- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Adet mi oldun cnm senin de baya gecmis yaaa benim 5 adetten 3 ünde geceleri yatamam o derece agrım olur aglarım resmen agrıdan esim belimi falan ovar
İki üc gündür böyle ama bilmiyom cnm zaten adet belirtilerim basladı da bi kac gün cektirir sonra gelir benim adet
Ayyy koskoca 7 yıl yazıyo görmemisimmmmmmevlendiginden beri mi bebek istiyosun
benim daha var adetime
en son 28 ağustosta oldum
benim adet belirtim her zaman olmuyor
bir aya göğüslerim çok acıyor,bir ay uçları çok hassas oluyor
anlamadım kendimi gitti
evet canım 7 yıl oldu evleneli ilk günden beri olsun diye bakıyoruz ama olmadı
Bizde hic korunmadık olsun istedik cnm sorun ne peki
sperm sayısı az hareket ve kalite kötü canım 5 tüp bebek denememiz var ama hepsi negatif
Hmm benim olmadan bi hafta önce gögüslerim de cok agrır yüz üstü bile yatamam yani anlayacagın adet belirtilerimi doluuu doluuu yasıyorummmpeki neye 47 gün olmus dedin anlamadım
Bitterrr twety mapıstan cıkmadı mı
tam bilmiyorum ama morfoloji hareketli hepsi kötü bize ilk evlendiğimiz yıl tüp bebek ten başka çareniz yok demişlerdi size ne diyolarBizde de sperm sayısı az cnm sizde hareketli kac hayırlısı olsun kuzum insallah beklemedigin bi anda gelir bebisinnn hatta bebislerinnn ben uzun süre olmayınca diyom insallah ikiz ücüz olur
13 temmuz ve 28 ağustos iki regly arası
çıktı
akşam vaktim olursa gelirim dediydi
Hmm anladım cnmmminsallahhh gelir de karsılasırızzz yaa twetyyyyyy seniii bekliyoookkkk gel de mapıs hayatını anlattt
tam bilmiyorum ama morfoloji hareketli hepsi kötü bize ilk evlendiğimiz yıl tüp bebek ten başka çareniz yok demişlerdi size ne diyolar
inş canım ya şöyle ikiz üçüz olsa keşke
çok şeyler kullandı ama bazı şeyler herkese iyi gelmiyo sanırım bize iyi gelmedi tüp bebekte de olmadı bilmiyorum çok zor bi yol bu hiç çıkışı yokBizim de morfoloji cok kötüydü cnm ameliyat oldu esim gecen sene bir milyon bile degildi hareketli yok denecek kadar azdı ameliyat oldu üc ay sonraki testte tüp bebekle bile cok zor dediler ama biz tüp bebek yapmadık hazır olmadıgımız icin suan on milyon civarı sperm var bakalım ben tedaviye baslayınca esim de dra gidecek keciboynuzu polen arı sütü kullanıyoruz cook iyi geliyo hic denedin mi öyle bi sey biz bir ay kullandık 25 milyonlara cıktı esim hemen bıraktı yine 10 milyona düstü simdi yine kullanıyo
çok şeyler kullandı ama bazı şeyler herkese iyi gelmiyo sanırım bize iyi gelmedi tüp bebekte de olmadı bilmiyorum çok zor bi yol bu hiç çıkışı yok
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu akşam
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu akşam
Senin icine nasıl sinecekse öyle yap cnm adet olunca keske hergün iliski olsaydı dememek istersen olsun ama drlar gün asırı öneriyo gecen bi anket gördüm gün asırı ve hergün iliski ile hamile kalanların sayısı arasında pek fark yok
canım sen naptın adet oldunmu merak ediyorum seni bugündü batın
Hosgeldin cnm Olmadım cnm ama belirtilerim varrr maleseffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?