arkadaşlar doğumdan beri bu siteye girmemiştim şimdi eski takip ettiğim sayfayı görünce sizinle de paylaşayım dedim.
denenmiş iki tavsiye: 1. çocuk isyeten bayanların her gün 1 tane karanfili su ile yutması. (ilaç gibi aynı) (sırlar hazinesi isimli islam alimlerinin yazdığı çoooook eski bir kitaba ait bilgi.
2. kuran herşeye şifadır biliyorsunuz Zekeriya peygamber 70 li yaşlardaydı ve eşi de kısırdı. Allah"tan çocuk istedi ve allah ona 3 gün lisan orucu tutmasını söyledi. buna inanarak yapan 3 arkadaşımızın çocuğu oldu. kuralı şudur. önce gündüzleri normal orucun yanında lisan yani dil orucu tutulacak 3 gün boyunca kimseyle konuşulmayacak dışarı çıkılmayacak. ve zekeriya peygambere verdiği gibi sizede hayırlısıyla bir evlat vermesi için dua edilecek.
ikiside denenmiştir. gerçekten inanırsanız olur çünkü olmazları oldurmaya sadece Allah"ın gücü yeter.
ALLAH razi olsun INSALLAH en kisa zamanda aliriz hayirli haberlerinimrb kızlar.öncelikle her zaman dilimde olan bir duayı tekrarlamak istiyorum.allah evlat isteyen herkese dünya üzerinde ne kadar bu özlemle bekleyen kadın varsa hepsine evlat nasip etsin.inanın hiçbir duamda sırf kendime ettiğm hiç olmadı.bana ve benim gibi evlat isteyen herkese nasip et diye yalvarıyorum allaha.geçenlerde bir evliyanın türbesine ziyarete gittim.ordada çok dua ettim.allahı isteyen herkese ver diye.allah kabul etsin inşallah.
ben forumda çok yazıyorum.denk gelen arkadaşlarım bilirler.nerdeyse 2 yıl olacak bu yola gireli.ilk çocuk yapmaya karar verdiğim zaman (3 yıllık evliyim buarada),hemen kalırım zannediyodum.denedik denedik..olmadı.doktora gittik.doktora gidince olur zannediyodum:) olmadı.hiç bir sorun çıkmadı rabbime şükür.eşimdede bendede. sonra tedaviye başladık.başlayınca olur zannediyodum gene olmadı:) tedaviye her yeni bir aşama eklendiğinde olur zannediyodum olmadı! 6 ay klomen +çatlatma iğnesi.sonra gonal f iğnelere başladık.sonuç değişmedi.bu sırada işi bıraktım.yoğun iş temposunun beni kötü etkileyebileceğini düşünerek bıraktım.bu da bir yanılgı oldu benim için.bu süreçler beni çok fazlaca yorduğu için tedaviyi hastaneyi iğneleri her şeyi bıraktım.hani bırakınca kalan,yada kafasına takmayınca sonuca ulaşan bi dolu insan varmış ya.hem buna hemde yorgunluğuma dayanarak tedaviyi bıraktım.iyyimi yaptım kötümü bilmiyorum.denenecek başka yöntemlerde vardı.aşılama olsun,tüp bebek olsun..ama görüyoruz okuyoruz forumda da.ilk denemelerde şansın düşük olduğunu yazan arkadaşlarımız var.yine kalbi boş yere umutlandırmıyım,ritmi değişmesin diye vazgeçtim:) kafama takmadığım dönemlerde oldu üstelik.mesela taşındım.o yoğun ayda unuttum denebilir.tabi bilinç altında var gene,olmadı.
bu arada bitkisel kürler de denedim.incir,havuç kürü.eşime keçiboynuzu suyu. ama sonuç gene malum sonuçkürleri çok düzenli ve bıkmadan yaptığımı söylesem yalan olur.bir ay birini,diğer ay ötekini yaptım.denemediğim sadece soğan kürü kaldı.onunda neye faydası olduğunu tam olarak çözemediğimden.
sabır gerekli galiba.vede dua.
şimdi ne mi yapıyorum? ev hanımlığının tadını çıkartıyorum.gerçekten vücudumun dinlendiğini hissediyorum.ve bol bol dua ediyorum.yine bu sitede gördüğüm 'gebe kalmak için manevi reçeteler' başlıklı yazıdan edindiğim bilgiler çok iyi oldu.her gün çektiğim kısa kısa zikirler var.onları ihmal etmemeye çalışıyorum.paylaşan arkadaştan da allah razı olsun bu arada.sayeysinde bir çok şey öğrendim.kur'an bilmiyorum malesef.ama yüzünden okumaya çalışıyorum.mesela yusuf suresi varmış.meryem suresini zaten forumda çok yazdılar.çok güzel dualar.fakat okumakta zorlanırsanız,veya benim eski çalışma tempom gibi zaman bulamıyosanız bu günlük zikirleri çekmeye çalışın.
ALLAH hepimize,tüm isteyenlere TEZ ZAMANDA evlat versin inşallah.burayada hamileliğimizi müjdelemeyi nasip etsin.
tamam işte canım değere göre değişiyo ilaç tedavisi, sperm testi yaptıktan sonra eşinde sıkıntı yoksa inşallah yoktur, sonra sana yumurta takibi yapıyo, yumoşlar gelişmiyosa klomen diye bi ilaç var yumoş geliştirici ondan kullanıyosun falan tedavi bu..
İnşallah canım bakalım eşim haftaya yaptıracak kısmetse testi :18:
invocum bebişşş geliyormuş topiğimize adına çok sevindim canım yaaa allahım allah analı babalı büyütsün,poposuna vura vura sevmei kısmet etsin allahım çok mutlu ol inşallah allahım sizi nazarlarda saklasın sumeyyabımdan duydun hayırlı olsun şimdiden
selam kizlarnasilsiniz?
invocummm tebrik ederim canim sonunda oldu bak sabreden dervis muradina ermis
allah kolay hamilelik ve saglicakla kucagina almayi nasip etsin melegini
darisi bize insallah
hoş geldin truuu, napaaan, kimsecikler yoknörüyonuz garılar bende geldim
hoş geldin truuu, napaaan, kimsecikler yok
yalnızım yalnızzzzzzzz
zaten gelen yazıp kaçıyor moda oldu burdaiyiyim yavrum sen napıyon bakalım
nazaaar unutuun beni sanki sen ne3relerdesin söyle bakayım hı
nörüyonuz garılar bende geldim
kızlar sa. nasılsınz giremez oldum nete ufak tefek sıkıntılarımz vardı düşük tehlikesi dedi doktorumuz yatıştayım .... twwety dualarada katılamadım beni çıkarabilirsin listeden 41 adet yasin okudum okuyamadığım dualar yerine kabul etsin rabbim inş. güzel haberler gördüm true oğlun olcakmış hayırlı evlat olsun inşaallah... sanırım sümmeyyab ve invoice bebişlerinz gelmiş hayırlarla gelsinler inş. duacınızım çok sık gelemesemde imkan buldukça okuyorum ve yazıyorum haklarınızı helal edin aeo... hepinizin kucakları bebek dolsun inşaaaaalllaaaahhhhhhhhhh..........
kızlar sa. nasılsınz giremez oldum nete ufak tefek sıkıntılarımz vardı düşük tehlikesi dedi doktorumuz yatıştayım .... twwety dualarada katılamadım beni çıkarabilirsin listeden 41 adet yasin okudum okuyamadığım dualar yerine kabul etsin rabbim inş. güzel haberler gördüm true oğlun olcakmış hayırlı evlat olsun inşaallah... sanırım sümmeyyab ve invoice bebişlerinz gelmiş hayırlarla gelsinler inş. duacınızım çok sık gelemesemde imkan buldukça okuyorum ve yazıyorum haklarınızı helal edin aeo... hepinizin kucakları bebek dolsun inşaaaaalllaaaahhhhhhhhhh..........
kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendimbatım 18 ocaktı akşam acilde kan verdim 13 küsürlerde çıktı değer o biraz kafamı kurcaladı dr düşük bi değer dedi :18: sabahda meraktan duramadım ilk idrarla test yapmıştım evde belli belirsiz bi çizgi vardı sanki akşamı zor ettim ama şimdide çok sevinemiyorum korku var içimde tekrar ne zmn kan vermeliyim tekrar katlayıp katlanmadığını öğrenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?