Hmm anladım cnm keskeee calısabilsem amaa ev hanımıyım datlum
22 canım aynen bende ev hanımı grubundayımm
Merhaba, Benim gibi Anne olmak isteyip Henüz olamamis Arkadaslar Varsa Bekliyorum...
Hem bekleyelim,Hem Muhabbet edelim ne dersiniz
:124: Tweety ve BitterKuzucuk :124:
Listeye Katilmak isteyenler,Bana özelden Yasinizi,Beklenen adet tarihinizi ve Ne zamandir cocuk istediginizi yazin Lütfen...
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sumeyyab >> Yas: 21 >>> Bat: 21 Eylül
balkes10 >> Yas: 30 >>> Bat: 21 Eylül
Ozlem_ahmet >> Yas: 21 >>>Bat: 30 Eylül
kib >> Yas: 26 >>> Bat: 8 Ekim
BitterKuzucuk >> Yas: 27 >>> Bat: 10 Ekim
ESMERSIRINE >> Yas: 28 >>> Bat: 13 Ekim
Tweety >> Yas: 23 >>> Bat: 17 Ekim
HICRAN4242 >> Yas: 23 >>> Bat: 18 Ekim
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Esin nerede asker cnm
esin calısmana karsımı canımm ya benımkı askerde oldugu icin olmaz dıyo ama gelince bakarızz dıyo
26 yasndayim enn sewdigim renk pembe 2yildir cocuk istiorum iki asilamam var ozelden yazamiorum pasif gorunuosunuz.buarada sumeyyab cvbin icin tesekkur ederim
.
ıspartada canımm yolunu gozluyomm safak sayıyomm :2::2:
Karsı cnm izin vermiyo bekarken ascı yardımcısıydım büyük bi yerde evlenince bıraktım malesef
ıspartada canımm yolunu gozluyomm safak sayıyomm :2::2:
Rica ederim cnm banlandıgı icin pasif görünüyo
Safak kac peki daha yeni gitmisti demi hayırlı tezkereler cnm
amann bebegimm hep aynı bunlar bende sabiha gokcende calısıyordum evlendimm hepsi yalan oldu
bitti gitti simdide okuyorm meslegini eline al calıs diyo okumam icin cok destekliyo amaa
Yeri iyiymis ama benim kaynım hakkaride asker
sagoll canımmm yeni daha bayrama dagıtıma gelecek nasipse 14 ay var daha uppuzunn onumuzde
seninki kısa gidecektı soylemiştinn
hımm onunda dogu ihtimalı yuksek bakalım hakkımızda hayırlısı canımmm
Hmm yok kız benimki izin vermiyo bende bi ara üniversiteye kafayı takmıstım yok dedi bende ısrar ermedim aslında ben kayınvalidemin alt katındayım gün geliyo onun isini yapıp gelip kendi isimi yapıyorum cook zor oluyo tedavi de oldugum icin bebek olur umuduyla gitmedim
İnsallah cıkmaz cnm yaa insan diken üstünde oluyo cok sükür simdi birar daha iyi ama yine de korkuyo insan
Hmm yeni gitmis acemide dahaa ayy Allah sabır versin yaa evet benimki kısa dönem uzun yaparsa paralı yani beni de götürecek
hımmm kayınvalıdenle aran nası sanada o yardım eder gebeliginde canımm
tedavi goruyorsan bosver calısma en iyisi strese gırmee
oyle canım allahım bizimkiyle birlikte cümlesine baksınn korusun her daim
benimkide uzman cavus olarak kalmayı dusunuyo bakalım hayırlısı
Her kaynana gibi ne iyi ne kötü cnmbakarmı bilmem ama ben kimseden yardım isteyemiyom yaa öyle bi yapım var bi isi iki günde yapayım kimseye muhtac olmayayım yapısına sahibim ben ona yardım ederim ama simdiye kadar bi iki defa yardıma cagırdım oda cekyat kaldırmak icin agır isleri aksam esimle yaparım diger isleri gündüz tek yaparım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?