- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kızlarrr ben geldiim bugün doktora gittim yumurtlama takibi yaptırıyorum evet solda bir tane yumurtam göründü hatta bana da gösterdi evet yakaladık onu dedicok tatlı dilli bugun ya da yarın ilişki sonra bırakın dedi çarşamba gününe kadar yapmayın sonra ben sizi yarışa sokucam dedi ahahaa bakalım ovu testi de yaptım çizgim biraz daha netleşmeye başlamış kızlar ayyy ya pazartesi ya da salı yumurtlarsam ve biz kaçırırsam offf uzayan akıntım da oldu bugun ama çok erken henüzzz aklım karıştı bu ay agrımda yok benim sağımda agrım olurdu ama yumurta soldaymış demek ki solda oldugu için mi agrım yok heralde ama zaten daha bugun 11.gun yani bu kadar erken yumurtlayacagımı sanmıyorum
bu arada yumurtam 13 mm miş demek ki günde 1.5 mm büyüyo dedi
kızlarrr ben geldiim bugün doktora gittim yumurtlama takibi yaptırıyorum evet solda bir tane yumurtam göründü hatta bana da gösterdi evet yakaladık onu dedicok tatlı dilli bugun ya da yarın ilişki sonra bırakın dedi çarşamba gününe kadar yapmayın sonra ben sizi yarışa sokucam dedi ahahaa bakalım ovu testi de yaptım çizgim biraz daha netleşmeye başlamış kızlar ayyy ya pazartesi ya da salı yumurtlarsam ve biz kaçırırsam offf uzayan akıntım da oldu bugun ama çok erken henüzzz aklım karıştı bu ay agrımda yok benim sağımda agrım olurdu ama yumurta soldaymış demek ki solda oldugu için mi agrım yok heralde ama zaten daha bugun 11.gun yani bu kadar erken yumurtlayacagımı sanmıyorum
kızlarrr yaaa korkuyorummm...
dün akşam adet oldum sanırımmm...5-6 damla günlük pedi kirletcek kadar kan geldi...ama böle koyu kıvamda değil sulu..
bugün sabah kalktığımdan beri hiçbirşey yok yaaa...
acaba bir sorunmu var..offf korkuyorummm
hayııırr belki yerleşme kanamasıdır, yaa test yaptınmı ve hiç böyle oluyomnuydu
hayırr kuzum ilk defa oldu..normalde gelir böle sulu akıntı ama kesilmez 1 gün devam eder..sonraki gün koyuşalır..
bu sefer çok az geldi yok nerdeyse 24 saat olucakk...
ben kist falanmı var diye korkuyorumm
yerleşme kanaması diye bişey var tatlım bi test yapsana yaaa çok merak ettiimm, inşallah daha gelmezzzz, ayyyyy inşallah hamişsindir
Tamamdır canım hadi hayırlısı
Tamamdır canım hadi hayırlısı
öylemi dersin daha dün akşam bi çalışmada bulunduk, tühyaa bileydim bugüne beklerdim, nolcak şimdi kalitesiz spermlerle vay anasını beee
canımm yok değilim diye düşünüyorumm ben...
hem test falan yok bende..anca pazartesiyi bekleyebilirim...
çok korktum ama bugün yaa:18::18:
canımm yok değilim diye düşünüyorumm ben...
hem test falan yok bende..anca pazartesiyi bekleyebilirim...
çok korktum ama bugün yaa:18::18:
kaçıncı gününde gördün çift çizgiyi canım adetinden kaç gün geçti?
olsun sen yap yarında yap kaçırma sakın
ultrasonla baktırmışmıydın kist var demedilerse sıkıntı yok yerleşme kanaması da olabilir ya da sökememiştir henüz canım yarında bi bekle ya da idrar testi yap bakalım pozitifi görecek misin hadi inşallah
,kötü düşünme lütfen iyi düşünelim iyi olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?