bnde 16 aylık evlyım hc korunmadm ama bebek yoooooook
eşimi işe uğurladım annem bende sohbet ederken unuttum seni arkadaşım pardon
bnde 16 aylık evlyım hc korunmadm ama bebek yoooooook
Oooo masallahhhhhAllah bagıslasın ona güzel güzel kardesler nasip etsin insallahhhhh ismi de güzelmisss
dr gittinmi peki
Hmm gece mi calısıyo esin cnm önemli degilll tatlımmm
Bayadır evliymissin cnm yaaa sorun ne pekiii
Hmm gece mi calısıyo esin cnm önemli degilll tatlımmm
Bayadır evliymissin cnm yaaa sorun ne pekiii
amin cnm aminn cümlesini inş...allah sanada versin inş...ağzından bal damlıyo cnm sıla zaten ikiz olsun diyoçevremdekilerde ikiz olcek diyolar sende kardeşler deyince korkuyorum vallaaa
doktora gttk hersey ter temz esmde gttı onn snuclarıda gzel hsg cektrdm ondada tuplerm ack cktı bde adetn 21. gunu yanı salı gunu gdp kan vercem bkalm blmyorum
Anladım cnm sebepsiz yani sizinki 21. Günü genelde yumurta catlamıs mı diye bakarlar
Amiiiinnnnn cnmmm niye korkuyon ki ben coooook istiyorum bitiyorum ikizlere resmen benim kardeslerim var ikizzz biri kız biri erkekkızın ikiz olsun diye dua ediyosa ikiz olabilirrrrrr
gercektwn mı bnde bakcakmı dye mrak edyoduum kan da alırız ddı ama
ailedede var risk altındayım ablamın ikizleri var çok zor büyüttü onun pisikolojisini gördüm ya ondna korkuyorum ben hahhahahahahaaaaaaa sanki kolay hamiş kalabiliyuşum gibi bide ikiz konuşuyorum yaaaa ne güldük annemle
Kandan bakıyolar zaten cnm 21. Günü kandan progesteron seviyesine bakarlar catlamıs mı yumurta diye
ayyyyyyyyyyy ogun alttan bakmıyo dmı
Benim de hem kardeslerim hem amcalarım ikiz cnm iki tarafta da var yanibende esime diyom bazen birini bi yapak da diyo anneme hep diyom keske bende senin gibi calıskan olabilsem kardeslerim benden yedi yas kücük oldukları icin anneme cok yardımcı oldum bende
Genelde bakmazlar ama senin drun bi degisiklik yapar mı bilmiyom cnmben hep kan verip geliyodum üc drdada
kızımda olucak bi kardeşi olsa amaneyse kuzm ben kaçar annem kızıyoo pc mühendisi bırakta iki dedikodu yapalım diyo ii geceler cnm öptümmmmm
hmmmm anldm cnm bnmmmmmm cok saol
iyi geceler kızlar nasılsınız
Rica ederim cnm hangi ildesin sen ayyy herkese de il sorar oldum hemseri arıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?