Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hay allah vazgeçtim bozma moralini aglamada kız senin bi tane varmiş cocugun ya biz ne yapalım moral bozacak bişey yok en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben bilmiyorum bile ben ne yapayım

Aynen yaa bi arkadasım düsük yaptı yedi sene sonra sevindim sen arkadasmısın düsman mısın dedi dedim senin durumun tamam zor ama en azından hamile kaldıgını ögrendin

hay allah vazgeçtim bozma moralini aglamada kız senin bi tane varmiş cocugun ya biz ne yapalım moral bozacak bişey yok en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben bilmiyorum bile ben ne yapayım

allah eksikliğini göstermesin 10 yaşında kızım allahım hepinize tattırdırsın annelik duygusunu hepinize ayrı ayrı dua ediyorum

nasılsın canımmm konusamıyoz coktann

banada öle derlerdi benm olmaz derdim hep 4 sene dile kolay her ay beklemek aşılama yaptık tutmadı ii bi doktora gidiyoduk boşuna ameliyat edicekti beni tüpüm tıkalı diye allah yüzüme baktıda doktor değiştirdim yok öle bişi dedi hepsi açık dedi destekleyici ilaç vericem Hiç bi sorun yok kalırsın merak etme dedi doktora gittiğimde hamileymişim haberim yok ameliyat olsam gitmişti bebeğim çok zor bi süreç ama hiç umudunu kaybetme demesi kolay ama inan allah doğru zamanı gekdiğinde veriyo 23 günlük şuan bebeğim allah sanada nasip etsin inşallahhh ama hayırlıysa eğer hep hayırlısını iste canım sakın isyan etme allaha sığın tek çıkışın o rabbim herkesi içindede seni güldürsün inşLLhhhhhhhhh

Ayyy senin gibiler bize yazsın da umut olsuuunnnn yaaa cnm Allah bagıslasınn Rabbim saglıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ben de öyle cins bi dra denk geldim adam ameliyat edecekti beni ameliyat sabahı vazgectim nedense gitmedim baska bi dra gittim sastı kaldı dr ne diye ameliyat edecekti seni diye

allah analı babalı etsin
hayırlılarını bizede nasip etsin canımm

Ne yapim valla sabahtan aksama kadar evdeyim cnm yaa normalde gündüz giremem ama kaynımın tabletini aldım bugün calısıyomusun sen

yok canımevdeyim bende hafta sonları okula gitmek yuz yuze egitim icin ugrasıyorm olursa bakalımm

sendemi ev hanımısın calısıyonmu yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…