Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

tessekurler arkadasim bizimle paylastigin icin

ALLAH razi olsun INSALLAH en kisa zamanda aliriz hayirli haberlerini

invocum tekrar tebrikler ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH

selam kizlar nasilsiniz?

invocummm tebrik ederim canim sonunda oldu bak sabreden dervis muradina ermis
allah kolay hamilelik ve saglicakla kucagina almayi nasip etsin melegini
darisi bize insallah

kiz nerelerdesin sen bakiyimm hic görünmüyosun
sende durumlar nasil anlat birazz bayadir sohbet edemedik seninle

selam kizlar nasilsiniz?

invocummm tebrik ederim canim sonunda oldu bak sabreden dervis muradina ermis
allah kolay hamilelik ve saglicakla kucagina almayi nasip etsin melegini
darisi bize insallah

nazaaar unutuun beni sanki sen ne3relerdesin söyle bakayım hı

nazaaar unutuun beni sanki sen ne3relerdesin söyle bakayım hı

aaaaaaa ask olsunnn hic unuturmuyum sizi bennn bu aralar cok yogunum tatlim fazla vakit bulamiyorum icin
sanirim yumos döneminede girdim ama kocisle aramiz limoni yani bu ayda ümitsiz vakayim sen napiyonn?

nörüyonuz garılar bende geldim

hosgeldin güzel anne nasilsin? hamilelik nasil gidiyor? bulantilarin azaldimi?

kızlar sa. nasılsınz giremez oldum nete ufak tefek sıkıntılarımz vardı düşük tehlikesi dedi doktorumuz yatıştayım .... twwety dualarada katılamadım beni çıkarabilirsin listeden 41 adet yasin okudum okuyamadığım dualar yerine kabul etsin rabbim inş. güzel haberler gördüm true oğlun olcakmış hayırlı evlat olsun inşaallah... sanırım sümmeyyab ve invoice bebişlerinz gelmiş hayırlarla gelsinler inş. duacınızım çok sık gelemesemde imkan buldukça okuyorum ve yazıyorum haklarınızı helal edin aeo... hepinizin kucakları bebek dolsun inşaaaaalllaaaahhhhhhhhhh..........

canımm iyiyiz sen nasılsın??
Rabbim korusun meleğini bendede risk vardı canım halada var bebeğin eşi aşağıda ve kist var bende yatıştayım.. inş. sağlıcakla gelir meleklerimiz..
yine gelirsen yaz canım kaçıncı haftadasın???

amiinn teşekkür ederim canım oğluşum olacak Allah nasip ederse bakalım sizinkiler ne olacak?
fırsat buldukça gel sağlık haberlerini ver canım..Allaha emanet ol sende

Sagolll cnmm Allah razı olsun
Cooookkkkk gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin insallah en kısa zamanda tehliken gecer

muku kız yatacaktım mesajını okudum ne oldu yaz bakalım meraktan çatlıcam

kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim batım 18 ocaktı akşam acilde kan verdim 13 küsürlerde çıktı değer o biraz kafamı kurcaladı dr düşük bi değer dedi :18: sabahda meraktan duramadım ilk idrarla test yapmıştım evde belli belirsiz bi çizgi vardı sanki akşamı zor ettim ama şimdide çok sevinemiyorum korku var içimde tekrar ne zmn kan vermeliyim tekrar katlayıp katlanmadığını öğrenmek için

oyyyy kıyamam caım benimmm çok sevindim değerin katlanır inş. ayyy batın ne zamandı erken kan tahlili yaptırdıysan ondanda düşük çıkabilir ,yada geç yumurtladıysan geç döllendiyse ondanda değer az çıkabilir hiç afaya takma bebeğin seninle Allahın izniyle 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır 48 saatte 2'ye katlanması gerekiyor betanın

ivoşta battan 3 gün önce kan vermişti değeri düşüktü ama şimdi maşallah yükseldi bebişi onunlaaa

ayy canım benim çok sevindim...Rabbim meleğini sana bağışlasın inş. bol bol dinlen ağır iş yapma tam bebeğin tutunma zamanı ayyy çok şükür güzel haberler ard arda alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…