Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

benim daha var adetime
en son 28 ağustosta oldum
benim adet belirtim her zaman olmuyor
bir aya göğüslerim çok acıyor,bir ay uçları çok hassas oluyor
anlamadım kendimi gitti

benim daha var adetime
en son 28 ağustosta oldum
benim adet belirtim her zaman olmuyor
bir aya göğüslerim çok acıyor,bir ay uçları çok hassas oluyor
anlamadım kendimi gitti

Hmm benim olmadan bi hafta önce gögüslerim de cok agrır yüz üstü bile yatamam yani anlayacagın adet belirtilerimi doluuu doluuu yasıyorummm peki neye 47 gün olmus dedin anlamadım

sperm sayısı az hareket ve kalite kötü canım 5 tüp bebek denememiz var ama hepsi negatif

Bizde de sperm sayısı az cnm sizde hareketli kac hayırlısı olsun kuzum insallah beklemedigin bi anda gelir bebisinnn hatta bebislerinnn ben uzun süre olmayınca diyom insallah ikiz ücüz olur

Bizde de sperm sayısı az cnm sizde hareketli kac hayırlısı olsun kuzum insallah beklemedigin bi anda gelir bebisinnn hatta bebislerinnn ben uzun süre olmayınca diyom insallah ikiz ücüz olur
tam bilmiyorum ama morfoloji hareketli hepsi kötü bize ilk evlendiğimiz yıl tüp bebek ten başka çareniz yok demişlerdi size ne diyolar
inş canım ya şöyle ikiz üçüz olsa keşke

tam bilmiyorum ama morfoloji hareketli hepsi kötü bize ilk evlendiğimiz yıl tüp bebek ten başka çareniz yok demişlerdi size ne diyolar
inş canım ya şöyle ikiz üçüz olsa keşke

Bizim de morfoloji cok kötüydü cnm ameliyat oldu esim gecen sene bir milyon bile degildi hareketli yok denecek kadar azdı ameliyat oldu üc ay sonraki testte tüp bebekle bile cok zor dediler ama biz tüp bebek yapmadık hazır olmadıgımız icin suan on milyon civarı sperm var bakalım ben tedaviye baslayınca esim de dra gidecek keciboynuzu polen arı sütü kullanıyoruz cook iyi geliyo hic denedin mi öyle bi sey biz bir ay kullandık 25 milyonlara cıktı esim hemen bıraktı yine 10 milyona düstü simdi yine kullanıyo

çok şeyler kullandı ama bazı şeyler herkese iyi gelmiyo sanırım bize iyi gelmedi tüp bebekte de olmadı bilmiyorum çok zor bi yol bu hiç çıkışı yok

çok şeyler kullandı ama bazı şeyler herkese iyi gelmiyo sanırım bize iyi gelmedi tüp bebekte de olmadı bilmiyorum çok zor bi yol bu hiç çıkışı yok

Cnm bu kadar umutsuz olma hayırlısıyla bi gün ceeee yapar sana bebeginnnn hangi ildesin peki bizde bi kac ay sonra asılama yapmayı düsünüyoruz bi sene kadar da olmasa tüp bebek

canım sen naptın adet oldunmu merak ediyorum seni bugündü batın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…