canım laboquick almıştım 20 tl gebelk testide var altı tane içinde geç yazıyorum çıkmam grekiyo sürekli çünki kusura bakmayın
29 yaşındayım 7 yıllık evliyim :123:bugüne kadar 5 başarısız tüp bebek denemem var
bazen umudum tükensede
yinede BİR GÜN BENDE ANNE OLACAĞIM İNŞ diyorum kendime
sağol canım inş.ALLAHIN izniyle olursun INSALLAH canim ya vardir elbet zamani umitsizlige kapilma.. beklemedigin anda geliverir..
kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum.
önce birkaç ay olur diye çok takmadık baktık olmuyor benim tüm testlerim yapıldı eşime sperm testi yapıldı yine yok.
ovulasyon testi aldım preseed hamile kalmayı kolaylaştırıcı jel aldım yine yok.
doktora gitmeye karar verdik bu arada 1 yıl denemeden doktor tedaviye başlamıyor.
Doktor bana yumurta geliştirme ilacı verdi 3 ay da onu kullandım hatta son ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi bile oldum sonuç yine hüsran.
doktor tüplerin tıkalı olabilir dedi rahim filmi istedi.
Geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim açık çıktı ama rahim filminde yumurtalar radyasyona maruz kaldığı için doktor 1 ay korunma verdi bu ay korundum adetime 5 gün kaldı.
Rahim filminden sonra gebelik şansı artıyormuş bu iki ay hiçbir şey yapmadan doğal yoldan hamile kalmaya çalışacağım.
Bu iki ayda bir şey yapmayacağım.
Umarım bu iki ayda gelir kuzum kendiliğinden dua edin kızlar.
Sizin eşleriniz bizim çocuğumuz olmuyor diyormuş bizde de ben öyle diyorum her adet olduğumda ağlıyorum,sinirleniyorum her şeye herkese kızıyorum eşimde çok üzülüyor ben böyle yapınca hadi hemen aşılama,tüp bebek ne istersen yaptıralim yeterki üzülme diyor.
Kızlar dua edin onlara gerek kalasın.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın o kadar doluyum ki.
Allah isteyen herkese içinde bana ve serçeme en kısa zamanda kuzularımızı göndersin.
mrbbb kızlarrr bende katılabilir miyim aranızaaaaaaaa
mrbbb kızlarrr bende katılabilir miyim aranızaaaaaaaa
slmm hoş geldin canım sen ne zamandır bekliyosun bebişiiniii
sağol canım inş.
ben seni hep bdv de görüyodum ama anne olmak istediğini bilmiyodum:44::44:
anlatsana biraz sen ne zamandır istiyosun ne kadar oldu evleneli:26:
Hosbuldummmm cnmmm 3,5 senedir bekliyorum ama nazlı cıktı benim sıpamsen ne zamandır bekliyosun tedavi görüyo musun
tabi ki de hoşgeldin :)
Hosbuldummmm cnmnasılsın
oy oyy yakında gelir inşallah Allahın izniyleee... benimki daha yeni canım 2 ay denedik olmadı, bakalım bu ay ne olcak hayırlısıyla çok fazla bekletmez inşallah...
İnsallahhh cnm yaa beklemek cok zor her ay hamile gibi hissediyo insan ama her ay hüsran
kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum.
önce birkaç ay olur diye çok takmadık baktık olmuyor benim tüm testlerim yapıldı eşime sperm testi yapıldı yine yok.
ovulasyon testi aldım preseed hamile kalmayı kolaylaştırıcı jel aldım yine yok.
doktora gitmeye karar verdik bu arada 1 yıl denemeden doktor tedaviye başlamıyor.
Doktor bana yumurta geliştirme ilacı verdi 3 ay da onu kullandım hatta son ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi bile oldum sonuç yine hüsran.
doktor tüplerin tıkalı olabilir dedi rahim filmi istedi.
Geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim açık çıktı ama rahim filminde yumurtalar radyasyona maruz kaldığı için doktor 1 ay korunma verdi bu ay korundum adetime 5 gün kaldı.
Rahim filminden sonra gebelik şansı artıyormuş bu iki ay hiçbir şey yapmadan doğal yoldan hamile kalmaya çalışacağım.
Bu iki ayda bir şey yapmayacağım.
Umarım bu iki ayda gelir kuzum kendiliğinden dua edin kızlar.
Sizin eşleriniz bizim çocuğumuz olmuyor diyormuş bizde de ben öyle diyorum her adet olduğumda ağlıyorum,sinirleniyorum her şeye herkese kızıyorum eşimde çok üzülüyor ben böyle yapınca hadi hemen aşılama,tüp bebek ne istersen yaptıralim yeterki üzülme diyor.
Kızlar dua edin onlara gerek kalasın.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın o kadar doluyum ki.
Allah isteyen herkese içinde bana ve serçeme en kısa zamanda kuzularımızı göndersin.
evet ama usanmak yok yola devaaaammm
yapabiliriiiizzz
ben 7 yıldır bekliyorum
1 aşılama 1 laparoskopi 2 rahim filmi vee 6 tüp bebek denemem var
tüp bebelerimde sadece birinde transfer oldu oda negatifti
5 seferinde çeşitli nedenlerle tedavilerim iptal oldu
benim tüplerim tıkalı yumurtalarım az tiroit ve şeker hastalığım var
ANLADIM CANIM yaşın daha küçük o yüzden şanslısınAslinda bu siteye uye oldugumda Bdvden haberim bile yoktu.. Bu bölüm icin üye olmustum,
arastirip sormak icin ama baktim ki bu bölümde gezdikce bebek fikri aklimdan cikmaz oluyor,
diger bölümlere daldim buraya ugramaz oldum,
simdide buraya konu acayim hem muhabbet edelim hemde bekleyelim dedim,
Kacmanin faydasi yok alistim artik ilk zamanlardaki kadar karamsar degilim...
Ben 3 yili geckin evliyim 23 yasindayim evlendigimden beri istiyorum diyebilirim,
doktora gidiyorduk yarim biraktik simdi bi kac ay sonra kaldigimiz yerden basliyacagiz INSALLAH,
ALLAH hayirli zamanda versin ben olacagina inaniyorum INSALLAH ta olur..
hoşgeldin arkadaşımben 7 yıldır bekliyorum
Aynen cnm esim bazen bizden bi cacık olmaz diyobende olacak olacakkk diyom bende yumurta tembelligi var dra gitmedigim zamanlar ne zaman yumurtladıgımı kestiremiyorum mesela bugün 23. Günümdü ve yumurtlama belirtileri vardı
yani 23.günde de yumurtlama oluyor öylemi, o zaman tecrübeli bulmuşken bi kaç soru sorsam olur muuu
Hosbuldummmm cnmnasılsın
ben 7 yıldır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?