Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Niye kızsın gııı arada bi gırgır samata yapsak fena mıııı hep böle mi olak yaniiii

Ne yapak cnm tek eglence kaynagımız burası
burası olmasayms kafayı yermsz herhal
kurtaym cnm bnm kıbar nasl
Elaaam hosgeldinnn sen yenisin ellam buralarda
evet cnm bu topkte yenym dger topklerde olyodum ama burayı cok sevdmmmmmm
böööööğğğğ ay şimdi çatlicaaam kibriti beğendiimmm ayy ilahiii twitim yaaaa

buldum tatlım kıbar olsun

hayııırrr beni bu halde twiti ile yalnız bırakmaaaa gitme yoksa atlarım en yakın köprüdeeennn
eneee suna bak begenmedi beni

hosgeldinnn tekrardann...
sen gece gece ne içtin twitiiii

tamam sen bulma bana nick falan ben bulurumm

Bu benim normal halim esas ben durgun oldugum zamanlarda sor sen neyin var diye

tammmaaaammm bi sen eksiktin olduuuu BUGECEYİİ ELAAAM TAMAMLADI SİPERSİNN

ahh bi sen bilin değerimi bak hemen farkettii .ya artık topiğe şiirler yazıyorum...geziyorum tozuyorum aklımı bozuyorum topiğimden hiç ama hiç ayrılmak istemiyorummmmm.

aybizimden dom dom oh iyi yaa böyle gün gelecek size tek söyleyeceğim inşallah bebişiniz olur veee sizi bol bol tepikleerrrrr

aybizimden dom dom oh iyi yaa böyle gün gelecek size tek söyleyeceğim inşallah bebişiniz olur veee sizi bol bol tepikleerrrrr

yeter kı olsun tekmelemesne razıyız anacııııım:

ahh bi sen bilin değerimi bak hemen farkettii .ya artık topiğe şiirler yazıyorum...geziyorum tozuyorum aklımı bozuyorum topiğimden hiç ama hiç ayrılmak istemiyorummmmm.
demirbasimm benim gel yamacima
AMIIIIIIIIIIIIN

kızlar dayanamadımmm test yaptım ikinci çizgi uçuk pembe çıktı :))))))))) hamile miyim ki ne

silik cizgi varsa var demektir test bozuk degilse tabi INSALLAH sen git yarin kan testi yaptir,
enem ugurlumu ne bu topik

bebişim gelirse en çok seni anlatıcamkib eminim seni hiç unutmayacak

ayyy tamam senin bi kib teyzen vardı dersin, nickini değiştirelim karizmatik olsun dedik, kibar kibrit kiboş gibi harika karizmatik nikler bulduk diye anlatırsın artıııkkk

AMIIIIIIIIIIIIN

silik cizgi varsa var demektir test bozuk degilse tabi INSALLAH sen git yarin kan testi yaptir,

kızlar hepnzı optum iyi geceler

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt

true blood girdi aklıma 3 test yaptık garanti olsun diye 3 ü de öyle :)

AMIIIIIIIIIIIIN

yaptırıcam canım bu kadar erken nasıl belli olur şaşırdım tam 1 hafta var adetime meraktan yaptım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…