h.g iyi bari cezan kısaymısssss
analdım canım hayırlısı olsunnn
benımde akıntım yokk cok fazlaa hlada olmadım adet ama yukarıdada yazdgım gıbı pek umudum yokk canımn
esmersirinem mapıstan bu akşam çıkıyomuş, onu almaya gidelim hep beraber, ona oralarda tatarşirine diyorlarmış, yeni lakabııı
dün muayeneye gittiii pkolu değilmiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallah canımyaaa hadi baaklımmmm inşallah bebişlerimize bu ay hamiş kalırız, inşallahhhh hayırlısıylaaaaaaaaaaa
ben geldiiimmmm ama kimsecikler yokkkk
adet oldum kızlar moralim çok bozukutanmasam ağlıycam yemin ederim
ben burdayım ama moralim bozukkkk
Cnm bu kadar üzülme dicem ama ister istemez üzülüyo insan o ruh halini coooook iyi bilirimmmama kısmet diye düsün herseyde bi hayır var de dua et bol bol ben öyle deyince rahatlıyorum biraz önümüzdeki ay güzel haberlerini verirsin insallah tatlım
ben burdayım ama moralim bozukkkk
Yoooo moral bozmak yokkkkbıkmadan yola devammmmmmmm
bu ay son denemem olucak zaten bu ayda olmazsa aşılama onuda ben istemiyorum ara verim gitmicem artık dr fln....dua etmekten başka bişi gelmiyo zaten elimden kuzum inş sizin güzel haberlerinizi alırımda kendim hamişmişim gibi sevinirim dualeım sizinle.... iyiki kk var ve sizleri tanıdım
Boz canım moralini agla bence için rahatlar ama bikaç gün sürmesin toparlan hemen tmm dua et bol bol Allah herşeye kadir inşallah olur bidahaki ay canım benim allah sabrımızı versin..
bu ay son denemem olucak zaten bu ayda olmazsa aşılama onuda ben istemiyorum ara verim gitmicem artık dr fln....dua etmekten başka bişi gelmiyo zaten elimden kuzum inş sizin güzel haberlerinizi alırımda kendim hamişmişim gibi sevinirim dualeım sizinle.... iyiki kk var ve sizleri tanıdım
Aaaa sen hemen umudunu kestin ama bacım olmaz ki böyle en caresiz kaldıgın anda mucizen geliverir insallah bircok kisi tedavi stresinden kurtulunca hamile kalıyo ins sende o kervana katılırsınbizde iyiki seni tanıdık kızz zaten buradaki arkadaslarla insan konusunca rahatlıyo kimseye anlatamadıklarını onlara anlatıyosun rahatlıyosun hepinizi seviyorummmmmmm
Merhaba, Benim gibi Anne olmak isteyip Henüz olamamis Arkadaslar Varsa Bekliyorum...
Hem bekleyelim,Hem Muhabbet edelim ne dersiniz
:124: Tweety ve BitterKuzucuk :124:
Listeye Katilmak isteyenler,Bana özelden Yasinizi,Beklenen adet tarihinizi ve Ne zamandir cocuk istediginizi yazin Lütfen...
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sumeyyab >> Yas: 21 >>> Bat: 21 Eylül
balkes10 >> Yas: 30 >>> Bat: 21 Eylül
Ozlem_ahmet >> Yas: 21 >>>Bat: 30 Eylül
kib >> Yas: 26 >>> Bat: 8 Ekim
BitterKuzucuk >> Yas: 27 >>> Bat: 10 Ekim
ESMERSIRINE >> Yas: 28 >>> Bat: 13 Ekim
Tweety >> Yas: 23 >>> Bat: 17 Ekim
HICRAN4242 >> Yas: 23 >>> Bat: 18 Ekim
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
bende sizi seviyorum umudumu yitirmedim ilk bebeğim tedavisiz oldu benim ama 1.5 yıl sürdü çalışmalarım buna kolay hamile kalım die başlamıştım tedaviye ama tedavi olmıycam vazgeçtim bugün... hiç olmazsa düşünmem dr gidicem hapımı alıcam yumoşum oldumu olduğunda çatladımı bunlar beni yordu... allah ne zaman isterse ozaman vercek zaten bende sitresinden kurtulmuş olayım
bende sizi seviyorum umudumu yitirmedim ilk bebeğim tedavisiz oldu benim ama 1.5 yıl sürdü çalışmalarım buna kolay hamile kalım die başlamıştım tedaviye ama tedavi olmıycam vazgeçtim bugün... hiç olmazsa düşünmem dr gidicem hapımı alıcam yumoşum oldumu olduğunda çatladımı bunlar beni yordu... allah ne zaman isterse ozaman vercek zaten bende sitresinden kurtulmuş olayım
merhaba benide eklermisiniz bat 27 eylul ...
Anladım cnm Allah zamanı gelince verir tabi ama bi vesile olur senin o vesileyi bulman gerekir kuzum bak bi evladın var onunla oyalan cok stres yapma bize tüp bebek yapmasanız olmaz dediler mesela benim esim ikna olmadı senin esin asılamaya karsı cıkmıyosa yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?