- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
hahahaha bu soru kimeydi acabaaalıntılamada sadece isimler var aybizim'i tanıdığına göre soru bana sanırım..canım il olarak söylemiyim ben yıllardır bu siteye üyeydim ama buradan tanıdığıma pişman olduğum insanlar oldu diğer hesabımı kapattırdım bunu açtırdım...özelden yazarım hatta tivitiyi tanırım öncesinden azıcık gizemli oliyim yaşım 25 daha önce kilo,pko,eşimde haraketlilik,sperm sayısında sorunu vs. vardı ve yumurtalarım tedavisiz asla büyümüyor ve çatlamıyor doğal yoldan imkansız gibi hamile kalmak..4-5 ayda zar zor ilaçla adet oluyorum çok problemliyim çok
senin yumurta temelliğinin dışında bi sorunun var mı?
hahahaha bu soru kimeydi acabaaalıntılamada sadece isimler var aybizim'i tanıdığına göre soru bana sanırım..canım il olarak söylemiyim ben yıllardır bu siteye üyeydim ama buradan tanıdığıma pişman olduğum insanlar oldu diğer hesabımı kapattırdım bunu açtırdım...özelden yazarım hatta tivitiyi tanırım öncesinden azıcık gizemli oliyim yaşım 25 daha önce kilo,pko,eşimde haraketlilik,sperm sayısında sorunu vs. vardı ve yumurtalarım tedavisiz asla büyümüyor ve çatlamıyor doğal yoldan imkansız gibi hamile kalmak..4-5 ayda zar zor ilaçla adet oluyorum çok problemliyim çok
senin yumurta temelliğinin dışında bi sorunun var mı?
bundan sonra bende gizemli olacam bu ne yaaa saka saka söylemesen de olur cnm benim de esimde sperm sorunu var ameliyatda oldu ama pek düzelme olmadı bi ara tüple bile ihtimal cok düsük dediler yapmadık dokuz ayda biraz yükseldi sayı ... Spermler düzeldi mi sizin
bundan sonra bende gizemli olacam bu ne yaaa saka saka söylemesen de olur cnm benim de esimde sperm sorunu var ameliyatda oldu ama pek düzelme olmadı bi ara tüple bile ihtimal cok düsük dediler yapmadık dokuz ayda biraz yükseldi sayı ... Spermler düzeldi mi sizin
canımm sperm sayınız kaç? ileri hız kaç? belki sana ona göre yardımcı olurum..biz çok şükür azda olsa arttırdık..hamile kalmama yetiyor.. eşin ameliyat olduğuna göre varikosel vardı sanırım sizde bizim ilkte sperm 18 milyondu ileri hız sıfırdı ama 4-5 ayda 54 milyona çıkardık ileri hızda %40'lardaydı.
Yemek krizim geldi kafamda deli sorular
Yemek krizim geldi kafamda deli sorular
Gece gece yemek yeme kız
ben ondan burayaa balıklama daldım işteeebirde 5 dk dolmadan özel msj yazamıyorum
bende 1 yeşil elma yiyim barii yemek diyince canım istedi
anaaaaaaaaaammmmaşallah subanallah Allah nazarlardan saklasın cnmm ne siliği resmen 2. çizgi apaçık belli ayyyy Rabbim sana bağışlasın meleğinii size demedim mi ayağım uğurludur diye
Hamilesinnnnn kızzzzzz olmasa bu kadar net olmazzz
kendi testini mi çektin benzerini netten mi ekledin cnmyani kesin hamişsin maşallahhh bu kadar erken öğrenmenin sebebide inşallah ikiz bebiştir
canımm sperm sayınız kaç? ileri hız kaç? belki sana ona göre yardımcı olurum..biz çok şükür azda olsa arttırdık..hamile kalmama yetiyor.. eşin ameliyat olduğuna göre varikosel vardı sanırım sizde bizim ilkte sperm 18 milyondu ileri hız sıfırdı ama 4-5 ayda 54 milyona çıkardık ileri hızda %40'lardaydı.
Sizin baya artmıs cnm yaaa evet varikosel vardı bizim sayı bir milyon bile degildi ileri hızlı ameliyat öncesi birdi sanırım simdi on ikimilyon sayımız ileri hızli 10 cnm yaaa ne kullandınız siz yardımcı ol lütfennnnn
niyeymis kilo problemim yok 50 kilocugum...
bende 55 kiloya inmiştim 59 oldum kilo aldım.. dikkat etmem lazım yoksa dolapta köstebek pasta var ama kendimi tutuyorum yeşil elmayla idare ediciğim
iyiki dalmissin...
5dkya mi inmis o sure iyi bari :)
ye ye afiyet olsun ben daha dusunuyorum..
aminnn canım bi de kan testini görelim de ona göre sevinelim ne olur ne olmaz :)
yarın sabah gidicem kesinnnn benim adamla
çektim cnm bu siteden eklemesini bilmiyodum onu buldummm :))) inşallah ikizdir sağlı sollu ağrıyor zaten
bende 55 kiloya inmiştim 59 oldum kilo aldım.. dikkat etmem lazım yoksa dolapta köstebek pasta var ama kendimi tutuyorum yeşil elmayla idare ediciğim
Sizin baya artmıs cnm yaaa evet varikosel vardı bizim sayı bir milyon bile degildi ileri hızlı ameliyat öncesi birdi sanırım simdi on ikimilyon sayımız ileri hızli 10 cnm yaaa ne kullandınız siz yardımcı ol lütfennnnn
oooo canım süper demekki ameliyata olumlu cevap vermiş eşin...sen eşinin beslenmesinden tut içtiği sigaraya kadar herşeyine karış..kesinlikle abur cuburu kessin helede kış mevsimi gelir havuç,turp,elma,mandalina,portakal ne bulursan yedir..ve keçiboynuzu pekmezi kürünüde yap inan çok faydalı..proxeed plus önerdimi doktorun? onun yanı sıra vitaminler var..kimi doktor klomen tedaviside veriyor erkeklere..bal yedir fındık fıstık,ceviz yedir..3 ay dişini sıksaa inan faydasını görür...biz eşimle ikimiz dişimizi sıktık ben 17 kilo verdim oda bu kurallara uydu..her adımda hep bebeğimize daha çok yaklaştığımızı hissettik neticesinde sonu kötü bitsede olumlu sonuç aldık bunada şükür
hele bi adım atın silkelenip kendinizee gelin olmayacak bişey yok Allahın izniyle bebişinizde olur..
yeşil elma çekti bak canım çok fena(((((((((((((( hiç sevmem ama isim sölemeyinnnnnn :)
:125:pastayi bna gönder öffff tatli biseyler istiyorummmmmmmm
yeşil elma çekti bak canım çok fena(((((((((((((( hiç sevmem ama isim sölemeyinnnnnn :)
offf yeşil elma köstebek pasta ikisinide istiyor canım şimdi isim verme ne olur dağın başında oturuyorum zaten((((((
kocaman MAŞALLAHHsağlıklı sıhhatli gebelik ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin adetten ne kadar önce yaptın testini çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?