Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Gııııız sen bize bol bol dua etde bizim de ikizlerrr olsuuuunnnnn ayyy isimde karısıklık oldu pardonnnnnnn

Son düzenleme:
yarın eşim nöbetten gelecek azıcık mis oluyim diye banyo yapmaya gittim anamm neler olmuş öylee haydi hayırlısı mydream bende bata 6 gün kala kan testinde öğrenmiştim gebe olduğumu hadi hayırlısı bakalım kan testini yaptır kesin olsunn...aayy heyecanlandım testin resmini koysana accık bakalım benim beta 2700'lerdeyken keyfi gebelik testi yapıyodum 2. çizgi hep silik çıkıyodu
:122:

sümeyyab , aybizim gocalarınız nerdee bu saatte neden yatakta değilsiniz bakalım :44:

Kızz Allah söyletti bak belki sende ikiz hamislerden olursunnn bende bi hamile kalim on tane keyfi gebelik testi yapacammm

Kızz Allah söyletti bak belki sende ikiz hamislerden olursunnn bende bi hamile kalim on tane keyfi gebelik testi yapacammm

ama akıllandım en son bebişimi kaybettim yaa şimdi yeniden çalışmalara başlayınca bu kadar şımarmıcam inşallahh Rabbim hepimizee çifter çifter versin

nasıl koyuluyo kız buraya öğretsen bi :)

Ben yataktayım gocam da yanımda rüyalar alemindeeee cift dikis yapıyom beennnn

bu erkeklerin bütün modeli aynı herhalde horul horul hemencecik uyuyolar..koltukta uykum gelir hadi yatalım derim benim hiç uykum yok der zoraki yatağa sürüklerim ve benden önce uyur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…