çokmuşşş kız
Cnm benim minimum 40 maksimum 78 gün gecikiyorum ne yapimmm
tmm cnmmmmm insallahhh yaaaa rabbim hepimize ikizlerrrr versinnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnn minikiminik bebikler versin inşallah 5izin olur beniçağırırsın yardıma
Caylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrayyy bıyıklı surat yokki sonuna katayım
sen adam koy bıyıgı benden hadi bagalımmmmmmmm
çokmuşşş kız
Yokkkk kız hepimizin olsun ben tek ne yapim ikizleriiiiitamam yav al senin olsun illa beni uğraştırıcan napim bende 3 kerede yaparım
Cnm üc aydır bi profte randevu bekliyom yaaa ama iki hafta kaldıııı
az kalmıiş hadi bakalımgittiğin gibi 3üzlerin olur inşallahhhhhhhhh
çokmuşşş kız
Yokkkk kız hepimizin olsun ben tek ne yapim ikizleriiiii
amin amin buralar ikizlerden geçilmesin yarabbimmmmmmmmmmmm
az kalmıiş hadi bakalımgittiğin gibi 3üzlerin olur inşallahhhhhhhhh
Amiiinnn cnmmm bizde esimin de tedavi olması lazım yaaa tek taraflı olmuyo bizdeee
Nereye gittin gııızzzz
ben brdayım da bas basa kaldık galiba
yarın eşim nöbetten gelecek azıcık mis oluyim diye banyo yapmaya gittim anamm neler olmuş öylee haydi hayırlısı mydream bende bata 6 gün kala kan testinde öğrenmiştim gebe olduğumu hadi hayırlısı bakalım kan testini yaptır kesin olsunn...aayy heyecanlandım testin resmini koysana accık bakalımbenim beta 2700'lerdeyken keyfi gebelik testi yapıyodum 2. çizgi hep silik çıkıyodu
:122:
sümeyyab , aybizim gocalarınız nerdee bu saatte neden yatakta değilsiniz bakalım :44:
Kızz Allah söyletti bak belki sende ikiz hamislerden olursunnnbende bi hamile kalim on tane keyfi gebelik testi yapacammm
yarın eşim nöbetten gelecek azıcık mis oluyim diye banyo yapmaya gittim anamm neler olmuş öylee haydi hayırlısı mydream bende bata 6 gün kala kan testinde öğrenmiştim gebe olduğumu hadi hayırlısı bakalım kan testini yaptır kesin olsunn...aayy heyecanlandım testin resmini koysana accık bakalımbenim beta 2700'lerdeyken keyfi gebelik testi yapıyodum 2. çizgi hep silik çıkıyodu
:122:
Amiiinnn cnmmm bizde esimin de tedavi olması lazım yaaa tek taraflı olmuyo bizdeee
oda hallolurbir bakmışsın ki hamişsin...bn sana imkansız birşey anlatımbak.benim yengem son dogumundan önce dogum yaptıktan sonra kordonlarını baglattı .aradan 3 ay geçti yengemde baş ağrısı kusma karın ve bel ağrısı başladı doktorlara gitti tabi kimse gebelikten şüphelenmedi.ilaçlarkullandı.bitirdi doktor değiştirdi vs.en son gebelik testi yaptı ve hamile olduğu anlaşıldı son dogumunda da aynı doktor girmiz yengemede fazla narkoz vermemısler adam ameliyatta emiş yani bak kordonla yanık nasıl hamıle kaldı olamaz imkansız tıbba aykırı demiş şimdi bebişimaaşallah yakında okula başliccak turp gibi yani bana göre burdaki herkes en kısa zamanda hamile kalır ama tekbirşüphe bile duymayın pozıtıflıgınız gıdr.hadi bakalım ben size aklıma geldikçe dua etcem hayırlı evlatlarınız olur diye
ama akıllandım en son bebişimi kaybettim yaa şimdi yeniden çalışmalara başlayınca bu kadar şımarmıcaminşallahh Rabbim hepimizee çifter çifter versin
Ben yataktayım gocam da yanımda rüyalar alemindeeeecift dikis yapıyom beennnn
sümeyyab , aybizim gocalarınız nerdee bu saatte neden yatakta değilsiniz bakalım :44:
oda hallolurbir bakmışsın ki hamişsin...bn sana imkansız birşey anlatımbak.benim yengem son dogumundan önce dogum yaptıktan sonra kordonlarını baglattı .aradan 3 ay geçti yengemde baş ağrısı kusma karın ve bel ağrısı başladı doktorlara gitti tabi kimse gebelikten şüphelenmedi.ilaçlarkullandı.bitirdi doktor değiştirdi vs.en son gebelik testi yaptı ve hamile olduğu anlaşıldı son dogumunda da aynı doktor girmiz yengemede fazla narkoz vermemısler adam ameliyatta emiş yani bak kordonla yanık nasıl hamıle kaldı olamaz imkansız tıbba aykırı demiş şimdi bebişimaaşallah yakında okula başliccak turp gibi yani bana göre burdaki herkes en kısa zamanda hamile kalır ama tekbirşüphe bile duymayın pozıtıflıgınız gıdr.hadi bakalım ben size aklıma geldikçe dua etcem hayırlı evlatlarınız olur diye
Ayyy Allah bagıslasın cnmmm Allah ol dedi mi oluyo iste hicbisey engel olamıyo bende hep önce baskasına en son kendime dua ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?