Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Oooo masallahhhhh Allah bagıslasın ona güzel güzel kardesler nasip etsin insallahhhhh ismi de güzelmisss

amin cnm aminn cümlesini inş...allah sanada versin inş...ağzından bal damlıyo cnm sıla zaten ikiz olsun diyo çevremdekilerde ikiz olcek diyolar sende kardeşler deyince korkuyorum vallaaa

amin cnm aminn cümlesini inş...allah sanada versin inş...ağzından bal damlıyo cnm sıla zaten ikiz olsun diyo çevremdekilerde ikiz olcek diyolar sende kardeşler deyince korkuyorum vallaaa

Amiiiinnnnn cnmmm niye korkuyon ki ben coooook istiyorum bitiyorum ikizlere resmen benim kardeslerim var ikizzz biri kız biri erkek kızın ikiz olsun diye dua ediyosa ikiz olabilirrrrrr

Amiiiinnnnn cnmmm niye korkuyon ki ben coooook istiyorum bitiyorum ikizlere resmen benim kardeslerim var ikizzz biri kız biri erkek kızın ikiz olsun diye dua ediyosa ikiz olabilirrrrrr

ailedede var risk altındayım ablamın ikizleri var çok zor büyüttü onun pisikolojisini gördüm ya ondna korkuyorum ben hahhahahahahaaaaaaa sanki kolay hamiş kalabiliyuşum gibi bide ikiz konuşuyorum yaaaa ne güldük annemle

Benim de hem kardeslerim hem amcalarım ikiz cnm iki tarafta da var yani bende esime diyom bazen birini bi yapak da diyo anneme hep diyom keske bende senin gibi calıskan olabilsem kardeslerim benden yedi yas kücük oldukları icin anneme cok yardımcı oldum bende

kızımda olucak bi kardeşi olsa ama neyse kuzm ben kaçar annem kızıyoo pc mühendisi bırakta iki dedikodu yapalım diyo ii geceler cnm öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…