada silik olması gerekiyor gebelik yoksa çıkmaz
Merhaba canıım ben tanıtayım kendimi hop diye daldım topice ama
23 yaşındayım İzmirde yaşıyorum daha 5.5 aylık evliyim
Yani iki tane test yaptım biri prediktörün diğeri miratechin miratech negatif bomboş prediktörde çok silik bi çizgi var :26: erken gebelik testiymiş bu
memnun oldum canım..
bende 25 yaşındayım Bursa'da oturuyorum..3,5 yıllık evliyim
hayırlısı canım inşallah silikse eğer olma ihtimali yüksek ama diğerinde niye çıkmadı:26:
kaç gün var regl olmana..:26:
Tweety dün gece kırk kez test yap test yap meraktan çatladım dediği için gittim aldım iki tane nerdesin tweetym bak yaptım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?