- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
oda hallolurbir bakmışsın ki hamişsin...bn sana imkansız birşey anlatımbak.benim yengem son dogumundan önce dogum yaptıktan sonra kordonlarını baglattı .aradan 3 ay geçti yengemde baş ağrısı kusma karın ve bel ağrısı başladı doktorlara gitti tabi kimse gebelikten şüphelenmedi.ilaçlarkullandı.bitirdi doktor değiştirdi vs.en son gebelik testi yaptı ve hamile olduğu anlaşıldı son dogumunda da aynı doktor girmiz yengemede fazla narkoz vermemısler adam ameliyatta emiş yani bak kordonla yanık nasıl hamıle kaldı olamaz imkansız tıbba aykırı demiş şimdi bebişimaaşallah yakında okula başliccak turp gibi yani bana göre burdaki herkes en kısa zamanda hamile kalır ama tekbirşüphe bile duymayın pozıtıflıgınız gıdr.hadi bakalım ben size aklıma geldikçe dua etcem hayırlı evlatlarınız olur diye
Allah dermansız dert vermesin..tedavisi pahalı olsada bi çaresi bulunuyor en kötü ihtimallede tüp bebek..tabi istisnai durumlardaa maalesef oluyor..her daim şükretmek lazım halimizee
Evet bacım basbasa kaldıkk
bu erkeklerin bütün modeli aynı herhalde horul horul hemencecik uyuyolar..koltukta uykum gelir hadi yatalım derim benim hiç uykum yok der zoraki yatağa sürüklerim ve benden önce uyur..
bu erkeklerin bütün modeli aynı herhalde horul horul hemencecik uyuyolar..koltukta uykum gelir hadi yatalım derim benim hiç uykum yok der zoraki yatağa sürüklerim ve benden önce uyur..
Ayyy Allah bagıslasın cnmmm Allah ol dedi mi oluyo iste hicbisey engel olamıyo bende hep önce baskasına en son kendime dua ediyom
ben sana ederimiçini ferah tut doğru diyorsun işte allahım ol deyınce oluyor onun kudretıne ve adaletıne inanıyorum hadı hayırlı bebişli ve hayırlı geceler diliyorum
uyku akıyor artıkm gözlerimden koçişkomdasagolsun kalkmadı dahanapcik yatalım bari bizde bendde kaçim cnacagzımolur mu
benim ki de heyecandan bayıldı galiba mışıl mışılll uyuyooo :))))
benim ki de heyecandan bayıldı galiba mışıl mışılll uyuyooo :))))
çay sıcak elden gelde veri verek şu çayları.senin istediğin çay olsun iste sana rizeyi alimmm
Aynen aynen hepsi tek modellll dakika sürmez uyuması hayret ediyom sen nasıl böyle cabuk uyuyon diye soruyom ben sorarken horultu sesi geliyo
Allah dermansız dert vermesin..tedavisi pahalı olsada bi çaresi bulunuyor en kötü ihtimallede tüp bebek..tabi istisnai durumlardaa maalesef oluyor..her daim şükretmek lazım halimizee
Cnm sen hangi ildesin yasın kac sorununuz nesoru bombardmanı
efferim ver bagallimmm
Bu alintilari kim karistiyo dövecem he düzgün alintilayin bagalimmmm
evet.annemin bir kuzenine doktor olmaz amaisterseniz bir kereye mahsus tup bebek deneyelim dedile r ingiltereye kadar gitti ama olmadı.hep gerçek hayatta gördümçoğunu allahım hayırlısını versin sabrımız bıze yetsın
hahahahahahcanımm okuduğum kadarıyla 3 gebelik testi almış eşin ve 3 tanesinide yaptın dimi? hepsi silik mi çıktı? birde testin resmini çekemiyosan bile nette senin testine benzer test bulup eklesene merak ettim
işte al canımmm
Kiz kesin hamilesin sen cok net cizgi
Kız sen buna mı diyon silik dieeeeeee sen hamissinnnnnn yaaa
Cnm sen hangi ildesin yasın kac sorununuz nesoru bombardmanı
hahahaha bu soru kimeydi acabaaalıntılamada sadece isimler var aybizim'i tanıdığına göre soru bana sanırım..canım il olarak söylemiyim ben yıllardır bu siteye üyeydim ama buradan tanıdığıma pişman olduğum insanlar oldu diğer hesabımı kapattırdım bunu açtırdım...özelden yazarım hatta tivitiyi tanırım öncesinden azıcık gizemli oliyim yaşım 25 daha önce kilo,pko,eşimde haraketlilik,sperm sayısında sorunu vs. vardı ve yumurtalarım tedavisiz asla büyümüyor ve çatlamıyor doğal yoldan imkansız gibi hamile kalmak..4-5 ayda zar zor ilaçla adet oluyorum çok problemliyim çok
senin yumurta temelliğinin dışında bi sorunun var mı?
ayyyyy gerçekten miiiii :))))
tam kırmızı olmayınca çizgi silik belli değil o zaman dedim :)))
işte al canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?