Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

melekkkk anne adaylarımmm ben geldiiim
hosgeldinnn kib kiz su nickini degissene cok kisa

Esin kac yasinda peki
Benide esim ve ailesi görüp begenip istediler öyle tanistik yani konustuk bi 5 6 ay sonra nisan bi sene sonra dugun filan

bende sevdiğin renk ne diyince dalga geçiyosun sanmıştım akrep burcu olduğumdan dolayı favori rengim kırmızı

canım devam etseydin tedavine keşkee prolaktinin kaç çıkıyor?

Bi degisiklik olsun herkesi kendi sevdigi renkte yazayim dedim.. Devam etmek isterdimde esim hazir degilim dedi bide muayne sirasi ona gelmisti filan maddi anlamdada etkiliyordu biraz biraktik oyle o zaman olctugumuzde 61 mi neydi :26:

inşallah çok yumoşun büyümüş gelişmiştir.. bebişler sağlıklı bi şekilde çifter çifter gelir.. benimde klomen+çatlatma iğnesiyle ilk hamişliğim olmuştu..ikinciside gonal f + çatlama iğnesiyle olmuştu..inşallah bu ay bebeğin seninle olur canımm..ayağım uğurludur inşallah herkez güzel haberleri verecek bu topikte

Esin kac yasinda peki
Benide esim ve ailesi görüp begenip istediler öyle tanistik yani konustuk bi 5 6 ay sonra nisan bi sene sonra dugun filan

twitim tatlım herkes çok uzun diye yakınır sen de tam tersi anlamadım

nick değişiyomuki??? nerden değişiyoo ayrıcaaa ne olabilir nick,im aaayyy değişim şart sen iste ben değiştirmezmiyiiimm

twitim tatlım herkes çok uzun diye yakınır sen de tam tersi anlamadım

nick değişiyomuki??? nerden değişiyoo ayrıcaaa ne olabilir nick,im aaayyy değişim şart sen iste ben değiştirmezmiyiiimm

Daha karizmatik bir nik olabilir kib nedir yani 1 kere degisme hakkin var 3 tane secenek yolluyorsun hangisi oluyorsa onla degisiyorlar..

Hosgeldiiiinnnnnnnnnnnn cnmmm nasılsın bakem[/QUOTE]

hoşbulduk canımcım iyi valla çok şükür sen nasılsııın yeni kızlar katılmış ben yokkenn

canım başladın mı duaya merak ettim evde kriz vardı da giremedim :)

canım ne yaptın başladın mı duaya merak ettim seni evde kriz vardı da giremedim :)
merhaba canım evet başladım çok şükür canım.. Allah razı olsun..evde kötü bi durum yoktur umarımm

Bi degisiklik olsun herkesi kendi sevdigi renkte yazayim dedim.. Devam etmek isterdimde esim hazir degilim dedi bide muayne sirasi ona gelmisti filan maddi anlamdada etkiliyordu biraz biraktik oyle o zaman olctugumuzde 61 mi neydi :26:

olsun canım durumunuz kötü değil ben gebe kaldığımdada 40'tı prolaktin en azından doktora gitmesende ilacını düzenli kullan bendede prolaktin yükseliyor hayıt içiyorum dengede tutmak için...

kızlar mydream87 nickli arkadaş sayesinde bugün meryem süresine başladım..ne dersinizz hep beraber okumaya devam edelim mi?

aaa ask olsunnnn kimi bulmusum Sadece yazmaya üseniyor gibiyim eskiden cok aktiftim aslinda ayni anda her konuda yorumlarimi gorebilirdinde son zamanlarda bi bikkinlik var herseyden...

kible konuşmuştun burda bagıra bagıra sesim gittii o kadar ihtiyacım vardı siz kaşlarım düştü küçük emrah bile bnm kadar dıslanmadı :2::2::2:

Daha karizmatik bir nik olabilir kib nedir yani 1 kere degisme hakkin var 3 tane secenek yolluyorsun hangisi oluyorsa onla degisiyorlar..

karizmatik miii ozaman hadi bulalım bana bi nick ama karizmatik bi nick olsun

Esin kac yasinda peki

Benim esim 26 cnm biz nisanlandıgımızda ben baska sehirde calısıyordum bes altı ay boyunca bi kere gördüm esimi ikinci de de dügün vardı biz eskiden adanada oturuyoduk ben bekarken yani babamın isi dolayısıyla buradaydık ben nisanlandıktan sonra tekrar mersine tasında ailem

yok cnm maç vardı ya ben de tv yi diğer odaya taşıyalım derken uyduyu yapamadık maçı da izleyemedik eşimde koptu :=) en son olaya el attım ve çözdüm :) yoksa yarın dijiturk arızayı çağıracaktı :)))) yarında ben okucam sana dinlen rahat rahat :)

kible konuşmuştun burda bagıra bagıra sesim gittii o kadar ihtiyacım vardı siz kaşlarım düştü küçük emrah bile bnm kadar dıslanmadı :2::2::2:

naptılar kuzum sanaaa, twiti ilgilenmedi miiii senleee kızarım ben ona ah yaparımmmm

Doktora tekrar gidince duruma göre tekrar baslayabilirim kullanmaya...
Bende hep baslamak istiyorum 41 meryem galiba hergun 1 tanemi okuyorsun nasil oluyor.. :26:

Biz okuduk cnm 41 gün boyunca suya okuyup esimle ictik

sizinki daha bi görücü olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…