Yok cnm sadece tedavi oldugum aylar düzenli oluyorum ben her adetimi not ediyom gecen hesapladım bir senede 9 defa adet olmusum 40 45 günden önce pek adet olmam ama bakalım bu defa ne olacak
iyi akşamlar kıscelerben geeeldiiiiiiiim
ne var ne yok
kızlar bişey daha ögrendim yumurtanın çatlaması önemli fakat en önemlisi de yeterli büyüklüğe geldikten sonra çatlamasıymış yani en az 18 mm olması gebelik oluşması için gerekliymiş ve bir yumurta günde 1 ile 1.5 mm büyürmüş ve 15 .günde 18 ile 20 mm arasında olması gerekirmiş 15.günden sonra daha büyümezmiş bilginize.
hoşgeldin kuzucukben de geldim :) bir bakayım dedim :)
hadi inşallah bu ay bebişin seninledirrr
İyi aksamlar cnm hos geldinnnnn nasılsınnnniyi akşamlar kıscelerben geeeldiiiiiiiim
ne var ne yok
ben de geldim :) bir bakayım dedim :)
Sümeyyab senle benim adet döngüm benziyor
bu 14-15i adetin ilk gününden itibaren mi sayıcaz
İnsallahhhhhh cnmmm yaaaa kızlarr size bi sey soracam adet öncesi yani günleri yüz üstü yatınca karnınızda sertlik hissediyomusunuz benim bu ay dikkatimi cekti daha önce oluyomuydu bilmiyorum
Sende hosgeldinnnnnnn datlum nasılsın
iyiyim canım sen nasılsınİnsallahhhhhh cnmmm yaaaa kızlarr size bi sey soracam adet öncesi yani günleri yüz üstü yatınca karnınızda sertlik hissediyomusunuz benim bu ay dikkatimi cekti daha önce oluyomuydu bilmiyorum
İyi aksamlar cnm hos geldinnnnn nasılsınnnn
Sende hosgeldinnnnnnn datlum nasılsın
hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın?
ben öyle hiç hissetmedim
normal yolla oldu cnmCnm o konuları bilmem ama insallah normal gebeliktirrr tedavi ile mi oldu normal yolla mı
Evet adet oldugun günden sayacan cnm mesela 28 günde bi adet diyolar ya o 28 e adet de dahil ..... Senin de mi gec oluyo agrılı oluyo
Bende iyi sayılırım cnm yaa yüz üstü yatınca sanki karnımda kücük bi top var gibi hissediyom daha önce hic dikkatimi cekmedi böyle bisey
iyiyim canım sen nasılsın
sen kaç yaşındasın avatrında ki foto da yaşın küçük duruyo çok:26::26:
anladım canımBende iyiyim cnm evet benim orada on sekiz yasındayım yani on sekizime az vardı
tmm canım saol :)
yine baktım da 47.gün olmuşum ama şiddetli ağrım olmuyor
bir ilk gün ince ince sızı oluyor diyebilirim
gazın vardır belki o an
anladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?