iyi geceler kızlar nasılsınız
Sana da iyi geceler cnm iyiyim sen nasılsınnn
ankaradayım cnm sen
iyiyz cnm sen naslsn
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Bende iyiyim cnm daha önce hic konusmusmuyduk seninle hatırlayamadım daaaa
sanırım 2 gün önce konuşmuştuk senin uykun geliyo diye çıkmıştın hatırladınmı şimdi
Bende adanadayım cnm
blyomusn ilk gtmk ıstedgm yer adana mardn urfa bole blmyorum ama ıcmde oralara karsı bı scaklık varinsanı icine cekyo resmn
Hmmm eveeett cünkü konustum diye hatırlıyorum cnm 11 yıllık evliydin demi ayyy bi pot kırmak istemiyom yaaa
Hadi yaaaa geeeelllll cnmmm beklerimmmm sehrimiz güzeldirrrr insanları sıcaktırr o yüzden cekiyodur seni
12 yıllık evliyim cnm normal pot kırmak bence ben çok çabukbunuturum yazılanları ama sen iyisin bu konuda bence
sende bna gel keske ole bsey olsa bnseek gelseeek
ankaraya yolumuz düserse geliriz cnmmm sizin de yolunuz düserse seve seve misafir ederim seniiii
Bi seneden bisey olmaz cnmmmaklımda tutmaya calısıyorum ama bazen kacıyo arada eeee nasılsın görüsmeyeli
ayyyyyyyy cok mtlu oldum alh razı olsun cnmsenn cocuk varmı ıstyomusunuz
Senden de Allah razı olsun cnmmm deliii gibiii istiyokkkkk hemdeee ama malesef olmadı simdiye kadar
bence bişey olmaz iyi yone aklında kalmış ne yapayım cnm adetim yaklaşıyo olacakmıyım olmayacakmıyım stresi başladı yine her ay oldugu gibi sen neler yapıyosun
kac yllık evlısın cnminş allhm daha fazla bekletmz gonlmuze gre verr
Benim de bugün bat tarihim cnm agrılarım var ve degisik olarak yüzüstü yatınca göbegimde top var gibi hissediyorum daha önce böyle oluyomuydum hatırlamıyorum :44: her ay o stres var zaten yaaa ah bi de o stres sevince dönüsse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?