bir gün bende hayalimi gerçekleştirecegim :)

Ben sadece bukadar becerikli oldugunuz icin dusundum ve uzuldum mesela bizde etrafta cok taktir ediliriz bilgili caliskan oldugumuzu soylerler ve yerinden kalkmaya usenen insanlarin hayatini gorunce hicbiseyileri eksik deil uzuluyor insan

Ben sadece bukadar becerikli oldugunuz icin dusundum ve uzuldum mesela bizde etrafta cok taktir ediliriz bilgili caliskan oldugumuzu soylerler ve yerinden kalkmaya usenen insanlarin hayatini gorunce hicbiseyileri eksik deil uzuluyor insan
belki bunu eksiklik olarak görmesen daha iyi yapıcı olursun. cocugum olmuyor ama evlat edinebilirim. bunu da istemiyorum cunku eşim başkasına karşı sinirlendiğinde agresif olabiliyor. bu huyunu bildiğimizden evlat da edinemeyiz çocuğa yazık..
birde sunun altını da çizelim. bizim kocalar zort cıktı. başkası ile evlensek catır catır dogururz
bu da bir yöntem ama cocugum olsun diye bu adamla evlenmedim. gerçekten cok sevdiğim inandığım için evlendim. boşanıp karıların kocamı ele geçirmesine asla asla izin vermem yedirtmem kocamı

Haklisin bende boyle dusunuyorum evlatlik kismina gelincede sicak bakmiyorum bende eger uzduysem ozur dilerim

Haklisin bende boyle dusunuyorum evlatlik kismina gelincede sicak bakmiyorum bende eger uzduysem ozur dilerim
üzülmedim. yanlış olmasın : ben evlatlığa da razıyım. eşimin huylarına bakıldığında bu durum bize uygun degil.

hayale geri dönelim : şimdi kadınlar ne istiyor ne bekliyoru anladık.
acaba erkekler ne ister ? sonuıcta buraya hep kadın gelip gitmiyor..
eşleriniz sevgilileriz babanız amca dayı kardeşiniz böyle bir dükkandan sizce ne beklerdi ?

Ben kendi açımdan dedim gıda intoleransım var ve yağ konusunda hassasım biraz

Ay onlar rahat bu konularda ne bulsa alıyorlar genelde karar kadından çıkıyor biraz. Bizde hep kadın der aman şıradan alma mutlaka şuraya git diye söylenmezse de sorarlar mutlaka.. sen kadınları memnun etmeye odaklan derim

Bence de sen kadınları ikna etmeye çalış erkekler kolay.
Biz sipariş verirken önce ben söylerim o da benimki de ondan olsun der
Erkekler genelde et ağırlıklı sever.Bir de hamur işi yaptın mı tamam.
Onlar organik morganik takılmazlar bizim gibi.
Biz detaycıyız onlar bütüne bakıyor.

hımm hımmm eh peki madem

Çok iyi fikir çokta güzel olur bence artık Devlette destekliyor zaten girişimcilik için para desteği yapıyor değerlendirin umarım istediğiniz gibi olur hersey

Çok güzel hayallerin var . Gerçekleşmemesi içinde bir neden yok . Kadın isterse başaramayacağı iş yoktur. Bu arada o kadar tatlı dedin okudum okudum kalkıp akşam akşam etimek tatlısı yaptımmm hahaha

Çok güzel hayallerin var . Gerçekleşmemesi içinde bir neden yok . Kadın isterse başaramayacağı iş yoktur. Bu arada o kadar tatlı dedin okudum okudum kalkıp akşam akşam etimek tatlısı yaptımmm hahaha
afiyet olsun :)

Yani tanıtım ve reklam..işin en önemli kısmı ve genelde en pahalı..sonucta ne kadar güzel yemekleriniz olursa olsun, ulaşabildiğiniz insanlar bilecek bunu

Çpk iyi anlattgnza göre tutulma ihtimalide yüksek ama yalnız başlamamanızo tavsiye ederim biz yani annem babam ben pastane işletiyorduk annem baklava ben kurabiye yapardım ev yapımı olmasi çok dikkat cekiyor fakat yorucu bi iş düşünün biz üç kişi plmamiza ragmen yoruluyorduk demem o ki yalnız baslamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…