Ayyy siz örgütmüsünüz leyyyynnnnnnnaeo olsun bu defa
benim arkadaşlarım burda ben onu yapamadım yok ki :)bedenimde derdim tek alışkanlığım topiğimmmmmmmm
Ayyy siz örgütmüsünüz leyyyynnnnnnnaeo olsun bu defa
Kibariye olsun o zaman
miyaba kızlarrrrr
espiriler espirileerrr çatlak insanlaar siziii
:[/
buldum karizmatik olsun
Miyabaaa datlum nasılsınnn
Catlak ol hayatını yasaaaaaasenin de bizden kalır yanın yok kiiiii
Miyabaaa datlum nasılsınnn
Catlak ol hayatını yasaaaaaasenin de bizden kalır yanın yok kiiiii
Niye kızsın gııı arada bi gırgır samata yapsak fena mıııı hep böle miesmerimşirinem devrem olaydı size kızardıı, geçin dalganızı siz hain domdomlarrr
ıyıym tatlım gecmişi okudum baya kaynatmşsnz
ıyıym tatlım gecmişi okudum baya kaynatmşsnz
bende maçı izledim canım eşin gerçekten büyük olayları kaçırdıortalık yıkıldı resmen..sağolasın canımm Allah razı olsun
tiviticikk evet canım her gün 1 kere okunuyormuş ama ilk kime okunacaksa o başlıyormuş..bende yardım ederim sana arkadaşın vesilesiyle başladım..bende sana vesile olurum inşallahh..diğer okumayan arkadaşlar varsaa onlarada okurum..birbirimize dua edelim..
Rabbim gönlüne göre versin cnm..inşallah güzel haberler verirsin bu ay..evet canım yumoşların büyüyor ondan ufak sancı hissedebilirsin..doktorun yumurtaların mm'sini söyleyecek çatlamazsa çatlatacak yumoşları ilişkiden yarım saat evvel eşine sert bi kahve içir canım spermleri haraketlendiriyormuşş...
bereketli bi topik olur inşallahhh
delisin seen yaaa güllü daha iyi ben eniyisi güllü diye değiştireyiiimm
benim arkadaşlarım burda ben onu yapamadım yok ki :)bedenimde derdim tek alışkanlığım topiğimmmmmmmm
Niye kızsın gııı arada bi gırgır samata yapsak fena mıııı hep böle miolak yaniiii
Ne yapak cnm tek eglence kaynagımız burası
ohhhh:):) tşekkür ederim aminnn amin allah hepimize bereketli bereketli bebikler versin .bn karnım ağrıdı diyince eşimde hep bebik geliyor diyo bn dıyorm daha gelmez ona açıklasamda bilmez hadi bakalım inşallah hayırlısı ile bebik haberini alır....bende maçı izledim canım eşin gerçekten büyük olayları kaçırdıortalık yıkıldı resmen..sağolasın canımm Allah razı olsun
tiviticikk evet canım her gün 1 kere okunuyormuş ama ilk kime okunacaksa o başlıyormuş..bende yardım ederim sana arkadaşın vesilesiyle başladım..bende sana vesile olurum inşallahh..diğer okumayan arkadaşlar varsaa onlarada okurum..birbirimize dua edelim..
Rabbim gönlüne göre versin cnm..inşallah güzel haberler verirsin bu ay..evet canım yumoşların büyüyor ondan ufak sancı hissedebilirsin..doktorun yumurtaların mm'sini söyleyecek çatlamazsa çatlatacak yumoşları ilişkiden yarım saat evvel eşine sert bi kahve içir canım spermleri haraketlendiriyormuşş...
bereketli bi topik olur inşallahhh
kiz kibden vazgecme diye kibli seyler buluyorum.. kibrit nasil :9::9::9: :60:[/QUOTE .!.:böööööğğğğ ay şimdi çatlicaaam kibriti beğendiimmm ayy ilahiii twitim yaaaa
Ben digertopiclere cok girmezdim buraya geldim geleki gündüz bile aklım topicte
benimle dalga geçiyosunuz diyeee
ama o da geçerdi benceee ayyyii en çoktaa bulduğunuz KARİZMATİK olsun dedinizyaa o güzeldi bide aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?