Bence deeeben cıkayım yarım saate gelirimmmmm
burası olmasayms kafayı yermsz herhalNiye kızsın gııı arada bi gırgır samata yapsak fena mıııı hep böle miolak yaniiii
Ne yapak cnm tek eglence kaynagımız burası
kurtaym cnm bnm kıbar naslbana nick arıyoruz twitim beğenmedi nickimi neymiş karizmatik değilmiş, tamam ne yapalım dedim, hay nerden dedim hepsi krize girdi hepsinin içinde bi canavar varmış meğer, kafa yapan yapanaaa
elaaam kurtar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet cnm bu topkte yenym dger topklerde olyodum ama burayı cok sevdmmmmmmElaaam hosgeldinnn sen yenisin ellam buralarda
böööööğğğğ ay şimdi çatlicaaam kibriti beğendiimmm ayy ilahiii twitim yaaaa
Kib bu son önerim bunuda begenmessen kendin bul..
Kibar feyzo nasil
esmerimşirinem devrem olaydı size kızardıı, geçin dalganızı siz hain domdomlarrr
eneee suna bak begenmedi benihayııırrr beni bu halde twiti ile yalnız bırakmaaaa gitme yoksa atlarım en yakın köprüdeeennn
hosgeldinnn tekrardann...burası olmasayms kafayı yermsz herhal
kurtaym cnm bnm kıbar nasl
evet cnm bu topkte yenym dger topklerde olyodum ama burayı cok sevdmmmmmm
buldum tatlım kıbarolsun
sen gece gece ne içtin twitiiii
tamam sen bulma bana nick falan ben bulurumm
burası olmasayms kafayı yermsz herhal
kurtaym cnm bnm kıbar nasl
evet cnm bu topkte yenym dger topklerde olyodum ama burayı cok sevdmmmmmm
buldum tatlım kıbarolsun
Herkesin kendisi okumasi gerekmiyor mu baksana suya okumuslar ya :26::26:
Tessekur ederim canim ALLAH RAZI OLSUN.. bi diger arkadaslarda gelsin bakalim isterlerse sirayla baslayip herkese okuyalim madem oyleyse :26:
kiz kibden vazgecme diye kibli seyler buluyorum..
kibrit nasil
efferimm topigin demirbasi ol sen
tammmaaaammm bi sen eksiktin olduuuu BUGECEYİİ ELAAAM TAMAMLADI SİPERSİNN
kızlar dayanamadımmm test yaptım ikinci çizgi uçuk pembe çıktı :))))))))) hamile miyim ki ne
aybizimden dom dom oh iyi yaa böyle gün gelecek size tek söyleyeceğim inşallah bebişiniz olur veee sizi bol bol tepikleerrrrr
demirbasimm benim gel yamacimaahh bi sen bilin değerimi bak hemen farkettii .ya artık topiğe şiirler yazıyorum...geziyorum tozuyorum aklımı bozuyorum topiğimden hiç ama hiç ayrılmak istemiyorummmmm.
AMIIIIIIIIIIIINaybizimden dom dom oh iyi yaa böyle gün gelecek size tek söyleyeceğim inşallah bebişiniz olur veee sizi bol bol tepikleerrrrr
kızlar dayanamadımmm test yaptım ikinci çizgi uçuk pembe çıktı :))))))))) hamile miyim ki ne
aybizimden dom dom oh iyi yaa böyle gün gelecek size tek söyleyeceğim inşallah bebişiniz olur veee sizi bol bol tepikleerrrrr
hamılesınnnnn bebegmmm cok gzelkızlar dayanamadımmm test yaptım ikinci çizgi uçuk pembe çıktı :))))))))) hamile miyim ki ne
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt
bebişim gelirse en çok seni anlatıcamkib eminim seni hiç unutmayacak
demirbasimm benim gel yamacima
AMIIIIIIIIIIIIN
silik cizgi varsa var demektir test bozuk degilse tabi INSALLAH sen git yarin kan testi yaptir,
enem ugurlumu ne bu topik
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt
true blood girdi aklıma 3 test yaptık garanti olsun diye 3 ü de öyle :)
demirbasimm benim gel yamacima
AMIIIIIIIIIIIIN
silik cizgi varsa var demektir test bozuk degilse tabi INSALLAH sen git yarin kan testi yaptir,
enem ugurlumu ne bu topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?