kızlar hepnzı optumiyi geceler
yaptırıcam canım bu kadar erken nasıl belli olur şaşırdım tam 1 hafta var adetime meraktan yaptım zaten :)
yaptırıcam canım bu kadar erken nasıl belli olur şaşırdım tam 1 hafta var adetime meraktan yaptım zaten :)
ayyy tamam senin bi kib teyzen vardı dersin, nickini değiştirelim karizmatik olsun dedik, kibar kibrit kiboş gibi harika karizmatik nikler bulduk diye anlatırsın artıııkkk
benimbildiğimhöyle olur haydı inş bebiştirrrrrrrrrrrr:):):)
Baska test yokmu ya bitane daha yAp
yok canım benim adam 3 tane almış nöbetçi eczaneden :)
ayyy bir hafta da çok erkenmiiişşş
yine ikiz galiba daha önce de düşük yapmıştım bu kadar erken çıkması beni şüphelendirdi :)
hayııırrr beni bu halde twiti ile yalnız bırakmaaaa gitme yoksa atlarım en yakın köprüdeeennn
ayyy bir hafta da çok erkenmiiişşş
ayyy inşallah göğüs uçlarım boşuna acımamış o zaman :)
yine ikiz galiba daha önce de düşük yapmıştım bu kadar erken çıkması beni şüphelendirdi :)
ayyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ikizdir amin aminn aminnn ay konusu geçince bile heyecanlanıyorm:):)ama kan testi kadar doğruymuş evdeki tesler çevrem öyle söylemişti ben senin yerinde olsaydım acilde yaptrırdım sabahı bekleyemem
ayy INSALLAH hamilesindir... sonuclari burayadaaaa yaz
ben seni anlatırsam çocuk çatlar allah korusun ben bile burdan dayanamıyorumgülmekten yarılcammmmmmmmm
Yine miiiiiiidaha önce de mi ikiz gebelik gecirdinnn masallahhhhh kızzzz insallahhh ikizdir bayılırım ikizlereeeee
demirbasimm benim gel yamacima
AMIIIIIIIIIIIIN
yamacından kaçarmıyım bunlar yerler beni
Yettimmm bebeeeeem atma kendiniiiiiibir hamis mi var aramızdaaaaaaaa
ayyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ikizdir amin aminn aminnn ay konusu geçince bile heyecanlanıyorm:):)ama kan testi kadar doğruymuş evdeki tesler çevrem öyle söylemişti ben senin yerinde olsaydım acilde yaptrırdım sabahı bekleyemem
valla canım şimdi gidelim desem kıyamet kopar bu saatte :) eczaneye zor yolladım yarına bırakayım :)
ayy INSALLAH hamilesindir... sonuclari burayadaaaa yaz
inşallah canım mutlaka yazarım :) ben hissettim zaten de konduramadım bir türlü 2 gündür göğüs uçlarım yanmış gibi felaket acıyınca şüphelendimm
ofya ben bi topik açayım kendime eniyisi en karizmatik nick diyeee
valla canım şimdi gidelim desem kıyamet kopar bu saatte :) eczaneye zor yolladım yarına bırakayım :)
inşallah canım mutlaka yazarım :) ben hissettim zaten de konduramadım bir türlü 2 gündür göğüs uçlarım yanmış gibi felaket acıyınca şüphelendimm
hadiyaaa ayyy inşallah benimde bu ay göğüs uçlarım acııırrr, heopimiiizziiin inşallaaahhhh
hadiyaaa ayyy inşallah benimde bu ay göğüs uçlarım acııırrr, heopimiiizziiin inşallaaahhhh
Benim her ay acırrrrrrrr
hadi gozunnn aydinnn
kizlar hayidiiiiii halayaaaaa
[video=youtube;DGTH7pQgAHI]http://www.youtube.com/watch?v=DGTH7pQgAHI[/video]
canım ben istemiyordum bu ay ama kısmet eşim doğuda görev yapıyor normalde ekim 15 de gelicekdi sürpriz yapıp 10 gün önce geldi korunamadım ben de sürekli Meryem ve yasin suresi okurum yani sırf bebek için değil ama her gün okumaya çalışıyorum bir de bence umursamadığın zaman oluyor bebek. ya da eşinle birlikte olurken bebek için değil zevk alarak yaptığında oluyor doktorum söylemişti bana bunu çünkü geçen sene klomen kullandım izne geldiğinde kesin olsun diye olmadı tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?