- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
11.gündeyim canım bugün işte ama ben 28günde bir adet olurum düşün yani çok şaşırdım, ama sabah çok ağrım vardı, ben hep üşüttüğümden ağrım oluyo sanıyodum meğer yumurtluyomuşummmm
ben gezmedeyim kızlar size bakayım dedim öpüldünüz
Beeeeeennnnn geeeeeeellldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
canıımm hoşgeldinn benim şu testlere bi baksana ne yapmam gerek, yani ne anlama geliyor sen biliosundurrr
dün gece ilişki oldu bu gece de olsun mu napim yumurtladım mı çatladımı noldu şimdiii
bugün 12. günüümm
Eki Görüntüle 809722
Cnm belli bi süre sonra testler siliklesiyo yani bir iki gün icinde sen hangi günler iki cizginin de hemen hemen aynı koyulukta oldugunu görürsen bos durmaaa
öylemi dersin daha dün akşam bi çalışmada bulunduk, tühyaa bileydim bugüne beklerdim, nolcak şimdi kalitesiz spermlerle vay anasını beee
ama en son yaptığım t çizgisi koyu çıktı c den buda yumurtanın kesin oluştuğunu söylüyor şimdi araştırıyorumdaa, yumurta oluşuncamı ilişkiye girmek gerek yoksa çatlayınca mı onu anlamadım
Cnm testte pozitifi gördükten sonra hemen catlamıyo yumurta bugün görmüssün hem dün de iliski olmus zaten bence sen sabahı bekle
hıh işte bende onu merak ediyorum yani boşa geçer die korkuyorum anladın mı daha bu koyu çizgiyi göremem diye, ağrımda var kasıklarımda, koyu çizgi görünce hemen çatlamıyor yani bunu öğrenmek istedim bilmiyorumya
Cnm sana söyle anlatayım dün iliski olmus yaa simdi spermler iki gün yasayabiliyo kadın rahminde o yüzden bugün catlama olmussa da döllenir ama eger bu gece catlarsa sabah iliskiye girersiniz yine döllenirAllah izin verirse tabi ama benim bildigim testte pozitifi gördükten sonra catlıyo icin rahat etmeyecekse iliski olsun ama drlar gün asırı iliski öneriyo esinde sperm sorunu yoksa bugün de olsun
hay ALLah razı olsun canım anladım ben şimdi muahbbeti, eşimde yok diye biliyoruz ama test falan yaptırmadık, emin değiliz yani,, tamam ben şimdi bidaha test yaptım c ve t eşit çıktı, yani t yavaştan silikleşiyo, aayyy çok heyecanlandım yaaa, inşallah bu defa olur
Hormonun tekrardan düsüyodur ya da cok sıvı almıssındır cnm cok sıvı almak da etkiliyo testleri bak saat on gibi net pozitifi gördün galiba mesela ondan itibaren normalde otuz altı saate catlar buda yarın aksam saatlerine denk gelir ama sen sabah isini garantiye al tatlım Allah senden de razı olsun
hcg değerim 203.98 rahim duvarı kalınlığım 15 mm nasıl sizce iyimi doktorum var gebelik dedi ama salı günü dış gebelik mi yoksa gercek mi tam belli olacak yorumlar nedir?
ben çok sıvı tüketen birisi değilim, bi bardak taze meyve suyu içtim aradan 2buçuk saat geçti sonra yaptım testi, şimdiki yaptığımı yani, çok ilginçyaa canım çok saolya gerçekten, sen naptın bugün batın değilmiydi senin
Anladım cnm ne demek sende sagolevet batım bugün akıntım var adet öncesi olandan agrılarım da var zaten böyle on yirmi gün agrım olur sonra adet olurum genelde benim adet bana coooook cektiriyo
hadiya tam gününde olmuyodun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?