Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Tey tey tey teyyyyyyyy gidelim gidelim tabi cok sevindim mapistan cıkmana sirineeemmmm yakında hamis haberlerini alırızzzz insallahhhhhh

Twetyde bugün yarın gelir de bi halay da onun icin cekerizzzzz

Son düzenleme:
adet oldum kızlar moralim çok bozuk utanmasam ağlıycam yemin ederim

Cnm bu kadar üzülme dicem ama ister istemez üzülüyo insan o ruh halini coooook iyi bilirimmm ama kısmet diye düsün herseyde bi hayır var de dua et bol bol ben öyle deyince rahatlıyorum biraz önümüzdeki ay güzel haberlerini verirsin insallah tatlım

bu ay son denemem olucak zaten bu ayda olmazsa aşılama onuda ben istemiyorum ara verim gitmicem artık dr fln....dua etmekten başka bişi gelmiyo zaten elimden kuzum inş sizin güzel haberlerinizi alırımda kendim hamişmişim gibi sevinirim dualeım sizinle.... iyiki kk var ve sizleri tanıdım

Yoooo moral bozmak yokkkk bıkmadan yola devammmmmmmm

Boz canım moralini agla bence için rahatlar ama bikaç gün sürmesin toparlan hemen tmm dua et bol bol Allah herşeye kadir inşallah olur bidahaki ay canım benim allah sabrımızı versin..

Aaaa sen hemen umudunu kestin ama bacım olmaz ki böyle en caresiz kaldıgın anda mucizen geliverir insallah bircok kisi tedavi stresinden kurtulunca hamile kalıyo ins sende o kervana katılırsın bizde iyiki seni tanıdık kızz zaten buradaki arkadaslarla insan konusunca rahatlıyo kimseye anlatamadıklarını onlara anlatıyosun rahatlıyosun hepinizi seviyorummmmmmm

niye aşılama istemiyosun ki hayırlısı neyse o olsun beklemektense aşılama yaptır hiç te üzülme inşallah da olur canım ii şeyler düşün hamile kalacagını düşün bence canım

bende sizi seviyorum umudumu yitirmedim ilk bebeğim tedavisiz oldu benim ama 1.5 yıl sürdü çalışmalarım buna kolay hamile kalım die başlamıştım tedaviye ama tedavi olmıycam vazgeçtim bugün... hiç olmazsa düşünmem dr gidicem hapımı alıcam yumoşum oldumu olduğunda çatladımı bunlar beni yordu... allah ne zaman isterse ozaman vercek zaten bende sitresinden kurtulmuş olayım

merhaba benide eklermisiniz bat 27 eylul ...

Anladım cnm Allah zamanı gelince verir tabi ama bi vesile olur senin o vesileyi bulman gerekir kuzum bak bi evladın var onunla oyalan cok stres yapma bize tüp bebek yapmasanız olmaz dediler mesela benim esim ikna olmadı senin esin asılamaya karsı cıkmıyosa yap bence

hay allah vazgeçtim bozma moralini aglamada kız senin bi tane varmiş cocugun ya biz ne yapalım moral bozacak bişey yok en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben bilmiyorum bile ben ne yapayım

karşı çıkmıyo o ve kızım çok istiyo zaten bebeğimizin olmasını yoksa bana kalsa dr gitmemm zamanını beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…