Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

çok erken yumurtlamışsın benimde bugün 11.günüm ama benim 31 günü buluyo adet olmam zaten ben 16 ya da 17.günde yumurtlarım muhtemelen bakalım çarşamba randevum var ovu testimde henüz tam koyu değil

Cnm 20 21 baya belirgin bence yumurtlamıssın dün gece iliski olduysa bence bu gece bekleyin sabah olsun tatlım hosbuldummmm nasılsın

Cnm belli bi süre sonra testler siliklesiyo yani bir iki gün icinde sen hangi günler iki cizginin de hemen hemen aynı koyulukta oldugunu görürsen bos durmaaa

Cnm belli bi süre sonra testler siliklesiyo yani bir iki gün icinde sen hangi günler iki cizginin de hemen hemen aynı koyulukta oldugunu görürsen bos durmaaa

ama en son yaptığım t çizgisi koyu çıktı c den buda yumurtanın kesin oluştuğunu söylüyor şimdi araştırıyorumdaa, yumurta oluşuncamı ilişkiye girmek gerek yoksa çatlayınca mı onu anlamadım

öylemi dersin daha dün akşam bi çalışmada bulunduk, tühyaa bileydim bugüne beklerdim, nolcak şimdi kalitesiz spermlerle vay anasını beee

Cnm testte pozitifi gördükten sonra hemen catlamıyo yumurta bugün görmüssün hem dün de iliski olmus zaten bence sen sabahı bekle

Cnm yumurta istedigi kadar olussun catlamadıktan sonra bi ise yaramaz cizgi o kadar koyuysa yumurtan catladı catlayacaktır lh hormonu yükseldikten 36 saat sonra yumurta catlıyo bu testler de lhyi ölcüyo

Cnm testte pozitifi gördükten sonra hemen catlamıyo yumurta bugün görmüssün hem dün de iliski olmus zaten bence sen sabahı bekle

hıh işte bende onu merak ediyorum yani boşa geçer die korkuyorum anladın mı daha bu koyu çizgiyi göremem diye, ağrımda var kasıklarımda, koyu çizgi görünce hemen çatlamıyor yani bunu öğrenmek istedim bilmiyorumya

Cnm sana söyle anlatayım dün iliski olmus yaa simdi spermler iki gün yasayabiliyo kadın rahminde o yüzden bugün catlama olmussa da döllenir ama eger bu gece catlarsa sabah iliskiye girersiniz yine döllenir Allah izin verirse tabi ama benim bildigim testte pozitifi gördükten sonra catlıyo icin rahat etmeyecekse iliski olsun ama drlar gün asırı iliski öneriyo esinde sperm sorunu yoksa bugün de olsun

Senin icine nasıl sinecekse öyle yap cnm adet olunca keske hergün iliski olsaydı dememek istersen olsun ama drlar gün asırı öneriyo gecen bi anket gördüm gün asırı ve hergün iliski ile hamile kalanların sayısı arasında pek fark yok

hay ALLah razı olsun canım anladım ben şimdi muahbbeti, eşimde yok diye biliyoruz ama test falan yaptırmadık, emin değiliz yani,, tamam ben şimdi bidaha test yaptım c ve t eşit çıktı, yani t yavaştan silikleşiyo, aayyy çok heyecanlandım yaaa, inşallah bu defa olur

Hormonun tekrardan düsüyodur ya da cok sıvı almıssındır cnm cok sıvı almak da etkiliyo testleri bak saat on gibi net pozitifi gördün galiba mesela ondan itibaren normalde otuz altı saate catlar buda yarın aksam saatlerine denk gelir ama sen sabah isini garantiye al tatlım Allah senden de razı olsun

ben çok sıvı tüketen birisi değilim, bi bardak taze meyve suyu içtim aradan 2buçuk saat geçti sonra yaptım testi, şimdiki yaptığımı yani, çok ilginçyaa canım çok saolya gerçekten, sen naptın bugün batın değilmiydi senin

hcg değerim 203.98 rahim duvarı kalınlığım 15 mm nasıl sizce iyimi doktorum var gebelik dedi ama salı günü dış gebelik mi yoksa gercek mi tam belli olacak yorumlar nedir?

Cnm o konuları bilmem ama insallah normal gebeliktirrr tedavi ile mi oldu normal yolla mı

Anladım cnm ne demek sende sagol evet batım bugün akıntım var adet öncesi olandan agrılarım da var zaten böyle on yirmi gün agrım olur sonra adet olurum genelde benim adet bana coooook cektiriyo

Anladım cnm ne demek sende sagol evet batım bugün akıntım var adet öncesi olandan agrılarım da var zaten böyle on yirmi gün agrım olur sonra adet olurum genelde benim adet bana coooook cektiriyo

hadiya tam gününde olmuyodun dimi

hadiya tam gününde olmuyodun dimi

Yok cnm sadece tedavi oldugum aylar düzenli oluyorum ben her adetimi not ediyom gecen hesapladım bir senede 9 defa adet olmusum 40 45 günden önce pek adet olmam ama bakalım bu defa ne olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…