Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Yok cnm sadece tedavi oldugum aylar düzenli oluyorum ben her adetimi not ediyom gecen hesapladım bir senede 9 defa adet olmusum 40 45 günden önce pek adet olmam ama bakalım bu defa ne olacak

hadi inşallah bu ay bebişin seninledirrr

kızlar bişey daha ögrendim yumurtanın çatlaması önemli fakat en önemlisi de yeterli büyüklüğe geldikten sonra çatlamasıymış yani en az 18 mm olması gebelik oluşması için gerekliymiş ve bir yumurta günde 1 ile 1.5 mm büyürmüş ve 15 .günde 18 ile 20 mm arasında olması gerekirmiş 15.günden sonra daha büyümezmiş bilginize.

bu 14-15i adetin ilk gününden itibaren mi sayıcaz

hadi inşallah bu ay bebişin seninledirrr

İnsallahhhhhh cnmmm yaaaa kızlarr size bi sey soracam adet öncesi yani günleri yüz üstü yatınca karnınızda sertlik hissediyomusunuz benim bu ay dikkatimi cekti daha önce oluyomuydu bilmiyorum
iyi akşamlar kısceler ben geeeldiiiiiiiim
ne var ne yok
İyi aksamlar cnm hos geldinnnnn nasılsınnnn
ben de geldim :) bir bakayım dedim :)

Sende hosgeldinnnnnnn datlum nasılsın

hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın?
ben öyle hiç hissetmedim

iyiyim canım sen nasılsın
sen kaç yaşındasın avatrında ki foto da yaşın küçük duruyo çok:26::26:

Evet adet oldugun günden sayacan cnm mesela 28 günde bi adet diyolar ya o 28 e adet de dahil ..... Senin de mi gec oluyo agrılı oluyo

tmm canım saol :)
yine baktım da 47.gün olmuşum ama şiddetli ağrım olmuyor
bir ilk gün ince ince sızı oluyor diyebilirim

tmm canım saol :)
yine baktım da 47.gün olmuşum ama şiddetli ağrım olmuyor
bir ilk gün ince ince sızı oluyor diyebilirim

Adet mi oldun cnm senin de baya gecmis yaaa benim 5 adetten 3 ünde geceleri yatamam o derece agrım olur aglarım resmen agrıdan esim belimi falan ovar
gazın vardır belki o an

İki üc gündür böyle ama bilmiyom cnm zaten adet belirtilerim basladı da bi kac gün cektirir sonra gelir benim adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…