Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

inşşş. olmazsın cnm adetin düzenlimi benim biraz işim var cnm onları halledip gelmeye çalışırım efer burda olursan yazışırız görüşürüz

aaa cnm ya bı sorun yoktur umarım

Var malesef cnm yaaa esimde sperm sorunu bende yumurta tembelligi var
inşşş. olmazsın cnm adetin düzenlimi benim biraz işim var cnm onları halledip gelmeye çalışırım efer burda olursan yazışırız görüşürüz

Tamam cnm adetlerim düzenli degil bi kac gün agrım olur böyle ondan sonra adet olurum

Var malesef cnm yaaa esimde sperm sorunu bende yumurta tembelligi var

Tamam cnm adetlerim düzenli degil bi kac gün agrım olur böyle ondan sonra adet olurum

inş en yakın zmnda bebegn olur cnm hcbsey caresz dgldr cnm bn yatyorum yarn grusmk uzere iyi gceler

Amiiiiin cnm 3,5 senelik evliyim evlendigimizden beri istiyoruz ama sadece istedigimizle kalıyoruz
bende 3.5 senelik evliyim 1 kere hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu aldılar üstünden 1.5 yıl geçti hala kalamadım Rabbim hayırlısını versin hepimize...

bende 3.5 senelik evliyim 1 kere hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu aldılar üstünden 1.5 yıl geçti hala kalamadım Rabbim hayırlısını versin hepimize...

Amin cnm insallah en yakın zamanda bi daha hamis kalırsın bende 3,5 senelik evliyim ama hic hamile kalamadım

sayım yapmaya gerek yok cünkü sadece ben varımmm eee hanımagam nasıl gecti mapıs

kib burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hoş geldin hanımağam sen yokken çok sessizdi buralar
ay cok skiciydi okuyup yazamamak neyseki geldim.. esmerde yazik bosu bosuna banlandi

enee taniom ben sen bizim pasakli gamyoncu degilmisin üsengectin hani bi sofrayi 3 gun kaldirmiyodun

inşallah canım hep birlikte sizin bir rahatsızlığınız var mı tedavi görüyor musunuz?

Yumurta tembelligim var cnm esimde de sperm sorunu var tedavi görüyordum drumu degistirdim randevunun gelmesini bekliyorum sizde bi sorun var mı önceki gebeligin normal miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…