Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ıyıym tatlım gecmişi okudum baya kaynatmşsnz

bana nick arıyoruz twitim beğenmedi nickimi neymiş karizmatik değilmiş, tamam ne yapalım dedim, hay nerden dedim hepsi krize girdi hepsinin içinde bi canavar varmış meğer, kafa yapan yapanaaa

elaaam kurtar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Herkesin kendisi okumasi gerekmiyor mu baksana suya okumuslar ya :26::26:
Tessekur ederim canim ALLAH RAZI OLSUN.. bi diger arkadaslarda gelsin bakalim isterlerse sirayla baslayip herkese okuyalim madem oyleyse :26:

delisin seen yaaa güllü daha iyi ben eniyisi güllü diye değiştireyiiimm

kiz kibden vazgecme diye kibli seyler buluyorum..

kibrit nasil
benim arkadaşlarım burda ben onu yapamadım yok ki :)bedenimde derdim tek alışkanlığım topiğimmmmmmmm

efferimm topigin demirbasi ol sen

Son düzenleme:
Niye kızsın gııı arada bi gırgır samata yapsak fena mıııı hep böle mi olak yaniiii

Ne yapak cnm tek eglence kaynagımız burası

benimle dalga geçiyosunuz diyeee

ama o da geçerdi benceee ayyyii en çoktaa bulduğunuz KARİZMATİK olsun dedinizyaa o güzeldi bide aeo

ohhhh:):) tşekkür ederim aminnn amin allah hepimize bereketli bereketli bebikler versin .bn karnım ağrıdı diyince eşimde hep bebik geliyor diyo bn dıyorm daha gelmez ona açıklasamda bilmez hadi bakalım inşallah hayırlısı ile bebik haberini alır....

kiz kibden vazgecme diye kibli seyler buluyorum.. kibrit nasil :9::9::9: :60:[/QUOTE .!.:
böööööğğğğ ay şimdi çatlicaaam kibriti beğendiimmm ayy ilahiii twitim yaaaa

Kib bu son önerim bunuda begenmessen kendin bul..

Kibar feyzo nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…