Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kendi testini mi çektin benzerini netten mi ekledin cnm yani kesin hamişsin maşallahhh bu kadar erken öğrenmenin sebebide inşallah ikiz bebiştir

eneee taniyonmu özelden yaz bagalim kimsin sen

len su alintilari duzgun sey ettirin

Son düzenleme:

ben ondan burayaa balıklama daldım işteee birde 5 dk dolmadan özel msj yazamıyorum

bende 1 yeşil elma yiyim barii yemek diyince canım istedi

iyiki dalmissin...
5dkya mi inmis o sure iyi bari :)

ye ye afiyet olsun ben daha dusunuyorum..

anaaaaaaaaaammm maşallah subanallah Allah nazarlardan saklasın cnmm ne siliği resmen 2. çizgi apaçık belli ayyyy Rabbim sana bağışlasın meleğinii size demedim mi ayağım uğurludur diye

aminnn canım bi de kan testini görelim de ona göre sevinelim ne olur ne olmaz :)

Hamilesinnnnn kızzzzzz olmasa bu kadar net olmazzz

yarın sabah gidicem kesinnnn benim adamla

kendi testini mi çektin benzerini netten mi ekledin cnm yani kesin hamişsin maşallahhh bu kadar erken öğrenmenin sebebide inşallah ikiz bebiştir

çektim cnm bu siteden eklemesini bilmiyodum onu buldummm :))) inşallah ikizdir sağlı sollu ağrıyor zaten

kocaman MAŞALLAHH sağlıklı sıhhatli gebelik ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin adetten ne kadar önce yaptın testini çok merak ettim

bende 55 kiloya inmiştim 59 oldum kilo aldım.. dikkat etmem lazım yoksa dolapta köstebek pasta var ama kendimi tutuyorum yeşil elmayla idare ediciğim

offf yeşil elma köstebek pasta ikisinide istiyor canım şimdi isim verme ne olur dağın başında oturuyorum zaten ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…