Bir gün boşanacağımızı biliyorum

milletin yanında neden zıtlaştınız ki, ben de sevmem çiftlerin atışmasını yanımızda, biz de zaten kavgalı bile olsak insan içine çıktığımızda çok normal davranırız kimse anlamaz kavgalı olduğumuzu, ben iki kişi arasındaki çok kuçuk meselelerin içlerinde kalması ve genelde insanlar yanında ortak fikirde olunması taraftarıyım. zıtlaşmayız yani. dıştan hoş gorunmuyor, ortamı geriyor.

ben biraz belki eşiniz karakterindeyim, iki taraf ta ağır davranmalı insan içinde diye duşunurum.

Burada hepimiz boşanma konularını okuyoruz şimdi hepimiz boşanacak miyiz :)
Hayır tabii ki umarım bosanmazsiniz.
Demeye çalıştığım şey şu,
Mesela ben o dönemlerde bosanma kelimesini sıkça zikrediyordum ve internetten yorumlar okuyordum. Ekşi de boşanmış insanların yazılarını okuyordum sürekli. Sanırım kafamda normallestirmeye çalışıyordum, kendimi bu fikre hazırlıyordum..

Evlenmeden önce de bu şen hallerinize bayıldığını söylüyordur eminim.
Öyle mi, değişti mi?

Hayır öyle bir şey değil ya... geçen kaynımla iş konuşuyoruz şu yapılabilir para getiren bu olabilir yatırım diye(köye) o ara eşimin bakışı bana kendimi ön plana çıkmaya çalışan herkesle iyi geçinip kendini sevdirmekle öne geçmeye çalışan bir insan hissiyatı verdi ve ardından olmadık şekilde beni eleştirmeye başladı. Sosyal olmak sesimin fikrimin çıkması onu rahatsız ediyor ( bunu dile getirmiyor güya kendisi de kadın hakları savunucusu ama içgüdüsel duygularını beni beğenmeyerek ortaya döküyor çok belli)

Anladım. Umarım bundan sonra çok çok mutlu olursunuz. Yolunuz bahtınız açık olsun.

Anladım. Siz zıt karakterlisiniz ve sanırım eşiniz sizi olduğunuz gibi kabul etmiyor. Belki eşiniz tarafından baksak onu haklı göreceğiz kendince sebepleri vardır belki. Ben de mesela çok ön planda olmaya çalışan insanlardan pek hoşlanmam ama kendi içimde tabi. İlk yorumda da yazdım sanırım eşiniz rahatsızlığını kırarak ifade ediyor

aynen. ben de içimden eleştiririm bir ortamda surekli sazı eline alan kişileri.

Ben de bu duyguyu kuvvetli hissediyorum. Boşanmazsak bu sadece toplum baskısından olur. boşanmayan ama ruhları çoktan boşanmış iki ev arkadaşına dönüşürüz

Yok birkaç günlüğüne geldik anne babası yaşlı diye ziyarete.
Fedakarlık deyince ben temelli taşındınız sandim. Burdan bakarak olayları abartıyorsunuz gibi geldi eşinize de fedakarliklarinizin altını çizerek söylüyor musunuz böyle. Tabii ki onlar size laf söylerken tebessüm ederek oturmayın eşiniz orada haksız. Ama bana siz de pek haklı gibi gelmediniz. Eksik anlatmışsınız konuyu çünkü.

Benim annemin evliliğinin ilk aylarinda yazdığı günlüğü duruyor. Aynı senin gibi yazmış ki biliyorum ben bir gün bu adamdan bosanacagim ! 16 sene sonra boşandı.

Onun yüzüne elbette vurmuyorum ama kısa süre önce geldik zaten yeniden gitmek (sadece kendin git dedim ısrar etti) fedakarlık değil mi? Bilmiyorum belki de abartıyorum. Çok haklı değilim aile ortamında eşimle tartıştım ve bu anlaşıldı. Ama “gururunu 5 paralık” edecek bir şey değil ki... madem bu kadar beni beğenmiyor zorla getirmesin köye. Kişiliğimi bilmiyor mu? Beni toplum içine çıkarmasın. Kaldı ki o da benim ailemin yanında benimle çok saçma bir sebepten defalarca tartıştı hiç de beş paralık olmuş hissetmedim olabilir yani karı kocayız biz ben de kavga eden bir çift gördüğümde kusmuk gözüyle bakmıyorum ama o milletin bize öyle baktığını sanıyor karısıyla tartıştı ya vah vah ezik adam oldu bu kadının sesi nasıl çıkar

Asil sizin esinizi begenmemeniz lazim.

Asil sizin esinizi begenmemeniz lazim.
Ben de onu beğenmiyorum artık zaten çok zıt iki karakteriz ama erkekler bilirsiniz kötü değilse sanki en iyi insan muamelesine tabi tutulur şimdi boşansam bu kadar “iyi” !? bir adamdan boşandıysam suçlu ben olurum

Ne yaşadığınızı sadece siz bilirsiniz ve hayat sizin

Orada haklisiniz zaten. Ama birkaç günlüğüne gittiyseniz dediginiz gibi eşiniz de siz de tartışmayı eve veya gece yatacağınız odaya bırakabilirsiniz. Dediginiz gibi basit bir tartışmaysa bekleyebilir. Zaten dediğim o eşiniz de siz de fevrisiniz sanırım. Yani demek istediğim aslında ıkiniz de oturup hatalarınızı konuşup düzeltme yoluna giderseniz sorun çözülebilir. Olmazsa da başlıkta dediginiz gibi olur 2-3seneye. O da doğal bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…