- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
bulunduğum yerde ev kiralayıp tatil yapanlar olur.yabancıda gelir yerli de. burada bu işi evde kadınlar yapıyor. menü hazırlıyorlar evi tutanda tatilde yemekle mi uğraşılır diyip bunlara sipariş veriyor. saat belirliyorlar ve pişen yemek o saatte eve gidiyor. servis tabaklarına alınıyor ve servis ediliyor. servis kısmı bana ait olmayacak. sadece yemeği pişirip götürücem.iValla çevremde olsa ben isterdim ev yemeği :)
Bence çok güzel bir istek .İnsan yalnız kaldığında en azından şöyle ev yapımı bir şeyler istiyor.
Umarım hayal olarak kalmaz ve gerçekleştirirsiniz ,çünkü çok şirin bir fikir
sucuğumu kendim yaparım, et içinde koyunu biz kestiririz. eti eve getirir kendim parçalarım. derisini bile attırmam. tuzlar paspas seccade vs. yaparım. bahçem var muz, nar, zeytin ağacım varŞu sıralar herşeyin doğalına katkısızına ilgi duyduğum için beni cezbetti açıkçası.. Bnce çok ilgi gorur boyle bir yer.
dionot: yiyeceklerinizin tamamen ev yapımı ve katkısız olması altın kural..
dükkan diyip geçme ben yılllllardn beri düşünüyorum. 2007 de böyle birşy düşündüm. oluru olmazı standartı masrafı vs. derken baktım ki sene 2016 oldu.himm anlatisiniz beni bile heyecanlandirdi.guzel bi is helede lezzeti tutulursa gelen birdaha gelir.bende esime bana kucuk dukkan ac diyorum tamam ne acalim orda kaliyorum.insanin kendi isi daha guzel bence.
işim yok cocugum yokheyy masallah kiz boyle hamarat kadinlarin onunde saygiyla egilirim.koyun derisini bile isliyorsun.hadi Rabbim yolunu acik etsin..
vallahi superr.. Bnce çok iş gorur. İnsanlarımız artık daha bşlinçli, istedşği kadar pahalı olsun herşeyin doğalına organiğine yoneliyor artık.. Bide mekan azıcık cafcaflı gosterişli oldu mu koleyi doonersiniz :)sucuğumu kendim yaparım, et içinde koyunu biz kestiririz. eti eve getirir kendim parçalarım. derisini bile attırmam. tuzlar paspas seccade vs. yaparım. bahçem var muz, nar, zeytin ağacım vartaze soğan sarımsak biber patlıcan.. full organik değiller ama sera da değil.
köşeyi cok dönmeyeyim ya..alışmadık popoda don durmaz mış.vallahi superr.. Bnce çok iş gorur. İnsanlarımız artık daha bşlinçli, istedşği kadar pahalı olsun herşeyin doğalına organiğine yoneliyor artık.. Bide mekan azıcık cafcaflı gosterişli oldu mu koleyi doonersiniz :)
peki.. bunu kamu oyu araştırması gibi görüyorumBana pek tutar gibi gelmedi. Evet kazanırsınız ama çok değil. Biraz daha geniş çaplı düşünmek lazım bana göre.
Ha bu tartışılır elbet ama şimdi işlerim var sonra tartışalım inşallah
he birde deli gibi kuyruklar olsun, insan seli filan beklemiyorum... az ama öz olsun dükkan kirası masraflar çıksın cebime de birşeyler kalsın kafi...Bana pek tutar gibi gelmedi. Evet kazanırsınız ama çok değil. Biraz daha geniş çaplı düşünmek lazım bana göre.
Ha bu tartışılır elbet ama şimdi işlerim var sonra tartışalım inşallah
espri yaptım canmköşeyi cok dönmeyeyim ya..alışmadık popoda don durmaz mış.
gösterişli den ziyade ufak samimi bir yer istiyorum. böyle müşteri geldiğinde cay-kahve alıp menuyu tartışabildiğimiz arada iki kurabiye ikram ettiğim bir iki masalı güzel mutfaklı bir yer
saolLezzetli hayalleri desteklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?