hosgeldinnn kib kiz su nickini degissene cok kisamelekkkk anne adaylarımmm ben geldiiim
Beni esim buldu vallataa ben cocukken göz koymus bana bes sene yası kücük diye beklemis daha dogrusu cesaret edememis cıkma teklifi etmeye bes sene sonunda cesaretini toplayıp kadir mesajı attı ne romantik demiiiii kadir mesajı attıktan sonra bi kac gün konustuk cıkmaya basladık bi sene icinde de evlendikkkk
aaa ask olsunnnn kimi bulmusumSadece yazmaya üseniyor gibiyim eskiden cok aktiftim aslinda ayni anda her konuda yorumlarimi gorebilirdinde son zamanlarda bi bikkinlik var herseyden...
hoşbulduk canım..amin inşallah Allahın rahmeti sonsuz dilerim hepimizin kucağını doldursun..evlerimiz cennet koksun.. canım yumurta tembelliği için doktor ne diyor tedavisi nedir??
Amin cnm cümlemizin insallah ... Cnm bende hep böyle devam edecekmis söyledigine göre hep tedavi olmam lazım ya cok gec gelisiyo ya hic gelismiyo folicasit klomen duphaston progestagen ve ismini bilmedigim iki ilac kullanıyodum o ikisi özeldi 120 falan tutuyodu
melekkkk anne adaylarımmm ben geldiiim
Hosgeldiiiinnnnnnnnnnnn cnmmm nasılsın bakem
bende sevdiğin renk ne diyince dalga geçiyosun sanmıştımakrep burcu olduğumdan dolayı favori rengim kırmızı
canım devam etseydin tedavine keşkee prolaktinin kaç çıkıyor?
bende çok üzülüyorum burda daha da büyük sorunları olan ınsanlarda var herkes var bende burayı buldum ve hemen paylaştım saolsun lar hemen aralarına aldılar.evet klomenle başladım bitti dün.salı günü alttn muayen edecm dedi?
hosgeldinnn kib kiz su nickini degissene cok kisa
Esin kac yasinda peki
Benide esim ve ailesi görüp begenip istediler öyle tanistik yani konustuk bi 5 6 ay sonra nisan bi sene sonra dugun filan
aaaa benim bildiğim sen pozitiftin noldu sana ay dolunaya m doğru gidiyor belki ondsn etkşlendin
twitim tatlım herkes çok uzun diye yakınır sen de tam tersi anlamadım
nick değişiyomuki??? nerden değişiyoo ayrıcaaa ne olabilir nick,im aaayyy değişim şart sen iste ben değiştirmezmiyiiimm
inşallah çok yumoşun büyümüş gelişmiştir.. bebişler sağlıklı bi şekilde çifter çifter gelir..benimde klomen+çatlatma iğnesiyle ilk hamişliğim olmuştu..ikinciside gonal f + çatlama iğnesiyle olmuştu..inşallah bu ay bebeğin seninle olur canımm..ayağım uğurludur inşallah herkez güzel haberleri verecek bu topikte
merhaba canım evet başladım çok şükür canım.. Allah razı olsun..evde kötü bi durum yoktur umarımmcanım ne yaptın başladın mı duaya merak ettim seni evde kriz vardı da giremedim :)
Bi degisiklik olsun herkesi kendi sevdigi renkte yazayim dedim..Devam etmek isterdimde esim hazir degilim dedi bide muayne sirasi ona gelmisti filan maddi anlamdada etkiliyordu biraz biraktik oyle o zaman olctugumuzde 61 mi neydi :26:
aaa ask olsunnnn kimi bulmusumSadece yazmaya üseniyor gibiyim eskiden cok aktiftim aslinda ayni anda her konuda yorumlarimi gorebilirdinde son zamanlarda bi bikkinlik var herseyden...
Daha karizmatik bir nik olabilir kib nedir yani1 kere degisme hakkin var 3 tane secenek yolluyorsun hangisi oluyorsa onla degisiyorlar..
hosgeldinnn kib kiz su nickini degissene cok kisa
Esin kac yasinda peki
Benide esim ve ailesi görüp begenip istediler öyle tanistik yani konustuk bi 5 6 ay sonra nisan bi sene sonra dugun filan
merhaba canım evet başladım çok şükür canım.. Allah razı olsun..evde kötü bi durum yoktur umarımm
olsun canım durumunuz kötü değil ben gebe kaldığımdada 40'tı prolaktin en azından doktora gitmesende ilacını düzenli kullanbendede prolaktin yükseliyor hayıt içiyorum dengede tutmak için...
kızlar mydream87 nickli arkadaş sayesinde bugün meryem süresine başladım..ne dersinizz hep beraber okumaya devam edelim mi?
kible konuşmuştunburda bagıra bagıra sesim gittii o kadar ihtiyacım vardı siz kaşlarım düştü küçük emrah bile bnm kadar dıslanmadı :2::2::2:
merhaba canım evet başladım çok şükür canım.. Allah razı olsun..evde kötü bi durum yoktur umarımm
olsun canım durumunuz kötü değil ben gebe kaldığımdada 40'tı prolaktin en azından doktora gitmesende ilacını düzenli kullanbendede prolaktin yükseliyor hayıt içiyorum dengede tutmak için...
kızlar mydream87 nickli arkadaş sayesinde bugün meryem süresine başladım..ne dersinizz hep beraber okumaya devam edelim mi?
Benim esim 26 cnm biz nisanlandıgımızda ben baska sehirde calısıyordum bes altı ay boyunca bi kere gördüm esimi ikinci de de dügün vardıbiz eskiden adanada oturuyoduk ben bekarken yani babamın isi dolayısıyla buradaydık ben nisanlandıktan sonra tekrar mersine tasında ailem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?