hay allah vazgeçtim bozma moralini aglamada kız senin bi tane varmiş cocugun ya biz ne yapalım moral bozacak bişey yok en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben bilmiyorum bile ben ne yapayım
karşı çıkmıyo o ve kızım çok istiyo zaten bebeğimizin olmasını yoksa bana kalsa dr gitmemm zamanını beklerim
hay allah vazgeçtim bozma moralini aglamada kız senin bi tane varmiş cocugun ya biz ne yapalım moral bozacak bişey yok en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben bilmiyorum bile ben ne yapayım
Hmm inladım cnm cok beklemezsin insallahhh yaaa keske benim esim de karsı cıkmasa hemen bugün giderim valla asılama veya tüp bebek icin
allah eksikliğini göstermesin 10 yaşında kızım allahım hepinize tattırdırsın annelik duygusunu hepinize ayrı ayrı dua ediyorum
inş estalmus uğurlu gelir
teşekkür ederiz
sen niye öyle yazdın Allahım yardım et diye
inş oda ikna olur bebeğine kavuşursun... neden karşı çıkıyo ki kocan
Allah razı olsun cnm amiiinnn masallah kızına Allah bagıslasınn kızına cok dua ettir onun duası geri cevrilmezz
Cnm bu kadar üzülme dicem ama ister istemez üzülüyo insan o ruh halini coooook iyi bilirimmmama kısmet diye düsün herseyde bi hayır var de dua et bol bol ben öyle deyince rahatlıyorum biraz önümüzdeki ay güzel haberlerini verirsin insallah tatlım
inşş canımm ama ne biliyimm 1 buçuk sene oldu ve ben su an tek tüple hamıle klamya calsıyorumm oyzudenn pek umudum yok anlıycann hayırlısıı artık bakalım
tebrik ederim bu arda senide 4 yıl dile kolay ama bakk sonunda kavuşmuşsun
nasılsın canımmm konusamıyoz coktann
Eveet cnmm hosgeldiinnn iyiyim cok sükür sen nasılsın
banada öle derlerdi benm olmaz derdim hep 4 sene dile kolay her ay beklemek aşılama yaptık tutmadı ii bi doktora gidiyoduk boşuna ameliyat edicekti beni tüpüm tıkalı diye allah yüzüme baktıda doktor değiştirdim yok öle bişi dedi hepsi açık dedi destekleyici ilaç vericem Hiç bi sorun yok kalırsın merak etme dedi doktora gittiğimde hamileymişim haberim yok ameliyat olsam gitmişti bebeğimçok zor bi süreç ama hiç umudunu kaybetme demesi kolay ama inan allah doğru zamanı gekdiğinde veriyo 23 günlük şuan bebeğim allah sanada nasip etsin inşallahhh ama hayırlıysa eğer hep hayırlısını iste canım sakın isyan etme allaha sığın tek çıkışın o rabbim herkesi içindede seni güldürsün inşLLhhhhhhhhh
bende iyiyim canım aynı valla ev okul işleri felan derken cok yogun gectı gunum
sen neker yapıyon bakalımm
banada öle derlerdi benm olmaz derdim hep 4 sene dile kolay her ay beklemek aşılama yaptık tutmadı ii bi doktora gidiyoduk boşuna ameliyat edicekti beni tüpüm tıkalı diye allah yüzüme baktıda doktor değiştirdim yok öle bişi dedi hepsi açık dedi destekleyici ilaç vericem Hiç bi sorun yok kalırsın merak etme dedi doktora gittiğimde hamileymişim haberim yok ameliyat olsam gitmişti bebeğimçok zor bi süreç ama hiç umudunu kaybetme demesi kolay ama inan allah doğru zamanı gekdiğinde veriyo 23 günlük şuan bebeğim allah sanada nasip etsin inşallahhh ama hayırlıysa eğer hep hayırlısını iste canım sakın isyan etme allaha sığın tek çıkışın o rabbim herkesi içindede seni güldürsün inşLLhhhhhhhhh
Ne yapim valla sabahtan aksama kadar evdeyim cnm yaa normalde gündüz giremem ama kaynımın tabletini aldım bugüncalısıyomusun sen
yok canımevdeyim bende hafta sonları okula gitmek yuz yuze egitim icin ugrasıyorm olursa bakalımm
sendemi ev hanımısın calısıyonmu yoksaa
Cnm sen kac yasındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?